Inte här

Våra datorer har fått fnatt. Blir så trött på det.

Jag har varit dunderförkyld sen i lördags och nu har jag gräslig hosta också. Ska ringa min doktor idag, orkar inte med detta mer.

Annars mår vi bra!

Finaste julklappen

Dinaste julklappen fick jag och darling idag. Det var att få se dig, våran underbara baby, i 3D. Helt otroligt. Du kommer bli det finaste din mamma och pappa nånsin beskådat.






Vi längtar så efter dig!!!!


Handla handla

Nu har jag varit på BJ's som är en wholesale club. Där kan man bara köpa extremt stora förpackningar av allt. Va där och storshoppade. Det är jobbigt och tungt när man är gravid haha. Sen ska man få upp allt till tredje våningen också. Kan inte bära för mycket för då får jag ont i ryggen och sammandragningar. Har gått tre gånger upp och ner och det är fortfarande massa saker kvar i bilen. Men det får jag ta sen eller så får darling bära det. Ikväll ska vi nog åka till Walmart och julshoppa lite.

Om en stund ska jag och Zach till vetrinären, dags för spruta och ny heartworm medicin. Mycket viktigt!!

Jag är glad och in a good mood och längtar till fredag. Julafton, och sen ska darling vara ledig i tre dagar. Ska bli najs.

Later!!

Vilken vecka?

Harregu vad veckorna går fort. Idag går jag in i vecka 27. Vecka 27? Jag va ju nyss i vecka 12. Oh my. Snart är det dags för bebis. Vi längtar, samtidigt som jag är livrädd. Mamma? Jag? Går inte riktigt ihop haha. Fast jag vet att vi kommer klara det. Richard kommer bli en fantastisk pappa.

Vi längtar efter bebis. Jag är så nyfiken på hur hon ser ut. Självklart kommer hon vara världens finaste :)

Söndag

Söndag redan. Har inte orkat blogga, ingen lust. Humöret går upp och ner. Ena stunden ledsen, andra stunden glad. Trött hela tiden, sover dåligt. Sover mycket, och ser ändå ut som ett vrak med svarta ringar under ögonen. Känns som luften håller på att gå ur mig. Antar att hela terminen har varit så stressig att jag inte ens kännt det, och nu kommer alla känslor och trötthet jag har blockerat.

Men idag är det söndag, nästa vecka väntar massa roligt. Imon ska jag på lite road trip med darling. På tisdag ska jag till IKEA med min nyfunna vän Rachael. På onsdag ska vi på ultraljud och titta på lilla prinsessan. På torsdag blir det julstök. Och på fredag är det julafton och då ska vi ha våran babyshower/julfest. Jag längtar. Sen veckan efter kommer Sofie. Har verkligen massa att se framemot. Ska bara ladda lite energi först :)


Ledsen i ögat..

Idag när jag kom hem efter att varit i Christiana Mall med min kompis Rachael så möttes jag och darling av en tråkig syn.

Lille herr Zach hade nämligen kalasat fullt på våran fina julbock (från IKEA). Jag blev verkligen jätteledsen och började såklart gråta. Självklart kan man inte skälla på honom i efterhand eftersom han inte har något tidsbegrepp. Men han vet att han hade gjort något fel.

Jag har inte ens klappat honom eller pratat med honom ännu. Jag är ledsen...

RIP Julbocken :(

Jullov

Nu har jag äntligen jullov. Fan va skönt! Hade min sista lektion i lördags. Sen på söndagen var ren slappardag. Vi käkade tacos, tittade på film, tittade på fotball och bara va. Det va en helt underbar känsla att inte behöve plugga något, att veta att jag inte behövde gå upp kl 5 på måndag morgon för att åka till praktiken.

Den här terminen har varit jobbig och lång. Det har varit en pina vissa dagar. Fick ju reda på att jag va gravid en vecka innan skolan började och har mått så himla dåligt. Jag är stolt över mig själv att jag klarat denna terminen! Jag fick inga toppen betyg men jag klarade alla kurser och det är allt som räknas just nu.

Nu har jag två terminer kvar, sen är jag lärare :)...

Heja mig!

Julbord

I fredags var vi som sagt på IKEA på julbord. Det började klockan 18, men vi åkte hemifrån vid kvart över fyra för vi visste att det skulle vara traffic... Jag tog med lite varm glögg i bilen i fina juliga pappersmuggar :)




Väl framme på IKEA så hade de stängt hela restuarangen och de öppnade prick klockan sex och då va man tvungen att ha förköpt biljett.

Vi hittade ett bord för två, det var hur mycket folk som helst. Vi väntade på våra vänner men de va sena så vi högg in. Det va sill och lax i mängder.. Inget jag va intresserad av. Jag hög in på prinskorv, skinka, rödbetsallad, leverpastej, och jansons (ja när jag petat bort ansjovisen förstås). Oj vad vi åt.



Lagom till vi va redo att hugga in på efterätten kom våra vänner. Vi hittade ett större bord så de åt mat och vi högg in på efterrätt. Det va ris a la malta, prinsesstårta, chokladbollar, daimtårta, madeltårta, dammsugare, munkar och annat smaskigt. Nu åt vi ännu mer. Helt galet, men så gott. Och för 70 kr va det verkligen billigt.

Sen bjöds vi på underhållning med Lucia tåg, det va vackert och man kunde knappt hålla tillbaka tårarna.



Det var verkligen en toppenkväll! Den avslutades med lite shopping såklart, vi köpte även en julskinka!!! Julen är räddad!

Liten?

Desto mer magen växer, desto mindre blir hjärnan tydligen..

Idag va jag och handlade mjölk, kaffe, grädde, och ägg. När jag kom hem fanns där inga ägg. Det låg inga ägg i bilen. Jag har kvittot där det står att jag betalat äggen. Men inga ägg.

Äggen ligger nog kvar i kundvagnen... Hej och hå så kan det gå!!!! Snurr i huvvet kanske!


Har massa att blogga om men idag orkar jag inte... Får bli imon..

Natti natti..


Äkta vinterväder

Idag har vi äkta vinterväder. 11 plus grader, vind som gör att man får hålla extra hårt i hatten, och regn som kan dränka en katt på två röda... Gu va mysigt...

Hoppas ni förstår min ironi....

Äntligen Friday

Hurray... Idag är det dags för julbord på IKEA. Harregu va patetiskt det måste låta haha...

Idag har jag bakat en sockerkaka, hade både citron och apelsin skal i (darling önskade det) det va hur gott som helst. Smaskens!!!

Idag va även jag och Zach i djuraffären och fixade hans klor. Eller grind his nails som vi säger här i Amerikat. Jag tycker det är lättare när någon annan gör det, jag är så rädd att jag ska klippa för långt in och skada honom. Att han har extremt tjocka klor hjälper ju inte heller...

Klockan tre ska jag hämta darling sen ska vi piffa till oss (haha) och sen ska vi åka den timmes långa vägen till IKEA, först julbord och sen lite nödvändig shopping...

Imon har jag min sista lektion, är färdigt me allt skolarbete och har bara en presentation imorgon. Fan va skönt....

Later!!

To you...

Mamma tänker på dig varje dag, hela tiden. Jag är så nyfiken på vem du är. Jag vet att du kommer vara världens finaste, men hur kommer du se ut?

Kommer du få mammas blå ögon? Kommer du ha pappas svarta hår? Vems näsa kommer du få? Kommer du va gnällig som din mamma? Kommer du få din pappas underbara leende?

Vi känner dig inte, har aldrig träffat dig. Men vi längtar och älskar dig så innerligt mycket.

Vi pratar om dig varje dag, din pappa frågar alltid hur du mår? Din pappa ger dig pussar och pratar och skojar med dig. Jag smeker magen varje dag och din pappa säger att du kommer bli flintskallg om jag gör det :)

Snart får vi träffa dig och vi längtar så!!!


My luckyday..

Idag har jag namnsdag..hurra för mig!!! Så för att fira tänkte jag kolla igenom handsfacket i våran bil. Det finns nämligen en liten ficka bakom handsfacket. SÅ jag hittade papper, kuponger och servetter där. Skulle slänga de då ramlade det ut 140 dollar (ca 1000kr)... Hurray for me säger jag bara. Inter varje dag man hittar pengar så där. Fan va glad jag blev :)


Day 10 - What I wore today...

Dag tio ca 75 dagar försent haha..

Idag har jag på mig mina gråa mysisar, som typ varje dag. Jag älskar mysbyxor. Så himla bekvämt :)

Sen har jag svart linne, svart tröja, och vit gröna strumpor...

Orkar inte ta bild, är absolut inget intressant. Ser verkligen inte gravid ut när jag har pösiga kläder like this.....

Men just nu fär det bli bekvämt före snyggt. Speciellt när man bara är hemma...

Julbord - Check

Yes på fredag ska vi på Julbord på IKEA. Jag längtar :). Vi va där idag och köpte biljetter. Jag ringde nämligen igår och frågade hur de gör de, om man bara kan komma eller om man måste förboka. Hon sa att man måste ha biljett och det brukar vara först kommer, först köper typ. Hon sa också att de inte hade många biljetter kvar och kan därför inte garantera att det finns biljetter om man kommer på fredag.

Här tas inga chanser när det kommer till Svenskt julbord så vi åkte dit i morse och köpte åtta biljetter, ja våra vänner och deras tre barn ska följa med. Det kommer bli helsköj. Det bästa, kosta bara 10 dollar (ca 70 kr). Billigt skulle jag säga!!!

God Jul säger jag till mig själv :)

Dagens klagan...

Idag har jag...

- sjukt ont i min högra bröstvårta, varför vet jag inte. Men jag är på bristningsgränsen till att klippa av den.

- fruktasnvärt kalla händer och fötter. Det blåser 75 minusgrader ute och Amerikanare vet inte vad isolering är..typ!

- näsan full med skit. Varje dag måste jag snyta mig 573 gånger (jag är INTE förkyld), oftast kommer det mest blod. Det kliar och gör ont.


Men vad gör det i sin stora helhet. Förutom att jag hade världens utbrott i morse och blev arg på stackars Richard. Jag frågade varför bara jag ska lida genom graviditeten när vi båda ska få ett barn. Jag va verkligen upprörd. Han visste inte riktigt vad han skulle säga och sa att det är så Gud har skapat oss. Självklart ringde jag och bad om ursäkt en halvtimma senare. Och självklart lider han med, stackarn får ju lyssna på min klagan och mina krämpor vareviga dag haha. Undra vilket som är värst...

Tack o hej!

Sista kurvan...

Japp snart är jag framma vid mållinjen. Idag är min sista praktikdag. Det är både skönt och ledsamt. Skönt för att slippa gå upp über idigt varje måndag, men tråkigt för jag kommer typ aldrig att träffa barnen igen :(.... Men men that's life. Ska även ha min sista lektion idag, vi ska prata om citroner och göra hemmagjor lemonade. Vi får hoppas det går bra.

Igår hade jag djävulskt ont i ryggen, va på gränsen till att lägga mig ner och gråta. Det konstiga är att jag har ont i övre delen och inte nedre delen av ryggen. Jag vet inte om det har något med graviditeten att göra, men de här ryggontet kommer och går. Värst är det när jag kör bil....

Igår tittade vi på Sex and the city 2, den va himla bra och rolig. Jag grät ungefär 45 gånger haha..

Nu är klockan kvart över fem och det är dags för frukost.

Förresten på väderprognosen idag så är det 30% chans att det ska snla lite senare....hoppas hoppas hoppas :)

Tråkigt för er..

Asså jag tycker lite synd om er alla som inte har en man som lagar mat som min haha...

Han lagar så himla himla himla god mat... Jag är lycklig..

Idag åt vi ris, panerad tilapia, cabbage, och katchumbari (typ tomatsalsa) .... Harregu va gott de va...


Update...

Risgrynsgröten blev helt fantastisk...

Det var mumma...

Med kanel och socker såklart...


Tomtegröt

Här står jag och lyssnar på julmusik och lagar tomtegröt. Med äkta svenskt grötris.



Det ska bli supergott att äta det sen...

Här är även min fina choklad kalender som jag har köpt på IKEA...



Men visst är jag en tönt som är 27år och har en kalender...haha..

Uppe med tuppen

Idag ringde klockan tio över sex. Har ju lektion idag och innan det ska jag köra darling till jobbet. Ute är det kallt, inne är det kallt. Vi har fortfarande inte satt på värmen, vi kan lida lite till :). Orkar inte med skyhöga elräkningar så vi kan ju klä på oss lite extra istället...

Igår hade vi fredagsmys med världens godaste kladdkaka, den blev verkligen perfekt kladdig. Mums!!!

Nästa lördag är det no more skola som gäller... Jag längtar längtar längtar...

Later!

Stor & Liten

Ja ibland undrar jag om hon växer och krymper där inne. Imorse va min mage inte så stor, när det var dags att köra darling till jobbet såg det ut som jag svalt en basketboll haha. Lustigt, antar att hon ligger i olika positioner och därför blir magen mindre/större. 

Hon verkar också ha något konstigt sov schema. Ibland känner jag ingenting på två dagar, sen är det full rulle, och sen är det lugnt i två dagar... Himla lustigt. Fast jag vet ju att hon är fortfarande så himla liten. Jag längtar längtar tills vi kan börja känna henne på utsidan och darling kan känna med. 

Våran lilla fina där inne som vi älskar och längtar efter!! 

Day 9 - My beliefs

Min tro... Ja, vart ska jag börja??

Jag tror på nåt stort.. Jag vet inte hur jag ska beskriva vad jag tror på. Jag tror iallafall. Ibland ber jag tyst i mitt huvud, ibland ber jag tyst för mig själv, ibland ber jag inte alls.

Något annat jag tror på är kärlek. There should be more love in the world people!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Åh tusen miljoner kilor har lyfts av mina axlar. Jag fik godkänt i min engelska kurs som jag har varit orolig för. Fruktansvärt jobbig, tråkig, och bläää klass. Men nu är det över och jag är godkänd. Jag är så himla glad. Nu ska jag njuta resten av julen.

Har fortfarande några inlämningsuppgifter i andra klasser, men där oroar jag mig inte alls. Men va skönt det känns nu.

Yay me :)

Klappat och klart..

Nu har jag mailat in på min inlämning. Kan bara hoppas och be att jag klarar kursen. Om jag gör det ska jag fira som en tok. Det känns som en stor sten har släppt från my shoulders just nu.

Snart är det nanadags. Ska mysa lite med mina favoritkillar först...

Good night!!

Regn

Regnet öser ner... Helt galet, 1a december ska det ju vara snö och kallt. Nope, inte här. Igår va det 16 grader och idag är det väl ca 14. Sitter här med min läxa, typ 8 sidor ska jag göra. Inläming idag, senast 23.59. Det är en engelska class online så det är skönt. Fast ikväll har jag skola. Tråkigt, men nästa lördag är det over och jag har en månads ledighet. Fan vad jag ska dega, jag och magen och hunden ska ligga på soffan o snarka och titta på julfilmer som jag har spelat in.

Och den 28e får vi ju finfrämmat från Sweden det ska bli så kul. Nyår bir nog hemma och mysa, finfrämmat ska till NY (de e galna).... :)

Nä nu måste jag ta tag i min läxa..

Later....

RSS 2.0