Irreterande människa

Men hallå vem är den här fruktansvärt irreterande programledaren för Melodifestivalen?? Oh my fy fan va kass hon e. Usch. Ja som ni förtår så tittar jag online live (hur skulle man leva utan internet?) Next är hitills mina favoriter. Å hon opera sångerskan som sjunger nu låter ju som Fredrik Kempe o man märker direkt att han har ett finger med i hennes låt.

Har även tittat färdigt på de två avsnitten av 183 dagar. Tycker den e mycket spännande. O kul att se lite från Göteborg som jag saknar så!

Idag är jag barnvakt åt darlings systerbarn, de e snälla så de går bra. Vi tog en promenad till biblioteket o lånade några barn böcker om Sverige o Kenya. Tänkte att jag skulle läsa den om Kenya o darling den om Sverige så vi kan lära oss lite mer om våra länder!

Nä nu vaknade lilla Caitlyn från sin nap.

Later!

In the bilverkstad

Yes nu sitter jag p[ min darlings jobb o ugglar lite. De e svinkallt har inne. Varmare ute. Idag e de varmt, de blaser ganska rejalt men det ar varma vindar. Varen ar nog pa ingang. Det ar ju 1a mars pa sondag. Vad jag langtar efter varen. Varen e den basta har. Lagom varmt o sola o gront o faglar som kvittrar, ja ni vet hela kittet.

Snart ska jag ga pa min promenad, efter de ska jag hem till min van o spela Wii Fit hon ar inte hemma men jag aker dit ibland o tranar. Langtar till vi ska kopa Wii.

pa sondag verkar de som de ska ha cleaningdag har i bilverkstan, jag lovar det behovs. De ser verkligen ghetto ut har just nu. Jag borde komma hit a va the organizer. Jag e bast pa sant!

Vi hors later people!

O mamma om du laser detta kan du val ringa mig i helgen. I miss you! Ni andra far ocksa garna ringa, jag saknar alla de vet ni!

Kyss mig i telefonen

Soulja boys nya låt heter Kiss me through the phone o är riktigt bra.



Är inte riktiga videon men lyssna på låten den e bra. O nej mamma jag tror inte du kommer tycka de :)

YES

Friday :).. Plugga hela helgen, såklart! Idag verkar det som de är lite värme ute, ska ut på promenix sedan. Har laddat ipoden med massa nya låtar. Sitter o tittar på White Chicks nu, den e ju störtskön. Bästa e "one's you go back you need a wheelchair" Haha!

Inatt drömde jag att vi hade fått en iten bebis. Hon va världens sötaste men ville aldrig äta. Vi hade inte heller råd med "a changing table" så jag fick helt enkelt gå ut i regnet o till min pojkväns jobb när jag skulle byta hennes blöja. Fråga mig inte varför. Sen va de någon pool jag badade i också som hade krokodiler.

Om 6 veckor är jag på svensk mark igen :). Jag längtar längtar längtar!!!

Later people!

Yo yo

Idag e de torsdag, sen e de fredag, sen e de helg!!! Har sovit så himla gott inatt med världens knäppaste dröm. Haha jag drömde att jag va hemma hos Engla och hon hade en nyfödd dotter, vilket hon itne har i verkligeheten. Jag skulle iallafall bo där ett tag. Fråga mig inte varför? Vad får man allt ifrån?

Nu har jag nyss käkat en jordgubbs smothie till frukost, najs. Idag blir de lite plugg, promenad o kanske lite Wii spelande hos en vän.

Nu ska jag dricka nåt vidrigt te som jag köpte igår, de hette honey thai chai eller nåt sånt.

Have a happy Thursday people!

183 dagar

Har börjat kolla lite smått på SVTs nya serie 183 dagar. Gillar att ha något svenskt att titta på emellanåt.

Nu har jag o darling vari o handlat. Sparade $22 idag enligt vårat kvitto. Men som darling sa, saving? compere to who? Ja de kan man ju undra. Men de e ju va man sparar från original price efter som de va mycke extra pris idag.

Nu ska vi titta på TV o mysa.

Gonatt kära vänner.


Min dag

Ja idag har varit en lång dag känns de som. Började alldeles för tidigt med arguments med min käre darling. Han är ingen vidare morronmänniska o de gör mig irreterad. Onödigt bråk som inte existerar längre. Men nu är allt bra igen. Sen va de skola i några timmar. Vi pratade om minnet på psychologin, himla intressant. Min lärare gjorde ett minnes test på oss o de som vann skulle få 2 xtra poäng på nästa prov. Jag lovar dig, i detta landet är 2 poäng väldigt mycket. Alla prov o allt räknas alltid i 100% här om du får under 75% så är du underkänd.

Sen har jag tränat lite framför tvn. Där finns massa exercise kanaler att välja på. Sen åkte jag till våran framtida lägenhet o betalade en holding fee på lägenheten. Gick även en runda i deras visningslägenhet o drömde mig bort. Har jag sagt att jag längtar så mycke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu väntar jag på darling vi ska åka till Giant o köpa lite mat o frukt. Sen blir de sova tidigt o mysa :)

Later people!!

Bokrea???

Whats up med denna bokrea varje år? Är det himlans mycke billigare? Jag har aldrig varit på bokrea i SVerige o köpte alla mina pockettböcker på coop. Hatar att böcker ska vara så dyrt.

Sen jag flyttade till USA så köper jag bara böcker på ebay eller amazon.com. Spelar ingen roll om de e used, det är sjukt billigt. Sen säljer jag väldigt mycket böcker där också. Tjäna pengar när man e fattig student e aldrig fel :)

Läs en bok och bli klok!!

Live från skolan!

Nu kom min lärare in i klassrummet, han pratar väldigt högt men oerhört intressant (stavning?). Fastän jag hade ju hellre legat hemma vid de här laget. E ju en liten latmask

Haha visst va den lik mig!

Snart e de mars, sen blir de april o sen blir de maj o sen blir de flyttar dax!!!!!!!!!! Vad jag längtar, visserligen bor vi ju redan ihop men jag längtar efter något eget. Min (våran) lägenhet!!

Fick tillbaka mitt historia prov nu o jag blev underkänd :(.. Fast de visste jag redan, men skam den som ger sig! Min lärare e snäll så jag antar att jag måste göra mycke bättre på nästa. Inte hela världen!

Jaja later!

Congrats!!

Får man ju säga till Prinsessan o blivande Prinsen. DE VA PÅ TIDEN!!!! Har alltid undrat varför de skulle ta de 100år o få de gjort. I både Norge o Danmark har ju bröllop o barn avlöst varandra. Jaja, mer skattepengar att slösa antar jag. But I dont care för jag betalar inte skatt in la Sweden!

Men till en annan kul sak. Min essay som jag skickade in i fredags fick jag 100% på. Va glad ajg blev, speciellt efter all skit som hände med matten. Idag får jag nog tillbaka mitt historiaprov också. Hoppas de blir något bra på de me. Jag är glad iaf :)

Idag e de soligt men lite småkyligt. O snart e de Mars. O Mars innebär ju vår. Jag älskar våren här, bästa årstiden. Lagom varmt o sol o fåglar som kvittrar o allt som hör till.

Idag pratade jag med min älskade mamsen (lycka till hos tandis) alltid trevligt. O hundrana skäller alltid i bakgrunden, I guess they miss me.

När nu ska jag fortsätta lite med mina studier innan det är dags att gå till skolan.

Bloggar kanske live från lektionen, spännande va!

Kärlek

Kärlek e de finaste!!





Anna + Richard

Våren på ingång?

Nää inte här iallafall. Storm o svinkallt.

Sitter o försöker göra färdgit min engelska uppsats, sen ska jag skynda till skolan för en lektion o sen ska jag hem o vila. Jag är super trött o behöver energi. Dax att köpa vitaminer tror jag. O höja intaget av frukt o grönt som har massa vitaminer!

Later People!

Min favoritaffär

Idag efter många om o men har min man lovat mig att följa med till svernskarnas paradis, jag pratar givetvis om IKEA. Bara åka dit o kika lite, äta lunch, o kanske handla något trevligt i food shoppen.

Imorse pratade jag med min moster o min urgulliga kusin på webcam. Han är så söt o säger hej Anna. De gjorde han inte sist jag träffade honom (vilket var i juni förra året). Längtar verkligen till April o få träffa alla.

Igår gick vi ut till D&H som är en reggae bar. Va inte så mycke folk men vi drack lite öl, käkade wings o pratade o skrattade. Sen åkte vi hem o nana. O jag känner mig riktigt seg idag.

Nu tittar jag på en gammal säsong av ANTM. Visste ni förresten att jag o två kompisar satt i publiken på Tyra Banks show förra hösten. De va riktigt kul att se o att vara två meter från Tyra Banks va helt sjukt. Hpn såg ut som en perfect Barbie docka. Showen själv kändes lite fejk. Men de va kul. O så körde jag bil mitt inne i New York City vilket jag aldrig skulle vilja göra om. De va helt galet.

Nä nu ska jag ta tag i min engelska uppsats o få den färdig innan de blir IKEA!!!

Love to everyone!

Grease

Nu e de Grease på TV, de va ju inte igår man såg den. Fast tvåan är min favorit, älskar alla sånger i den. Sitter med ett glas vin o min engelska läxa.

Idag har jag varit ute på hemligt äventyr, sen åkte jag o shoppade på grymt billiga Burlington. Köpte ett pa jeans, en tröja o lite smycken. O sen köpte jag lite bebiskläder till min kompis som fick en liten Nova i höstas. Jag längtar så efter den att få träffa de lilla miraklet när jag kommer hem i April. Min moster e gravid nu också men hon har BF några dagar efter jag åkt hem så jag tror inte jag kommer få träffa de lilla miraklet :(

Idag har jag lyckats med något som nog inte många lyckats med. Jag skulle tvätta min bil i en automatisk biltvätt eftersom jag e grymt lat o min pojkvän sa att denna gången får du faktist städa din bil själv. Ja så jag stod i kö, betalade 10 dollar o åkte sen in där. Jag tror jag åkte lite för snabbt för bilen fick bilshampoo på direkt o sen stod de exit. Say what?? Där fick jag åka ut med lödder på hela bilen o gå in på Shell o så jag fick göra om de. Denna gången körde jag ungefär snigelfart o denna gången gick det mycke bättre. Bilen blev väl inte klinisk ren men för 10 dollar så duger de.



Här inne satt jag o uggla.

Inatt drömde jag sjuka grejer o vaknar o skriker saker på svenska så jag väcker min pojkvän. Jag drömde att jag blev drogad för att jag hade slutat på mitt jobb som bestod av att gå ut med en killes galna hund. Så han drogade mig så jag kunde fortsätta gå ut me den. Va fan får jag allt ifrån??

Nu sjunger de om summer love i Grease. Åh jag längtar efter min love. Snart kommer han hem o då ska vi ut o dricka drinkar o mingla i reggae vimlet.

Nu ska jag återgå till min läxa innan alla hjärnceller har somnat helt.

Later!

Härliga lördag

O bort me alla tråkigheter från igår. Nu e de ny dag o nya tag som gäller. Solen lyser fast de är lite småkallt. Men våren är på väg, jag bara vet de!

Vi stack iväg till Giant o handlade lite i morse. Köpte bla detta:




Behöver lite färg o blommor i mitt liv.

Vi ska strax äta frukost, idag blir de brakfrukost. Bacon, ägg, hash brown, kanelbullar (fast inte svenska förstås).



Senare blir det lite plugg och lata mig. Sen drar Annas svenska förfest igång. Enbart jag är inbjuden. Då kan jag lyssna på hur dålig musik jag vill! :). O dricka blaskigt vin! Blir nog en helt perfect Saturday. Ja här stavar man faktist veckodagarna med stor bokstäver, de gör vi väl inte i Sverige?

Later People! Ha en skön lördag!


Längtar!!

Jag längtar efter min Darling. Jag såg honom för tre timmar sen men nu längtar jag efter honom jätte mycke :). Världens bästa som alltid får mig på bra humör o tar ALLTID hand om mig. Tänk att jag ska få spendera mitt liv med denna underbar man.




Finns ingen finare än han!!

Nu ligger jag här i sängen o slappar o e så tacksam att de e helg. Tittar samtidigt på The 70's Show. Underhållande.

Börjar bli lite småhungrig. Kanske man ska göra sig en smoothie. Eller äta en chappo (stavning?) är iallafall Kenyanskt bröd som man steker i pannan. Urgott.

Good night my people.

Usch

Jag visste att jag inte skulle klara mitt matteprov, vad jag däremot INTE visste var att kan inte misslyckas på ett enda prov. Om dublir underkänd blir du underkänd i hela kursen. Jaha där ryktes mattan bort under fötterna. Jag kände bara just då att nu ger jag upp allt. JAG ORKAR INTE MER!!!!!!!!! Men som tur är kan man withdral denna klassen så man läser den nästa termin istället. Då tänker jag verkligen inte ta den online utan i ett klassrum.

Men fan jag känner mig SÅÅÅÅÅÅ misslyckad. Åhh hela helgen e förstörd. Varför ska jag alltid se allting så negativt. Jag borde se detta positivt att jag kan koncentrera på mina andra klasser o få bra betyg i de istället. Ähh nu vill jag bara gå hem o lägga mig under täcket....

Svinkallt o värsta orkan stormarna e de också. Jag FRYSER!!!!

Well 75 dagar kvar till ett 3 o 1/2 månad långt sommarlov. I will survive!

Nää nu ska jag gå o dra nåt gammalt över mig en stund. O gråta lite, de hjälper alltid.

Inte min dag idag

Oh my jag e sa trott. Somnade inte forran efter 1 inatt o upp innan kl va 7. Matte matte matte e de enda som snurrar i mitt huvud nu. Jag har matteprov idag kl 2 de kommer ga at pipsvangen. Men efter de ska ajg kasta in bockerna i ett horn, ja iaf tills imorgon da jag maste skriva en 5 sidig uppsats (med dubbelt radavstand sa de kanns lite lattare). Sen imorgon ska vi ut o dricka drinkar o vara glada hela natten. Nja nastan hela natten iallafall. Barer stanger ju kl1 har. De e delawares lag. Alla delstater har sina egna lagar. Jag menar hur skulle de se ut i NY city om alla klubbar o barer skulle stanga kl 1. Haha. Om vi kanner for att riktigt festa till de sa far vi ju aka till grannstaten Maryland for dar e ju allt oppet till kl 2 :)

Hoppas ni kan lasa utan prickar, sitter inte vid min dator just nu.

Na nu maste jag aterga till base 10 and base 5.

Later!

Fråga!!

Heter verkligen banan guleböj på norska?? Nån som vet.

San Fran

Inatt drömde jag att jag va i San Fransisco o träffade en svensk tjej. Ja de hade väl inte varit helt fel med lite semester nu :)

Idag är de pluggar dagen NR1. Har matteprove o en 5 sidig essay som ska in imorgon. Så de blir näsan i boken all day. Darling gick precis till jobbet o jag lovade att komma förbi med lunch o energidrycken Rockstar senare. Visst är jag en fantastisk flickvän.

Igår pratade jag med min bästis (vilket lågstadieord) Johanna i Sweden. Åh vad jag saknar henne!!!! Vi är målarn o byggarn, vapendragare o soulmeet (som Linda Rosing hade sagt). Vi har gjort så himla mycke kul together.



Här är vi i Cypern 2005 o festar järnet. Vi har ALLTID så himla kul ihop.

Later People!


Jippie!!

Happy news. Jag o min man (nej vi e fortfarande inte gifta) har fått lägenhet. Den 1 juni flyttar vi HIT. O vad jag längtar. BLir en 3a som e på dryga 83kvm. 2 sovrum, 2 badrum, kök, o vardagsrum. Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare o ismaskin i frysen. Lyx! Pool o gym på området. Åhhhhh vad jag längtar! Nu ska jag börja planera på riktigt. Efter att bott hos people i snart 2år ska jag (vi) äntligen flytta till eget!!!!!!!

På lördag går vi ut o firar.

Blir ganska tyst här nu resten av veckan. Har sjukt mycket att göra i skolan o har bara huvudvärk varje dag :(

Men nu sitter jag o äter färsk annanas o ska snart åka till posten.

Later!

Tisdag..snart helg

Harregu dagarna går sjukt fort. Imon kommer de typ vara fredag. Idag kommer jag ägna hela min dag ät Amerikansk historia. Ack så tråkigt. Visste ni att Columbus var en elak människa som dödade massvis med folk. O ändå firar vi Columbus day här i USA. Hyllar någon som var en mördare. Lite fel kanske!

Imorse när jag kom upp til köket så sa lilla Caitlyn ook ook Elmo, hon försöker säga look, men de blir ook istället.

Elmo är oerhört populär här. Är han det hemma i Sverige också??

Nää nu blir de of to the books. Wish me good luck on the test.

Later people!

To the farmers market

Nu ska jag pallra mig iväg till farmers market o köpa färsk frukt. De e riktigt billigt där, mycke mycke billigare än gå till mataffären.

Förresten nån som har lite motivation att ge mig angående att hitta motivation till att gå ner i vikt. Tips mottages tacksam eftersom jag har nada motivation just nu.

Thank you people!

Tävla med Linda!

Jag är med o tävla om Sex and the City boxen hos Lindas blogg. Tävla du med HÄR 


Man får hoppas på tur!!

Måndag hela veckan..

Asså jag har nån sort lovehate med måndagar. Härligt att nya veckan börjat, man kan ta nya tag i allt som behöver tas tag i. Men ack så långt till helgen. Denna vecka är total full med skolgrejer. Till helgen blir de nog lite lugnare o jag ska bara njuta av läget. Men först ska jag ta mig igenom veckan. Synd bara att de ska vara så kallt hela veckan. Jag längtar verkligen efter våren. O jag längtar tills vi ska flytta :). Min darling o jag!!

Sitter o tittar på Hanna Montana på DIsney Channel nu. Antar att jag e den enda 25åringen som gillar disney channel.


Nu blir de böckerna ett par timmar. Har historia prov imorgon. Så himla tråkigt. Fast intressant att lyssna på. Men sen att man måste lära sig allt detta. Vem bryr sig???

Later!

Jag vill bara spy

Sitter o tittar på en documentär om human trafficing här i USA. De visar en tjej som var kanske 15 år som träffade en ny tjej i skolan som hon började umgås med o de blev best friends. Hennes mamma gillad einte nya kompisen men hon fortsatte ändå att umgås med henne. En helg frågade bästisen om hon ville följa med henne o hennes pappa för att städa lägenheter. De skulle få $80 var för detta. Hennes mamma sa nej men kompisen o pappan kom hem till de så mamman fick träffa de o då sa mamman till slut ja. Ja va hände.

Det var inte kompisens pappa utan en jävla hallick då drogade flickan o sålde henne. I 3 jävla dagar. Hon fick klamydia o gonoree i halsen.

Jag mår illa när jag tittar på de här. Vem fan vill ha sex med nån som e helt drogad o gråter o skriker nej. Sjuka jävla människor som borde brinna i helvetet. Det finns ingen förlåtelse för sådant här.

Jag e så upprörd nu! Detta pågår säkerligen all over the world. Med unga tjejer. De e sjukt. O ofta är det kvinnor som är hallickarna. Dödstraff för det? YES!! Detta kan inte bli förlåtet...

Gratis

När man bor i USA behöver man inte köpa bläckpennor. De e bara att gå till banken o ta en eller två. De är helt gratis. Sen har de gratis klubbor också. De smakar skit, men ja menar de e ju gratis.

Sen är banken öppen 7 dagar i veckan också. Sånt gillar vi. Söndagar e de öppna 11-16, hur najs e inte de?

Tack banken!

Drömmar

Asså jag o mina drömmar, jog borde skriva en bok om de. Knäppast ever. I natt drömde jag att jag o mina vänner (som bor i Göteborg) åkte på charter till just Göteborg. Vi åkte alltså buss med guide o kom till ett hotell som va fullt av norskar (eller danskar?). Sen försvann mina vänner o jag ringde d eo de va i Linné o drack. Men jag kunde ju inte hitta dit. Knäppt.

Iförgår natt drömde jag att jag hittade ett varuhus här som sålde semlor, fast de hette Torte. O va jag blev lycklig. Men sen när jag vakna up o insåg att de bara var en dröm blev jag lite ledsen i ögat. No semlor liksom.

Jaja nu har darling gått till jobbet o jag ska gå till Panera Bread o plugga. Får ju inget gjort här. Jag tänker absolut INTE ta med mig datorn, den disturb me hela tiden.

Later!

Mätt

Nu har jag käkat pannkakor, de blev lite halvkassa men de slank ner ändå.


Inte världens bästa stekpanna direkt.. haha.

Sen har jag gjort i ordning darling valentine card. Så här ser de ut (inte världens bästa bild)



I kortet står en liten kärleksförklaring. Den stämmer precis in på vad jag vill säga till min darling.

Nä nu ska jag plugga lite o sen ta en dusch o sen ska jag mysa när min darling kommer hem.

Va trött jag blir

Fan nu har jag suttit här i soffan hela jävla dagen o fan inte pluggat lika mycket som jag borde. Jag blir så trött på mig själv! Jag behöver energi, jag e så jävla trött hela tiden.

Fastnar framför datorn o tvn. Någon som känner igen sig?

Längtar efter min darling, hoppas han inte kommer hem allt för sent.

Nä nu ska jag steka pannkakor (svenska of course) Asså ska bara berätta att när man går till IHOP (international house of panncake) här så kan man då beställa Swedish Panncakes. Med lingonsylt. Usch! Äter man verkligen pannkakor med lingonsylt?

Jag e beroende

Yes. Jag kan inte leva utan ACO cerat.

Har provat amerikansk (och andra svenska) lypsyl. But NO inget funkar på mig förutom detta. Asså jag är gravt beroende. Ibland kan jag vakna mitt i natten o måste ta på cerat. Jag kan väcka R mitt i natten ifall jag sover intill väggen för att jag behöver de.

Tur att jag har en himla snäll mamma som skickar de till mig när jag behöver. Tro att jag ska köpa ett lager med mig tillbaka hit när jag åker hem.

Bild lånad från google.com

A lonely day

Yes hela dagen kommer jag att vara ensam idag, fy fan va skönt. De kan vara lite påfestrande ibland att dela hus med en familj som har småbarn. Alla vet ju att barn älskar att gapa, springa runt o härja. Så idag e de lugnt o skönt.

Va o handla förut o köpte världens finaste kort till min darling. Han är värd allt!!! Igår natt runt kl 1 låg vi o pratade o då kom vi på att vi va hungriga. Tog bilen till Donken som ligger ca 500m bort. Men de ahr enbart drive thru på nätterna o då måste man ju ha bilen + att de va väldigt kallt. Annars e nattpromenader alltid trevligt.

Idag blir de plugga plugga plugga. O sen blir de mys ikväll när darling kommer hem.

Pratade med mamsen idag o hörde som vanligt hundrana i bakgrunden. Vad jag längtar efter henne o dem! 55 more days.

Nä nu blir de american history o child development ett par timmar.

Later!

The best babysitter

Självklart e de jag, Aunt Anna. Miss Caitlyn är världens sötnos o så himla lätt att passa. Här äter hon rosa/lila yoghurt



Hon är 17 månader o äter själv. Visst blir de lite kladdigt, men övning ger färdighet. Hon e så smart. :)

Går alltid runt o ropar Anna när inte jag e där. Hon tar själv trapporna ner till källaren till vårat rum o knackar o ropar Anna. What can I say? She loves me.

Iallafall så e jag grymt bebis sugen, but its not the right time! Men en dag ska jag ha två små söta.

Later people!

Orkar inte

E bara trött o stressad o har verkligen 1000 grejer att göra i skolan. På fredagar ska man ju känna lugn o fan va gött att de e helg. Nope jag måste plugga HELA helgen. Well får tänka positivt o de e bara 82 dagar kvar till sommarlov. Ett sommarlov som e ungefär 3 o en halv månad. Vilket ska bli så himla underbart! Jag längtar.

Hör på nyheterna att de har varit en flygkrasch i Buffalo NY. Usch de e så hemskt!

Idag ska jag passa Caitlyn, Rs systerdotter. Hon är världens smartaste. Hon blir snart 18 månader men är grymt smart. O så e hon världens sötaste också.

Ska snart äta frukost. Havregrynsgröt? Dont feel like it. Kspecial? Dont have any. Grilled chesse? No bread.
Ja ni ser ju vilka problem jag har.

Later!

Att mota(med prickar) en Swede

Ja nu sitter jag har pa biblioteket o da kommer en man fram till mig o fragar pa svenska om jag e fran Sverige. Men hur kand u veta de fragar ajg. Jo jag ser att de pa svenska pa skarmen. Alltid roligt att traffa svenskar. Vi pratade lite o han sa ha en bra dag. Jag mumlade fram nagot som va mellan du med o you to. De blev alltsa bara ett litet mummel.

Iaf jag sitter har o studerar, matar in information i min hjarna. Jag forsoker bli vis pa gamla dar.

Igar pratade jag med min mormor som sa att jag hade fatt en inbjudan om atertraff med min gamla 9klass. Ja de e ju 10ar sen vi gick ut 9. Say what?? Vart tog de 10aren vagen? vad har hant under de 10 aren? fast jag kanner mig anda ganska tillfredstalld vad jag har astakommit under dem aren. Jag har ju tex bott i USA i nastan 3 ar o sen bodde jag pa Cypern i 4 manader.

Vad man an gor kan man alltid ta lardom av det, det galler bara att vara klok.

Sa folk va lite mer kloka! Som jag :)

Later man!

Damn I am tired

Usch jag vill bara strunt i skolan, läxor o alla prov. Jag orkar inte just nu. Jag e så jävla trött. Jag har för mycke på g i mitt huvud så snart exploderar nog min hjärna. Jag behöver semester. Hela 57 dagar kvar tills jag får säta mig på planet to Sweden. Jag LÄNGTAR (ifall någon missat de)

Nää nu måste jag göra lite research till skolan. O självklart har min underbara man fixat sladden. Han e bäst!

Later!

It's called stress

Ja min datorkabel har lagt av sa jag kan inte anvanda min dator. Detta ar inget ovanligt for mig da min man redan har lagat kabeln ca 5 ganger. Sa far d bli aven denna gangen. Nue de bara plugga plugga plugga som galler. Har massa grejer infor nasta vecka som jag planerar att bli klar med denna veckan. Jag forsoker alltsa vare tjejen before nu. Jag har lamnat sitta sista dagen innan bakom mig.

Snart e de alla hjartansdag ocksa. Vem bryr sig??? Javla jippo som affererna forsoker mjolka folk pa pengar. Nope jag alskar R varje dag lika mycke. O aven sa pa lordag, men behover inte kopa massa nallar (som han anda kommer hata). Min gosse apa har liksom flyttat in pa nad. Na vi har sagt vi ska kopa varsit kort and thats it.

Kan inte fatta att de e snart mitten av Februari. Vart tar dagarna vagen? Jajaj jag langtar verkligen efter Sverige just nu. O snart kommer jag landa pa Landvetter, forhoppningsvis med allt mitt baggage. Forra gangen fick jag inte med mig de. De kom dagen efter som va midsommarafton o da ville de att jag skulle sitta hemma o vanta for vaskan kunde ju komma mellan denna o denna tiden. Ha sa ajg o akte till Landvetter o plockade upp min vaska.

Jaja ha en najs day!!

Sommar?

Nää inte riktigt än, men solen strålar fortfarande. Fast de e ju inte lika varmt som igår.

Har varit i skolan nu, snark! Tråkigaste lektionen. English Composition, låter spännande va? Tyvärr är det ett måste.

Nu ska jag ägna eftermiddagen till att plugga, lata mig, o se på TV. Käkade överbliven enchilladas till lunch. Mycke gott!

Måste städa rummet o sätta in disken i diskmaskinen bara.

Nä am of to the books. Måndagar e ju inte speciellt händelserika. Men snart e de helg :)

She is back!!

Ja alltså hon som INTE skulle sitta dan innan med massa skolarbeten. Yes klockan slår strax 9 o jag har en essay due imorgon. Men men de borde inte ta allt för lång tid.

Samtidigt ligger R o snarkar breve mig o min favoritfilm The Wedding Singer e på TVn.

Så nu får jag säga gonatt för mig här o ska göra läxan o sen sova o hoppas drömma vackra drömmar :)

Good night!

Uteservering

Idag, den 8 februari, har jag suttit o druckit vin på en uteservering. De va vårväder idag. 15 plusgrader o sol. De va de bästa på länge.



Folk gick i shorts o t-shirt (amerikanarna gillar att överdriva). Vi drack vin o käkade pizza. Jag o Angela. Hon är från Kenya, uppvuxen i Finland o bor här nu.

Innan det var jag o darling på BJs. Kolla in deras kundvagnar


Du kan alltså platsa 2 ungar breve varandra. Sen säljer de svenskarnas favorit också.



Idag är en riktigt bra dag!!! Nu e de bara en massa läxor att ta itu med..

Later!

Today..

..is Sunday. Me love Sundays. Idag ska vi åka till BJs, där man kan köpa allt i storpack (o då menar jag verkligen storpack), deras kundvagnar är gigantiska! Ska ta kort o visa sen. Sen ska vi till Farmers Market, de har marknad utomhus o de e alltid kul att titta runt. Mormor du hade älskat de :) O de e underbart väder ute 15 plus grader. Helt galet, men ack så underbart.

Sen blir de bara slappa o plugga. O titta på film!

Vi hörs later people!


My purple friend

 


Den här lilla väskan fick följa med mig hem idag. Den är lite mörkare än på bilden. Men very billig. Enbart 5 dollar (ca 40kr). De passade en fattig students plånbok :)
Köpte den i en affär som heter Rugget Wearhouse. Lite ghetto affär sådär men de säljer sjukt billiga kläder o skor. Me like!!


Skjut inte!!!

I de här landet kan man aldrig få nog av varningsskyltar o dylikt. Den här fotade jag när jag va ute o gick i parken häromdan.



Haha ja de e ju lite speciella Amerikanarna.

Live

Japp nu bloggar jag live from the Panera. Här fullt hus o så mycket folk. Om en timme kommer de lugna ner sig dock. Jag e stammis här så jag vet :)

Håller på med matten o just nu fattar jag ingenting. De e fyrkanter, kuber, massa tecken. Say what?

Vädret ute e fantastiskt. De är hela 8 plus grader och solen strålar på himelen blå. Imon ska de tydligen bli ännu "varmare". Idag om jag bodde i Sverige skulle jag gått på middag med min pappa och hans fru. De firar nämligen 5årig bröllopsdag. Grattis till pappa o Marita!

Back to the books people!


ANTM

Som ni kanske vet så är jag ett riktigt tv-freak. Tvn är alltid på här. Även på natten, tur att den har sleeping funktion så den stänger av sig själv. Men inatt tex så vaknade jag runt 4 tiden o gick o kissa o sen kunde jag inte somna om så de tittade jag på TV en stund. Tur att R kan sova med ljus, ljud, allt. Själv är jag VÄLDIGT känslig för ljud. Små irreterande ljud som ingen annan hör, bara jag hör de. Konstigt va? Jag kan tex inte sova i min mammas vardagsrum för att hon har en stor "farfars klocka" som rigner i tid o otid. Sen har vi mormors små batteri drivna tick tack klockar. De plockar jag alltid ut batterierna i.

Nu sitter jag o kollar på American Next Top Model, en gammal cycle. Men jag gillar att titta även om jag har sett de 100 gånger innan. Har lovat mig själv att lämna huset senast kl 12 för att bege mig till Panera Bread o plugga. Jag gillar att sitta där, lugnt o skönt. O free refil på soda!!

Jag kommer självklart blogga live därifrån ;)


Later!


Nu är det fullt hus

Ja på TVn iallafall. Jag kollar på huset fullt nämligen. Old but good!

Har sovit som en stock o känner mig utvilad. Redo för att plugga hela dagen liksom. Ska först äta havregrynsgröt med lingonsylt. Lingonsylten är givetvis köpt på IKEA. Min man får alltid åka med mig dit i tid och otid. Han blir inte lika exsited som jag när jag ser svenska flaggan. Undra varför? Haha. Jag gillar att åka dit iallafall för de känns som man åker hem till Sverige en sväng. Ja ändå tills man kommer in till restuarangen o amerikanarna käkar köttbullar, sås, o pommes. Blä!!!

Så idag blir lugn dag. Hoppas vädret e gött så kanske man kan gå för en promenad.

Later!

Melodifestivalen

Få verkligen hoppas att de går att titta på den på svt.se. Kan man ju inte missa. Jag gillar schlager. Även om jag tycker att nu är de inte riktig schlager musik längre. Älskar gamla godingar från förr.

Jaja nu ska jag lägga mig breve min iskalla man o cuddla. Sen ska jag sova MÅNGA timmar.

Good Night!

Texmex o matteprov

Idag har de varit matte ungefär hela dagen. Gjorde färdigt hemma arbetet o sen åkte iväg till skolan för provet. Som kändes sjukt lätt. Vet inte varför. Men hoppas jag blir godkänd iallafall. Blev sugen på enchilladas idag. De hade billig kyckling på safeway så de fick bli chicken enchilladas. Jag har aldrig gjort de, men hittade ett recept på nätet som såg najs ut. O gu va gott de blev!!! Gjorde ris till o sen sallad med avocado i. Jag är nog en future stjärna i köket.



Så nu sitter jag här mätt o trött. Benen gör ont. Undra varför? Klockan är 8 men jag är redo för bingen. Men går jag o lägger mig nu e jag uppe kl 5 imorron. Vaknar alltid tidigt, I wonder why? De har jag nog från min morfar. Han är alltid oppe i ottan. Ska snart ta en dusch o krypa ner under täcket o vänta på min underbara som kommer hem snart.

Om 63 dar landar jag i Sverige. Längtar så! Speciellt efter mina underbara brorsbarn!!!

Later!

Nu e de kallt

Nu e de nästan 10 minus grader o jag vet inte hur jag ska överleva att gå de 50m till min bil o sen sätta sig i den iskalla bilen o köra 15 minuter hem o sen gå 50 m till??? How will I survive?

Sitter på panera bread nu o jobbar med den sabla (va e de för jävla ord egentligen?) matten. Börjar bli lite halvfärdig men jag tror inte provet imon kommer gå särskilt bra. Min man får noga hjälpa mig senare, han är ju ett geni. De kanske jag inte har berättat? Men han e så jävla smart. Kan allt, vet allt. Han kana laga vad som helst. Han kan bygga vad som helst. O skämtar ofta att han ska bygga en plasma TV till oss. Haha. Nä men på riktgit han löser ALLTID mina problem. Världens bästa e han!!!

Så nu ska jag viga resten av min vår till enbart plugga. Hör ni de? Enbart plugga. Hoppas verkligen jag slipper släppa med mig 5 kg tunga böcker till Sweden för att plugga på mitt spring break. De vore ju väldigt tragiskt!

Nää nu kissar jag ner mig snart men får ju hålla igen den för jag kan ju inte bara lämna alla mina saker på bordet för att gå på the restroom. Nää nu får vi allt knipa i ett par timmar.

Later!

Matte, siffror, plus, minus, say what???

Yes sitter har med matten. Va hande med Anna som verkligen INTE skulle sitta dagen innan med massa plugg. Jadu hon gick nog vilse i Trollskogen. For har e hon defentivt inte!!!!
Men som sagt snart ny vecka o ny chans. Pa mandagar ska jag plugga fardigt allt! Haha va de nan som trodde pa de? Naa inte jag heller. Den har fragan va ju anda den basta, man skulle beskriva for nagon som aldrig sett en kvadrat forut hur de skulle rita den. Say whT? Why? Ven vet inte hur en kvadrat ser ut? O om de inte vet, varfor kan jag inte fa visa istallet for att forklara? Du vet man lar sig ratt manga onodiga saker i skolan. De vill bara at mina pengar. De ser bara $$$$$$. :)

Hej sa lange!


E jag konstig?

Ibland när de ligger saker på golvet så brukar jag plocka upp de med tärna. Inget konstigt va? Min pojkvän tycker detta är helknäppt o jämför mig med en apa som gör såna saker.

Borde jag vara orolig?

Snälla läs med ironi, även om det är sant vad jag har skrivit.


Men harregud!

Nu e klockan snart 8 o jag har inte öppnat böckerna än. Fastnade framför datan o Sex and The City. Jag är en jävla latmask. O jag kan ju inte hota mig själv med utegångsförbud eller nåt sånt heller. Whats wrong with me?

Åh bjuder på en idolbild så länge



Me VS Krabban. Undra vem som vann?


Double Shot Of Love

Ingen missade väl MTVs såpa a shot of love with Tila Tequila. Hon hade ju två säsonger. Igår va de final av den tredje säsongen, denna gången med The Ikki Twins. Så nu heter såpan A double shot of love. Båda tvillingarna är bisexuella. Jaja. Kollade några minuter här o några minuter där under hela säsongen. Så igår skulle de äntligen välja varsin partner. Va gör de då? De väljer samma kille, så killen får välja. Under hela säsongen trodde jag att de skulle dejta olika personer. Men de dejtade samma killar o tjejer. Jaja här kan ni se en liten snutt, tyvärr e de inget ljud. Men läsa kan väl alla?



Haha är såna här såpor verkligen på riktigt???

Myspys

Nu sitter jag här i min monkey PJ o rosa fleece morronrock. Har gjort mig en jordgubbs smoothie o har satt på Sex and The City filmen som jag älskar sååååå mycke. Kan inte bli en bättre eftermiddag!



Får bli lite plugg på de också.

Later!

Hemma igen

Damn de va kallt! Solen strålade men de va minusgrader. Men jag gick en runda i parken iaf.

Efteråt va jag trött o åkte till banken. O eftersom jag redan hade motinerat så var jag lat o tog drive thru bankomaten.



Nu ska jag ta en dusch o färga min utväxt som ser för jävlig ut.

Later!

Utlfykt

Nä om man skulle ta o göra något vettigt av sitt liv. Solen strålar, visst e de kallt men den strålar verkligen. Ska bege mig till parken på en promenix. Håller på att föra över lite låtar te min ipod från gamla skivor. Hittade denna gamla klassiker



Svar till Anonym som ställde två frågor till mig. Jag bor i Delaware som ligger på östkusten 2 timmar ner från NY city o två timmar upp från Washington DC. E den näst minsta staten o syns knappt på kartan :). O nej jag jobbar inte här, bara skola. Förhoppningsvis när jag e färdig med skolan så ska jag börja jobba här :)

Nä now am off!

Snö igen

Yes nu är snön framme igen. Skolan var dock inte inställd denna gången. Så nu har jag gjort mitt första prov i Psychology. Hoppas att de gick bra. Nu ligger jag i sängen o bara latar mig. Borde plugga. Har matteprov på lördag o just nu kan jag inte mycket. Det är ingen vanlig mattekurs. Utan dne heter Mathematics for Teachers, dvs nu e de dax att lära sig hur man lär ut. Att förklara osv. De e svårare än de låter.

Kan inte fatta att de e onsdag redan, de va ju typ söndag igår.

Känns så himla bra att bo ihop med älskling. Han är världens bästa!! Finns ingen som han.

Jaja nu ska jag ta tag i mig själv o sluta lata mig.

Later!

Champagne

Kan inte bestämma mig för om jag gillar denna låten eller inte. Hiss eller diss??

Jim Jones - Pop Champagne


Onödiga plastpåsar!

Här i Amerikat när du går o handlar så packar de helst varorna åt dig. O helst packar d en vara i varje påse, o gärna dubbla påsar om de är något tungt. Detta resulterar ofta i att du kommer hem med 15-20 påsar när du har handlat 12 saker!. Jag hatar dessa plastpåsar. Visst, de e gratis, men ask så opraktiska. De e tunna o håller inte för nåt. Själv har jag lagt ner det här med plastpåsar o köpte reusable bags.

Tre stycken har jag, en grön (som på bilden, en blå o en rosa. Gissa vilken som är favoriten! Sen är de så mycke käckare också. De här kan du hänga på axeln istället för att bära.

Så gör något bra för miljön idag!


Lång Dag

Idag har jag varit busy. Skola på morgonen sen plugga plugga. Banken. Tänkte åka till biblioteket o plugga, men de va stängt för de va tydligen någon gammal Presidents födelsedag. Say what? Haha ja de e verkligen nåt att fira haha.

Nu kollar jag på Bachelor, o sen börjar Diet Tribe.

Idag käkade jag couscous o pannbiff de va himlans gött. Sen gjorde jag pulver chocklad pudding. Fat free & sugar free, den smakar faktist väldigt bra! O självklart blandas den med fat free milk.

På onsdag har jag mitt första prov denna termin. De gäller att ligga i. Så nu får jag återgå till hjärnan o allt jag måste lära mig till på onsdag.

Later! And good night!


Super Bowl reklam

Igår när vi satt o tittade på super bowl så är självklart reklamerna mest spännande. Här gjorde de lite fun of Sweden. Haha jag skrattade gott vill jag lova.


Kladdkaka

Nu håller jag på att baka kladdkaka. Jag gör ju den bästa i världen (nästan iaf). Va o handlade förut, tycker de e sjukt dyrt att handla mat o sånt här. Sen åkte vi o betalde $200 på våran soffa. Tog även kort på den. Min sambo tycker jag e så pinsam som ska ta kort på precis allting.

Senare ska jag laga pannbiff o potatisgratäng. Jag har ju ingen vidar talang i köket, men övning ger färdighet. Efter jag bott här i 5 månader så lär jag ju vara grym. Min sister in law ska lära mig allt :)

Här e kort på våran soffa.


Inte världens bästa bild direkt.

Later!

Februari redan?

Shit Januari gick ju fort. Då e de väl Juli snart också :). Fast jag längtar mest till April så jag kan komma hem till Sweden o träffa alla.

Idag ska vi tillbaka till mitt gamla hus, de ska besiktiga mitt rum. O sen ska jag få tillbaka min deposition som är på ca 4000kr. Efter de ska vi till möbelaffären där vi köpte soffan o betala lite på den. Sen blir de förhoppnignsvis promenix i parken (solen skiner juh) o sen blir de football för resten av kvällen. Fast jag ska ju plugga.

Nu har vi städat rummet, de såg ut som ett bombnedslag. De blir trångt att bo två personer i ett rum. Min skor har fått tillflyktorst in i pannrummet. 

Later!

Snart läggdax

Har gjort färdigt lite läxor nu o ska titta lite på tv nu o bara slappa. Favorit serien George Lopez e på. Härlig serie. Undrar om den går i Sverige? E så sugen på potatisgratäng. Undra om jag ska lura med min sambo (ja vi e ju de nu) till affären, kanske kan locka han med glass. De brukar alltid funka. Han e sån gottegris.

Imorgon e de super bowl. Final i Football. Stealers Vs, Cardinals. Ska bli spännande.

Later!

Go Green

Vill du shoppa prisvärda organic produkter ska du absolut kika in på min gamla roomie Megg's online affär. Där kan du hitta massor me saker.

http://www.lulugreen.com/

O du, glöm inte att RECYCLE!!!

Seg dag

Ja idag har varit en riktigt seg dag. Vi kom inte hem speciellt sent igår. Men kul hade vi :). Men mina batteri i kameran dog så de blev inte många bilder. Så idag låg jag i sängen till halv 2 o sen var de dags att bege sig till mitt gamla hem för att städa ut mitt rum. Vet ni jag bodde i de rummet i 5 månader o jag damsög inte en enda gång. Fatta va äcklig. Men jag hade en grå spräcklig heltäckningsmatta så man såg typ inte om de va smutsigt eller inte. Men iaf nu bor inte jag där längre. O JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN FÖR DE!

Sen har jag bara segat idag. Va på Panera Bread o försökte plugga lite o käkade en god macka. Pratade med min underbara mormor också. Nu sitter jag här o ska försöka plugga lite. Har prov på onsdag i psychology.

Om 69 dagar landar jag på Landvetter, I can't wait!!!!!

Later!

RSS 2.0