Plugga, plugga, plugga

Nu är klockan snart tjugo över 6 här. Har varit vaken sen klockan 5. Har lite grejer att skriva klart innan jag går till skolan. Idag är ju näst sista skoldagen. Har två lektioner idag, o sen en på måndag, o sen är jag fri som en fågel i över tre månader. I cant wait. Ska bli gött att koppla av hjärnan lite o inte stressa som en galning about prov o inlämningar.

Idag ska vädret inte bli lika stålande som igår, men vad gör det? Igår åkte jag o darling till Philly o sen avslutade vi med lunch på IKEA.

Nä nu måste jag hurry up här!!

Later.

Värme bölja

Idag ska de bli 32 grader, helt sjukt. V har nog hoppat över våren o gått drekt på sommaren här.

Idag blr de plugga plugga plugga. Har slutprov  i historia ikväll o sen har vi muntlig redovisning oxå. O imon e de två lektioner o sen på måndag en o sen e de over för den här gången :).. Yes ska bli så gött o slappa lite.

O om 4 veckor o 5 dagar flyttar vi, jag längtar hjäl mig!!!!

Igår la min bil av igen. Fan va trött jag blir. Älskar ju den bilen o hoppas verkligen att den går att fixa annars kommer jag bli himla ledsen. Ska försöka få tag på en billig bil i Augusti när man har lite pengar. Vi får la se.

Väntar på att darling ska komma från jobbet nu, vi ska åka till Philly, har några ärenden där.

Later People!!

Welcome Jakob!

Idag den 27e födde min moster en liten babyboy. Han ska heta Jakob o är jättesöt...såklart!!!

Vill bara säga grattis till Anette & Björn o nyblivna storebror Albin.

I can't wait to se det lilla underverket :). Tyvärr dröjer de nog ett tag.

Men mail,kamera, webcam, o telefon finns juh :)

Later!

En ännu mer trasig bil

Suck, inte visste jag att de skulle vara så här svårt att vara bilägare. Min bil har jag vart knäpp ett tag men idag så fixade min darling den o den va good to go. Jag skulle ju som sagt åka till Philadelphia o träffa Josefin. Jag åkte, han väl åka i 35 minuter innan bilen helt tvärdog. Mitt på vägen! Tur va att jag va nerför från en bro, men jag rullade till ett rödljus där jag sedan var stuck. Bilar tutade o jag blev bara stressad o väldigt  ledsen (jag bölar ju för allt) o ringde min darling som lovade att komma med en gång. Ja jag va ju ca 45 min bort. Bilar tutar o jag håller på att bli galen. Ser en polis komma bakom mig o han kör upp vid sidan o säger att han ska knuffa min bil med sin bil bort till kanten. Jahaja så jag la bilen ur växel (säger man så) o han började putta mig. När jag var framme vid kanten sa You are safe now mam. Han hade nog viktigare saker för sig än ta hand om en strandad flicka...haha..

Sådär satt jag i gasande sol o väntade. Detta resulterade in en icke snygg solbränna på ena armen.

Sen kom min darling o hans vän (som också e bilmekaniker). De försökte med allt o bilen e fortfarande stendöd. De skulle försöka putta igång den med darlings truck puttande på min bil. Gick ju inte så lyckat o nu är min bil väldigt repig där back. men vi fick iaf bort den från vägen, va ju inte värsta bästa området precis. Så vi parkerade den vid en gasstation. O sen åkte vi hem. Nu är de om o hämtar den med towtruck (bogseringsbil?) o jag sitter här o önskar jag va rik o kunde köpa mig en ny bil.

Tur i oturen är att darlings syster just har köpt en ny bil så jag kan använda hennes gamla ifall min inte går att laga o until vi vet mer, typ o jag kan köpa en ny porsche eller nåt :p

Jaja bbq är inställd imon, blir nästa vecka istället. nog lika bra eftersom jag har prov direkt på måndag morron. Nästa vecka kan jag istället fira att de e sommarlov!!

Jaja nu håller jag på att städa o tvätta o lite.

Good night people!

I skolan

Har sitter man i skolan nar de e ca 25 grader ute. Men jag har massor att plugga till nasta vecka. Man far ju se det positiva att de e over snart, valdigt snart. Klockan tolv ska jag mote 2 fran min historia klass, vi har varat slutprov pa tisdag o ska plugga tillsammans, efter en timma av massa tjot. O sen blir de ju Philadelphia. Sen vet jag inte mer.

Har 4 arbeten som ska in nasta vecka. O 2 prov. Vi har aven 2 muntliga 3 redovisningar. O 1 engelska quiz. Sa jag har o gora. Men sen e de over for ett tag :)

Na nu ska jag skriva lite om Abigail Adams, frugan till Usas andra president, John Adams. Sadar nu har ni lart er nagot nytt :)

Later!

En trasig bil

Ja idag ville min bil inte riktigt vara med. Den var stendöd. Tur man har en bilmekaniker till pojkvän annars hade jag nog variit urfattig vid de här laget. Får väl se när den blir fixad. Imorgon eller senast på söndag.

Imon ska jag ha study group o plugga till vårat slutprov i historia på tisdag. Sen ska jag åka till Philadelphia (med min pokväns bil of course) o träffa en svensk tjej som nyss har flyttat dit. De ska bli riktigt trevligt. Att prata svenska e aldrig fel.

Idag jobbar min darling natt så jag får sova själv :(. Somnar nog rätt tidigt idag, vaknade vid 6 i morse av en storgråtande liten tjej.

På söndag e de dags för vårens första bbq vid Lake Baringa. Ska bli himla trevligt, fast man får ju hålla sig i skinnet o inte dricka så mycket efter som jag har psykologi prov på måndag. Men vi ska äta lite get, o dricka nån cider, o spela en massa poker o vinna $$$$$ haha. Jag släppade ju med mig 14 kopparbergs äpplecider från Sweden. De har ju inte de här o jag gillar de massor juh. Jag har även lovat att göra två kenyanska rätter att ta me mig. Ska bli spännande.

Gonatt!!

Hundar

Idag åkte jag till http://www.delspca.org/ o tittade på hundar som man kan adoptera. Blev helt tårögd när man jag kom in där. En del hundar såg livrädda ut, andra skällde hela tiden. Tur att de har blivit omhändertagna iaf.

Så fort vi har flyttat ska vi adoptera en hund därifrån. Vi (jag) vill jättegärna ha en hund och varför inte adoptera en som behöver ett hem.

Jag ska även börja volontera där, då får man hjälpa till där inne, rasta hundar, o bara vara social med dem. Ska på informations möte den 7 maj.

Jag längtar!

Fortfarande smart..

Yes, jag fick 99 av 100 på mitt senaste historia prov. Väldigt stolt över mig själv. Har bara nästa vecka kvar i skolan, + en lektion veckan därefter. Sen är jag fri i över 3 månader. De e ju ganska najs :)

Har bara super mycke jag ska plugga med denna helgen. Men de ska nog gå bra. Jag vet ju att de snart e över.

Idag e de 19 grader o solen strålar o man blir bara grymt happy av detta vädret. I helgen ska de bli uppemot 28 grader.Här e jag i vårsolen för 2 år sen.

Later!

Konstiga sovtider

Gu jag e helt jetleggad, vilket jag inte trodde jag skulle bli. När jag kom hem i lördags gick vi o la oss vid 11. Sen vaknade jag halv 6 o kunde inte somna om. Så igår eftermiddag så somnade jag vid 4 o sov till 5 o sen gick jag o la mig vid 7 igen o sov nu till kl 5. Helt sjukt va trött jag måste varit.

E uppe för att göra de sista på min essay som ska lämnas in idag. Bara 3 veckor kvar i skolan, jag längtar massa.

Igår fick jag en glädjande nyhet! Mamma o mormor kommer hit den 14 juli o ska stanna med oss i 10 dagar. Min mamma och mormor ska äntligen få träffa min pojkvän. De känns konstigt att ha haft en pojkvän i över ett o ett halvt år som ingen i min familj har träffat. De va iaf glädjande news o jag längtar massa :)

Nä nu måste jag plugga.

Later!

Back in the US

Sådär nu va man tillbaka i staterna efter 9 dagar i lovely Sweden. De va ju helt underbart o bättre väder hade man ju inte kunnat önska. De va nästan lite för kort tid men jag försökte spendera en massa tid med en massa människor.

Men de va skönt att komma hem igen, med massa baggae. Nu kan man leva som utlandsvensk igen. Äkta kopparbegrs äpple cider, me like :)

I morse vaknade jag halv 6 o kunde inte somna om. Sen väckte jag min darling vid 7 o tyckte de va dags för han att gå upp. Han blev inte riktigt glad när han såg vad klockan var.

Idag blir de till att städa o packa upp. O tvätta o plugga lite. Skulle jag ju gjort hemma under veckan men de va liksom inte riktigt läge för de..haha..

Får bli bilder o sånt senare..

Later!

Besiktning

Igår va jag o besiktigade bilen. Den gick INTE igenom. Suck! Lite roligt hur de gör de här. Man får visa att alla lampor, tutan, o vinrutetorkarna funkar. Sen kopplar de in en grej i bilen som går till deras dator som säger om något är fel eller inte. Fråga mig inte vad som va fel, tydligen något i motorn.

Men de fixar ju min man så jag behöver ju inte bekymra mig om de :)

Ok nu ska jag snart ut o sladda lite. Har lite ärenden before takeoff.

Later!

Resfeber

Yeahhhhhh idag åker jag till Sverige :).. Nu har springbreak officielt börjat. Sen 3 veckor kvar av skolan när jag kommer hem.

Har INTE packat färsigt. Har packat ner alla presenter, grejer som folk o beställt. Vet inte riktigt vart alla kläder ska få plats. Kläder som e blöta o ligger i torktumlaren just nu. Men de ordnar sig.. E 6 timmar kvar tills vi ska lämna huset. Vi åker vid 3 för lunch på Ihop o sen åker vi till flygplatsen. Åhhhh de pirrar i magen. Jag längtar så efter att få träffa min familj :)

Måste städa upp här inne innan jag åker.

See you in La Sweden..

Helgen

Redan tisdag kväll nu, fatta att jag åker hem till lovely Sweden på torsdag. I cant wait. Längtar tills jag står på landvetter o få träffa hela min familj.

I fredags var vi som sagt ute. De va jag o grabbarna. Mycke trevligt, vi pratade om att ha vårens första bbq söndagen när jag kommer hem. Sen på lördagen va man ju lite halvseg men jag försökte få lite ärenden gjort o damsög (stavas de så?) bilen. Sen blev de lite plugga. På söndag hade jag study grupp på borders. Var inte speciellt aktiv utan mest trött.

Nu sitter jag på historia lektionen o vi har precis haft ett prov. Vet inte hur de gick men vi får hoppas på de bästa. Jag har tankarna någon annastans. Måste börja packa snart, vet inte alls vad jag ska ha med mig. Blir ganska lite packning för jag ska ju inte vara borta så många dagar o sen vill jag ta med mig tonvis med grejer tillbaka från Sverige. Ja ni förstår.

Vädret är ju helt koko som vanligt. Ena stunden 20 grader o sol o nästa åska, blixtar, regn o kalla vindar.

Åhhhhhh vad jag längtar tills torsdag, ja till fredan men ni fattar :)

Världens finaste man!

Har utan tvekan jag. De finns ingen ingen ingen som han. Han hjälper mig upp när jag ramlar ner i ett stort hål o vill bara ge upp ALLT. Han ger mig styrka att tro på mig själv att jag kommer klara det jag har påbörjat. Han finns alltid alltid alltid här för mig. Jag kan skrika, bråka, tjura, gråta. Han finns där för mig. Min man min älskade man. Finns inga ord för hur mycket han betyder för mig. Har aldrig i mitt liv trott att man kan vara så här lycklig. Han får mitt hjärta att slå han får mig ALLTID att le. Han vet precis hur jag fungerar. Oh my de finns inte ord för vad jag känner för min älskade Richard....Det här är den första bilden som tagits på oss. De va kvällen vi träffades. Jag tackar högre makter för att vi träffades o fick ta del av varandra.
Richard Nakupenda Milele

The vine!

Jag sitter här o har precis skickat in min child development essay. Fortfarande på cloud #9 för mitt psycholgy prov. Jag e ju smart :)

Ikväll ska vi ut o prataja lite smått. Blir till reggae baren D&H.

So zip the vine så åker vi snart. Ja för här i hålan delaware så stänger alla barer o klubbar kl 1. It´s the law!

Good night people!

Gladast i stan!!!

Ohh my jag e overlycklig just nu. Skolan har ju inte gatt speciellt bra nu. Men sa hade jag psychology test i onsdags. Ett amne jag just nu ligger underkant i. Men jag pluggade tills hjarnan kokade o jag fick 96 av 100. Och har tagit mig upp till ett starkt G. Jag ar sa himla lycklig just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bara 4 veckor kvar o jag ska ge jarnet!!!!!

Love!


Över nu

Provet e äver o jag kommer gå på nålar tills jag vet resultatet. Åh jag håller alla mina tummar att jag får bra på provet. De måste bli så helt enkelt. Nu är jag så himla trött... Sitter o kollar på huset fullt.

Måste iväg till bibban o plugga snart också. Lika bra att göra färdigt grejer i tid. Måste städa upp här inne o plock undan disken.. annars kommer väl rättorna snart haha.

Idag när jag körde hem från skolan så låg det en död skunk på vägen, fy fan va de luktade. Hur kan den lukta så när den e död? Well, de e ju tur att man inte är en skunk iallafall.

Snart e helgen här :).. o sen blir de SWEDEN!

Uppe me tuppen!

Harregu va lite jag har sovit i natten. Somnade inte förrän närmare 1 o e uppe nu kl 6. Jag behöver mina 8 timmar. Tur att jag har bara en kortis i skolan sen har jag faktist planerat att gå hem o sova. Fast bara ca sådär 3 timmar. De blir nog bra. Eller kanske inte sova o gå o lägga sig direkt efter top model ikväll.

Nu måste jag forsätta plugga lite till. Wish me good luck!

Later people!

1a solbrannan

Nu sitter jag har o kokar i ansiktet. Pluggade ute i solen i nastan 2 timmar idag. De va sa himla harligt, o forsta solbrannan fick man me. Inte mycke men lite iaf :)

Nu sitter jag i skolan o ska snart ha historia lektion. Sadar skoj, men far plugga pa mitt psy prov under tiden. Maste maste maste fa riktigt bra betyg pa detta, or else ar det chop chop!

Snart ska vi valja kurser for hosten o de ser ut som om de blir till att ga i skolan varje dag. Nu e man ju lite bortskamd med att bara ga 3 dagar i veckan. Men de ska la ordna sig!

Ikvall kommer Real Housewifes of NY city. Fast de kan jag nog inte titta pa for jag maste plugga plugga plugga.

Sen maste jag ju se Farjan pa webtv ocksa. Tyckte den va himlans trevlig forra sasongen..haha.

Na nu ska jag ata kiwi o lasa om The Lucifer Effect.

Later!

RSS 2.0