Familjen Gås

Härom dagen va familjen gås ute och spatserade på vägen. Självklart måste man ju stanna så de gulliga får springa över vägen ifred. Ungarna va otroligt söta, men rädda. De ville inte gå över vägen så the parents puttade dem med näbben...




Grattis Mormor!

Idag (tordsag) fyller min älskade mormor år. Hon är världens bästa mormor (såklart)... Hon har 2 barn, 4 barn barn, och 2 barnbarnsbarn... Super mormor I love you! Hoppas du får en underbar födelsedag!

Mormor och kusin Albin


Galen

Ibland blir jag bara totalt galen på hunden. Idag när vi va i parken fick han världens tokryck och bleev helt galen. Han började med att bita på sitt koppel, vilket han inte får. I vanliga fall så släpper han det när man säger drop. Men idag blev han helt galen och hoppasde och försökte bita mig. Jag blev arg som ett bi och försökte lugna ner hunden...but NOOOO helt tokig. Eftersom vi va ute i public ville jag inte ställa till med en scen haha... Så jag ringde darling och beklagade mig och sa att jag ska lämna bort hunden för jag orkar inte mer....

Men självklart ska jag INTE det. Nu ligger han här på soffan och snarkar och är bara såååå söt. Det är ju därför han är så bortskämd, han har världens puppy eyes!

Mina fina killar




Ny vecka

Jaha då var det måndag igen, här är det grått och trist. Men jag klagar inte det är skönt med lite svalkande väder once in a while. Ska strax köra darling till jobbet och jag och hårbollen ska vidare till parken.

Igår va vi på viktigt möte, sen åkte vi och hälsade på våran kompis som ligger på sjukhus. Efter det så åkte vi och käkade på Applebees, de va sista gången jag åt där. Usel service och inte prisvärd mat. Blääääääää! Sen va vi bara hemma och slappade.

Denna veckan blir lugn lugn lugn. Städa lite kanske? Vi får se :)

Later!

Mätt

Här sitter jag och är proppmätt från dagens middag som bestod av köttfäsrlimpa, potatis och gräddsås (direktimporterat pulver från Sweden).... Nu blir det till att jäsa i soffan resten av denna soliga lördagskväll. Ska fortsätta läsa boken "Matilde" och pilla lite på min underbara iPhone.

Idag tog jag med darling till parken, det va skönt att få sällskap. Sen åkte vi hem och käkade glass med färska jordgubbar och hallon, underbart gott. Lillfisen ligger här och skäller... Han är lite knäpp. Det är ca 100 grader ute och ännu varmare här inne (ungefär alltså)...

Later!


Hot hot hot

Idag är det jätte varmt ute. Hoppas de öppnar poolen snart så man kan gå och svalka sig. Synd att man inte får ta med sig hunden bara... Hunden sitter och flåsar på balkongen just nu, han hoppas väl att nån av hennes tjejer ska komma ut så han kan titta lite på dem :).. Han har två flickvänner som är våra grannars hundar, de vet inte om varandra så det är lugnt haha...

Darling har stannat hemma idag, han mådde inte så bra. Inte så konstigt egentligen eftersom jag också har varit dålig. Fast jag mår bättre nu.

Denna helgen blir lugn. Får vila upp sig för nästa helg när det är memorial day och då blir det säkerligen fest och BBQ at lake Baringo.

Nä nu får jag gå och sätta på fläkten för det är hot hot hot....

Ny grejer

Jaha då har man blivit en tönt och gått med i iphone klubben. Äntligen! Efter bara 2 timmar är jag kär, hur levde jag innan egentligen? Haha... Håller på att löra mig för fullt. Tänk nu kan jag lyssna på svensk radio när jag är ute och promenerar...kan det bli bättre?? I dont think so :)

Trötter

Sittar och tittar på Biggest Looser. Det är snart final och det är ju helt sjukt hur mycket vikt deltagarna har gått ner på så kort tid. Han som har loosat mest har gått ner 90 kg på 18 veckor, helt sjukt.

Jag tog med min lilla Zachiboy till parken förut. Det var uppehåll så jag passade på, men såklart började det regna när jag gått halvägs. Zach älskar att springa i gräset när det är blött, han blir helt galen. Sen skulle han bära i väg en stor gren som va nästan 2 m lång. Han är lite knäppis min sötis!

Vid elva ska vi hämta darling på jobbet och sen ska vi krypa till kojs... Så spännande har jag det, haha. Men det är självklart lite gött att bara lata sig när man har sommarlov.

Good night!


Dagarna de går

Här sitter jag och bara myser i regnet, ja alltså jag sitterju inte i regnet utan inne och det regnar ute :). Är tokförkyld, hostar och har mensvärk, buhu vad det är synd om mig! Eller inte. Jag har ju sommarlov och all tid i världen att vara sjuk just nu. Har varit en stressig vår och vädret går verkligen upp och ner här så det har väl sin inverkan också.

Helgen har bara susat förbi, har inte gjort så mycket. Tog med Elin till Marshalls och köpte nya skor och badrumsmattor. Behövde verkligen nya skor och badrumsmattorna behövde jag för att piffa upp vårat hem lite. Vi har bott här i ett år om två veckor, vi har INGETING på väggarna.... Jag håller på att försöka inreda lite, jag är ju inte speciellt haj på det men jag försöker iallafall :)...


Torsdag

Här sitter jag och är snorig och sjuk. Huvudet är tungt, halsen känns trång och huvudet känns allmänt igenproppat på något sätt. Men men, jag har iallafall tid att vara sjuk just nu för jag har ju faktist sommarlov (sjunger Idas sommarvisa i huvudet)...

Igår och idag har jag inte gjort många knopp. Jag och Elin skulle egentligen åka till IKEA idag men det fanns inga krafter för det. Istället slumrade jag på soffan i över tre timmar....

Imon ska jag och Zachiboy till vetrinären och får spruta, ja han ska då det. Tur att han är en liten tuffing.

Det är nog vädret som gör mig sjuk. Helknäppt väder. Ena dagen 30+ och strålande sol, nästa dag nordanvindar och 9+. What the??? Idag har solen strålat men nu börjar det se lite mörkt ut igen. Jaja vad ska man göra, kanske finns det någon soldyrkar dans som kan dansa...FÅr nog googla det!

Finaste lilla prinsen



Älskar att ligga brevid husse


Mycket

Här har man sommarlov och tror att man ska ha tid att slappa järnet. Men nooooo det är mycket som ska fixas. Framför allt har jag en drös med pappers arbete för kommande Sverige resa. Det ska sökas visum till darling, jag ska fylla i visum papper så jag kan söka visum på amerikanska ambassaden när jag kommer hem. Mitt visum går ut på måndag. I cant believe it's been 3 years. När jag fick mitt visum tyckte jag det var så länge med 3år.

Sen ska huset få spring cleaning och garderoben ska organiseras. Affärsideer ska smidas och bli verkligehet. Det kommer bli en hektisk men kul sommar.

Vädret är helt kanon, ligger runt 25 grader + varje dag, och lite svalare på kvällarna. Man kan verkligen inte klaga.

Later!

In the summer night

Nä nu är det dags att stänga de blå (ja ögonen alltså)... Kl är halv 1 och det är 24 +grader ute, helt sjukt. Sommaren är verkligen här.

Förresten är jag väldigt mörkhårig nu för tiden..Här kommer en idolbild



Good noght America, Good Morning Sweden!

Sunday

Sommarlov? Njäää inte riktigt än. Jag har inga lektioner kvar, men jag har en inlämning kvar. Det är bara en sida jag ska skriva, så det är inte så mycket.

Idag har det varit 30 grader och fruktansvärt varmt och fuktigt. Men man ska väl inte klaga på värmen (fast det måste man väl nästan när man är svensk eller?)... Jag tog med darling till en ice cream farm där vi köpte lite svalkande gottis, sen åkte vi till djuraffären och tittade på de söta små underverken. Jag försökte få darling att köpa en till mig, men han sa tvärt nej (undra varför)....haha

Sen åkte vi hem och darling lagade middag till mig. Kött och potatis och rotfrukter i ugn, my goooo de va så gott!

Imon ska jag slappa!

Later!

Kräfta

Ja det blev nog en lite för lång stund i solen.. Nu är man lite röd och varm om kinderna. Vi har haft närmare 30 grader idag, nu är klockan snart 8 och det är 22 grader ute. Summer is here :)

Imorgon är sista skoldagen. Sen väntar lååååååååångt sommarlov. 23e augusti börjar skolan igen. Slappa slappa säger jag bara :)

Nä nu måste jag skriva färdigt min presentation tills imorgon.

Later!

RSS 2.0