Sämst

Jag är verkligen sämst på att blogga just nu. Men jag lever iallafall och hårdpluggar just nu. Kl 13.00 på lördag går jag på sommarlov. I cant wait. Jag är sjukt trött!

Later!

Drängarna

Här sitter jag och Jossan och lyssnar på den mesta gamla musik som man kan hitta på youtube..Allt från Loa Falkman till Lotta Engberg. För mammas skull så ska vi lyssna på Vikingarna lite senare :)

Ett glas vin, och någon drink har ju också slinkit ner. Det är ju faktist lill lördag...

Idag regnar det och snart är det sommarlov....

Så här snygga är vi just nu


Insamling

Jag har gått och blivit kär, men jag har inga pengar och köpa min nya kärlek. Så frivilliga??? Behöver ca 10 000kr. Det är bara att höra av er så ordnar vi med överföring och så :) haha....

Sötast i stan





Underbart söt, den vill ju följa med mig hem istället för att sitta i djuraffären...Common people ge mig som money!!!

Trötter

Nu e klockan strax efter sex, jag gick upp halv sex. Ska åka till praktiken runt halv 7. Sen ska vi åka vidare till Pennsylvania för idag är det auktionsdag. Jag hoppas verkligen att min bil blir såld!

Det var riktigt trevligt på BBQn igår. Lilla Zach fick gnaga stora get ben och blev helt galen om man rpkade gå nära honom, det var hillarious. Självklart såg jag till att han INTE åt något av benet utan bara köttet. Han va riktigt trött igår efter åtta timmar utomhus.

Vädret går verkligen upp och ner här. Under en vecka har vi användt både acn och värmen här hemma.

Nää nu måste jag göra mig i ordning.

Later!

BBQ

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar. Vid 12 nån gång ska vi bege oss till parken Lake Baringo (vi kallar den så) för att njuta av vårens första BBQ. Det ska bli härligt :)

Igår va jag och Jossan och the dog ute och gick ca 8 km. Det var härligt, Zach va faktist trött när vi kom hem...Sen latade vi oss resten av dagen, ja  jag pluggade lite också!

Imorgon är det back to the praktik, och sen väntar tre veckor av effektivt pluggande och sen får jag mitt efterlängtade sommarlov :)

Later!

Lilla Ebba

Idag somnade mammas lilla Ebba in. Hon fick inte ens bli nio år. Den lilla sötnosen....



Lilla Ebba gullefjun... Som jag och mamma körde ända till Småland för att hämta. Liten och försiktig, men så underbar! Lilla lilla Ebba hoppas du sover gott.


Friday Night

Idag har vi åkt och lämnat in min lilla golf på auktion, den går av stapeln på måndag och jag hoppas verkligen den kommer sälja. We need the money! Sen va vi inne en sväng på IKEA och lämnade tillbaka en gardinstång. Himla trevligt. Sen åkte vi hem och lagade enchilladas, och Elin kom över och käkade. Vi tittade på solsidan och höll på att skratta ihjäl oss.

Sen blev det mer underhållning när jag och Jossan tog ut hunden och hon dansade lite för mig haha.

Imon måste jag verkligen plugga massa! Heja mig! Snart är skolan slut....

På söndag blir det äntligen BBQ, det ska bli himlans trevligt, hoppas Elin kommer också :p.....

Good Night!

Ännu hetare

Jag skojar inte när jag säger att det är 29 + grader och strålande sol idag, det är helt sjukt! Så himla varmt. Jag och Jossan sitter här nakna och svettas (och inte riktigt)....

Vi tog ut hunden för en stund sen, längesen man såg honom så slö. Jobbigt med värmen för han :(..

Nu ska jag strax gå och duscha och sen ska vi åka till en party store och checka in lite hawaii prylar, vi ska nämligen ha hawaii party den 24e. Blir nog himla kalas!

Denna veckan hoppas jag att vi får sålt min bil....Need some money now!!!

Puss

Hot hot hot

Det är 26 grader inne i våran lägenhet och 24 grader utomhus. Jag svettas!!! Hunden va helt slut efter 15 minuter utomhus. Det är början av april, hur ska sommaren bli?

Sitter här och försöker plugga, några arbeten som skulle vara inne igår. Whops!! Känner mig fortfarande sleten efter helgens bravader. Märks ju att man inte är ung längre haha.

Ikväll kommer Jossan hit och stannar i tre veckor. Det kommer bli kalas roligt!

The Park

Nu sitter jag här och är slö. Jag och Zach har varit i parken i över en timme. Solen strålar och det är runt 20+. Det var visserligen lite blött i gräset, men det älskar Zach så han va lagom sketen när vi kom hem. Han fick sig ett bad direkt, nu ligger han och tuggar på sitt grisöra.

Ska strax laga lite kyckling och ris.

Imon bler det party party med Elise och Elin, två nya svenska tjejer här i Delaware. Det ska bli himla kul. Våra andra vänner kommer också. Vi har redan beställt get, och köpte White Zinfandel. Det kan inte bli annat än bra.

Later!

Money money money

Ja vart finns de? Jag blir skogstokig på alla räkningar, allt som kostar multum, bilar som går sönder, dyra försäkningar... Hade jag inte haft min underbara familj och sambo hade det ALDRIG funkat.

Idag fick jag hem en räkning på 200 dollar från Oktober när jag va hös läkaren för svininfluensa. De har skickat säkert 10 räkningar nu, och varje gång har jag ringt dem och gett dem addressen till mitt försäkringsbolag (det är så man ska göra)..Ändå fortsätter de skicka räkningar. Jag blir galen.

Jag har ansökt om att höja min credit limit på mitt kort, vilket är urdumt. Men jag pallar inte just nu. Måste fixa ett nytt pass här och det kosta 200 dollar, hinner inte göra det i Sverige eftersom jag ska till ambassaden ca 2 dagar efter jag kommer hem. Jag ser pengarna flyga iväg.

Men jag har ju lite good news också. Vi har verkligen försökt att dra ner på utgifter. Vi har tex sänkt värmen (tagit på mer kläder), drar ut kontakter från nästan alla el grejer (det hjälper faktist) I februari var våran el räkning på 180 dollar ( ca 1330kr), och denna månaden var räkningen på 70 dollar (ca 500kr). Det är en väldigt stor skillnad och det kändes jätte skönt. Vi har även ändrat våran mobile plan och sparar ca 25 dollar i månaden på det. Många bäckar små!

Men vi hoppas på framtiden, just nu är det jobbigt. Men det blir bättre :)

Later!

Happy!

Torsdag, inga lektioner kvar innan sprinbreak. Förutom mitt matte prov som jag måste gå och göra! Men inga problem, ska bara göra klart läxan först. Idag ska det bli 20 grader, solen strålar redan och klockan är inte ens 9. Då blir man lycklig! Ska strax gå ut med hunde, och sen ska jag göra min matteläxa.

Igår hände det lite tråkigheter här, inte med mig. Men i vårat neighborhood. Flytta eller inte flytta är frågan!

Later!

RSS 2.0