Omotiverad och orolig..

Är så fruktansvärt omotiverad när det gäller till att plugga. Jag vet liksom att jag har två stora inlämningar imon, har vetat det i flera månader. Ändå sitter jag här dagen innan...why?? Och iställer för att plugga får jag för mig att jag "måste" göra massa viktiga saker som att diska, städa frysen, sortera papper, pch koka nyponsoppa. Hallå liksom...

Sen självklart är det tusen grejer jag ska oroa mig för. Det är läkar besök, räkningar, skolan, csn, hunden, bebisen och tusen grejer till. Jag är expert på att oroa mig i förtid. Richard är mer lugn och säger "We take that bridge when we cross it". Undra varför inte jag kan tänka så? Jag lär ju bli gråhårig innan jag blir 35...haha...

Bjuder på en idolbild på våran fina...



Alla säger att hon har min näsa :)


Bye bye phone...

I torsdags bestämde sig min kära iPhone att inte fungera mer. Jag vet att iPhone kan göra så ibland. Jag ringde kundtjänst som självklart var stängt eftersom det var thanksgiving. Fredag morgon ringde jag så fort jag vaknade. Fick en tid i apple affären så skulle de titta på telefonen. Det var miljoner människor i the mall där affären ligger. Va ju årets största rea dag.

Iaf, killen tittade på telefonen och gjorde lite grejer och bestämde sig för att jag skulle få en ny telefon. Han sa att även om vi fixar din andra så kommer allt du sparat försvinna. Så himla trist :(

Men men fick en ny shining telefon helt gratis :).

Nu måst jag plugga!

Måndag

Igår hade jag en heldag tillsammans med världens huvudvärk. Pluggade lite, fixade lite, vid åtta gav jag upp och gick till sängs. Nu är klockan kvart över fem och jag ska snart åka till praktiken. Nästa sista gången idag, va skönt. Jag tycker om praktiken, men att köra 50 minuter halv sju på morgonen är jag inte så stort fan av.

Denna vecka är det bara plugga som gäller!!! Ja och vara gravid förstås :)

Day 8 - A moment

Ett ögonblick... Ja du....

Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma är när vi fick reda på att jag va gravid. I somras efter vi hade varit i Sverige så va jag jättetrött när jag kom hem. Tänkte hela tiden "vilken konstig jetleg" de brukar ju faktist gå över på ett par dagar. På flygresan hem från Köpenhamn grät jag jättemycket, har aldrig gjort det förut.

Efter några dagar började jag må fruktansvärt illa varje dag. Jag är INTE gravid sa jag till mig själv och till Richard. En kväll sa jag att nu får vi åka och köpa ett test bara för att reda ut en gång för alla att jag inte är gravid. Sagt och gjort, vi åkte till happy harrys och köpte ett paket med tre test och glass. Kom hem och kissade direkt på stickan, det tog ju knappt sekunder innan två streck visade sig.

Jag började skrika och gråta. Ropade efter Richard som såg oerhört chockad ut. Det måste vara nåt fel täntke jag och tog ett till test. Självklart var det positivt. Richard satt i soffan och stirrade på tvn. Han ville absolut inte prata, han va ganska chokad. Så jag ringde till hans syster och grät. Hon fick mig genast på andra tankar och fick mig att inse vilken gåva det är vi har fått :)

Dagen efter hade det smält in och vi kunde prata om det. Att inte behålla barnet kom ALDRIG på våra tankar. Våran lilla tjej är vårat lilla mirakel och vi är så oerhört tacksamma över att få vara med om denna resa.

Men det var ett ögonblick jag aldrig kommer glömma, och jag önskar jag hade filmat Richard's min för den va hillarious... haha

Day 7 - My best friend

Min allra bäst vän är Richard, han är min andra halva. Han jag delar allt med.

Sen har jag mina tre bästa vänner hemma i Sverige. Alejandra, Johanna och Sofie. Helt underbara tjejer som jag vet att jag alltid kommer vara vän med. Det spelar ingen roll att det är sååååå många mil mellan oss, att vi inte hörs jämt och ständigt. För JAG VET att de finns där för mig när jag behöver dem. Och jag hoppas att de vet att jag finns här för de också!!!

När man va liten så kunde man ju tydligen bara ha en bästis, är glad att det inte är så längre :)

Det finns väl inget finare än vänner???

Käck knäck

Här står jag i köket och lyssnar på julmusik och kokar knäck. Har klätt granen, städat lite. Försöker få bort på mitt tråkiga humör. Hormoner you are driving me crazy!!!! Är verkligen deppad och nedstämd för ingeting...

Mumsar på marabou vinter vit som snälla mamsen har skickat. Himla god! Och dricker julmust. Ska försöka städa och göra lite läxor innan darling kommer hem..

Här kommer en bild på Zach som bekantar sig med julbocken...


Day 6 - My day

Ja dagen har ju bara börjat här.

Vaknade vid halv åtta.

Åt rostisar och oboy till frukost.

Tog fram granen, bygde ihop den (plastgran).

Körde darling till jobbet.

Promenix med hunden.

Latmask i sängen framför tvn.

Nu...äta!!!!

2 gånger

Nu har vi sett våran lilla dock två dagar i rad. Jag går hos två olika läkare pga vissa orsaker som jag kan berätta om senare. Så igår va vi hos våran vanliga läkare och hon mätte magen, vägde mig, och så gjorde hon ett snabbt ultraljud. Den lilla såg ut som hon spelade fotboll där inne. Det bästa va ändå att se hur hela Richards ansikte lyste upp när vi tittade på henne. Han hade världens leende. Han kommer bli världens bästa pappa!!!

Så idag va det dags igen. Vi har en helt underbar ultraljuds technichan, hon berättar hela tiden vad det är vi ser. Lilla dockan väger 400gr så hon är lite liten men hon har ju 17 veckor på sig att växa. Men allt såg jättebra ut, och det gör mig så himla lycklig.

Igår kände jag några rejäla sprakar, har ju känns henne innan. Men igår var det verkligen starka sparkar. Himla härligt, jag blir så lycklig!!!

Imorgon är det Thanksgiving så idag är det som fredag. Undertbart!!!!


Smärta..

Måndag morgon, klockan är 5. Är trött och har värk i ryggen. Igår var hemskt. Jag gick och la mig i sängen för att vila lite och skulle vända mig från rygg till sidan och helt plötsligt så fick jag världens värk i svanskotan det gjorde så jävla ont!!!!! Jag skrek efter Richard som fick hjälpa mig upp, jag bara grät det gjorde så ont.... Har haft ont i ryggen sen dess :(... Foglossning kanske?

Idag ska jag till praktiken, vet inte hur det ska gå till men det får gå. Resten av veckan är jag ledig så det är tur det.

Måste göra lite läxa nu och förbereda min lektion jag ska ha idag för barnen.

So later!!!

Going home?

Ja de skulle jag gärna göra just nu... För att gosa med den här lilla stjärnan!!!! Mammas nya baby... Lilla Frida...


Day 5 - My defenition of love

This is love... Kärlek som vi har skapat tillsammans...

 


HUNGRY...

Alltså jag fattar inte vad som händer med min kropp. Vissa dagar är jag så hungrig så jag skulle kunna äta 24/7... Andra dagar finns det inget som passar mig och jag äter ytterst lite. Idag är jag super hungrig!!!!! Till lunch har jag ätit spagetthi och köttfärsås, och k-special och mjölk. Innan lunch åt jag fyra glassar... Jag är fortfarande hungrig!!!!!!! Ska nog ta och käka 22 clementiner och se om det hjälper. Jag mår också fruktansvärt illa idag och har varit nära på att spy flera gånger... Trodde illamåendet va över...but NOOOOOOOOOO...

Nä nu ska jag ta ut hunden innan jag ska skypa med Alle...

Helg

Idag har jag skolan, idag tänker jag inte gå till skolan. Jag har haft en jätte dålig natt och sovit fruktansvärt dåligt. Halsbränna och foglossningar.... I hate it!!! Vill bara gråta för det gör så ont. Ska till läkaren på tisdag, vet inte om man kan göra nåt åt det men jag ska iaf fråga.

Det började rejält igår efter att jag och darling va på mallet och tittade runt. Himla fint med julskyltning och tomten va där också. Vi köpte inget speciellt förutom söta små rosa galgar till den lilla :). Jag tycker det är lite svårt att köpa kläder till henne just nu, det är mycket vinter kläder och tjocka kläder. I slutet av mars kan det vara riktigt varmt här och då kan vi ju inte palta på henne allt för mycket...

Förresten igår lekte hon rövare där inne. Darling säger att hon möblerar om haha.... Fick t o m stanna upp ibland för hon va lite crazy... Härliga hon!!!

Dags att gå ut med hunden... Sen måste jag plugga!


Day 4 - What I ate today...

Eftersom klockan inte är så mycket så har jag inte hunnit äta så mycket, fast "lite" har man ju tryckt i sig.. So here is the list...

- Flingor med mjölk
- Spagetthi och köttfärssås
- 2 mashmallow tomtar
- Snickers glass


Senare ska vi äta köttbullar, potatis och gräddsås. Vi har även köpt massa clementiner och jag hoppas att de är sweet and yummy :)

Day 3 - My parents

Mina föräldrar.... Mina fina föräldrar... Mamma Annica och pappa Ernst...

Mamma Annica är underbar. Ställer alltid upp.... En ständig replik från henne i min ungdom var "sista gången du får låna" när jag frågade om jag fick låna pengar... Men sista gången blev aldrig en sista gång :).. Lite bortskämd är man allt. Min mamma har alltid stöttat mig i mina val.... Visst har vi haft våra fighter, jag kan inte ha varit en lätt tonåring att leva med. Men det är sånt vi skrattar åt nu... Vi pratar flera gånger i veckan, och hon är alltid den första jag ringer när det har hänt nåt...


Pappa Ernst är också underbar. Pappa har alltid ställt upp med vad det än må varit. Jag vet att pappa inte är speciellt förtjust i att jag bor på andra sidan atlanten, men han accepterar det :).. Pappa har alltid varit fixarn och hjälpt massa med saker som skulle fixas. Pappa bor nu ute i ingenstans med fru Marita, hunden Zorro och katten Tore. Varför han alltid innan bodde i stan kan jag inte förstå... Jag hoppas att pappa snart kommer till USA och hälsar på :)

Mina föräldrar är det bästa och jag skulle aldrig vilja ha några andra. Det kan inte vara lätt att ha en dotter som bor på andra sidan jorden som man bara ser ca en gång om året. Men jag är tacksam att de stöttar mig och alltid ställer upp när jag behöver någonting...

Mamma och Pappa I love you!!!!!

Day 2 - My first love

Kärlek kärlek kärlek.... Har väl trott några gånger att "åh nu e jag kär, det här kommer vara mannen i mitt liv"... Ja fast de va ju ingen kärlek... Jag visste inte vad kärlek va innan jag träffade Richard. Jag visste inte vad det innebar att älska eller bli älskad på detta vis.

Richard är min största och första kärlek. Det finns INGEN som han. Det finns ingen som är så snäll, omtänksam och kärleksfull som han. Det finns ingen som bryr sig om och tar hand om mig som han... Han är mitt allt..

Att han nu ska bli pappa till vårat barn gör mig ännu lyckligare... Han kommer bli världens bästa bästa pappa...

Jag tvivlar inte en sekund när det gäller Richard....


Strejk..

Idag har det mesta varit pa strejk i min varld...

- Mitt humor
- Min skonhetssomn
- Min dator

Bara ett urplock. Kunde inte somna igar kvall och vaknade runt fem tiden i morse... Men halla! I need some rest...

Men dagen har varit bra anda... Innan klockan var nio hade jag lagat kottfarssas och spegetthi och bakat brownies... Nice frukost :)

Sen skypade jag bade med Sofie och Johanna och det var himla trevligt!!!

Ar i skolan nu darfor blir det inga prickar pa bokstaverna. Jag vet inte riktigt vad vi sysslar med just nu, och orkar inte riktigt engagera mig heller haha...

Later!

Hormoner del 78

Idag satt jag och grina i bilen för att jag ville att Richard skulle komma hem tidigare från jobbet för att jag ville inte vara ensam hemma när det är mörkt. Jag kunde inte sluta gråta...haha

Dessa hormoner alltså....

Day 1 - Introduce yourself...

Ska alltså presentera mig själv....

Anna heter jag, är 27 år och kommer ursprungligen från Göteborg... Men nu bor jag i lilla Delaware USA. Här pluggar jag till förskolelärare på ett community college. Jag åkte som aupair hösten 2005, och åkte hem efter ett år. Kände att jag inte va färdig med Delaware så åkte tillbaka nio månader senare för att plugga. Efter en månad träffade jag Richard och sen dess är jag fast i det här landet :)...

När jag va liten ville jag bli vetrinär eller advokat. Jag va med i scouterna i åtta år och älskade det, men sen blev det ganska ocoolt att vara en scout så jag slutade.

Jag bodde med min kompis Sofie en sommar i Ayia Napa. Det va himlans kul...

Läste Samhäll på gymnasiet (till vilken nytta?).... Och efter det har jag jobbat på Burger King, och i hemtjänsten....

Nu är jag gravid och vi ska få en liten Alice i mars... Vi längtar så. Lilla Alice va oerhört oplannerad men väldigt välkommen....

Har två terminer kvar i skolan och försöker ge järnet...

I framtiden skulle jag vilja ha ett home day care...typ dagmamma... eller vara hemmafru ;)

Så det va lite om mig....

30 dagars utmaningen

Tänkte under 30 dagar göra 30 utmaningar i bloggen... Snodde den från Linnea

Här är den.... SJälvklart kommer jag göra den på svenska... :)

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Tisdag...

Idag regnar det, äkta höstrusk :)

Har varit totalt slut i två dagar nu och inte orkat blogga. Har haft oerhört svårt att sova, så himla obekvämt. Den lilla har levt rövare därinne så jag nästan blir sjösjuk. Nu har jag så ont i magen som är fylld med gaser...Haha to much information jag vet.. Men men så är det...

Sitter här och pluggar. Senare ska jag åka till target och se om jag kan få tag på några babyshowers inbjudningar som inte kostar skjortan. 38 dagar kvar nu....Måste äta frukost också, är inte sugen på nånting!!

Så va det me det...

Magen

Här kommer en bild på magen i vecka 21 (20+5)... Fullproppad med bebis och 718 lussekatter....


Frukost

Nu har jag ätit ca 32 lussebullar till frukost (okej nu överdrev jag)... Darling är lite konstig och äter sina lussebullar med smör på (blä!!!)....

Idag hade jag tänkt att plugga lite, om jag orkar. Kanske kokar lite knäck på det.

Ska also ringa min kära Svägerska som fyller år i Sweden.... Snart 30 Dessan :)....

Sen ska jag åka förbi min andra sister in law för hennes son fyller år, det vankas ice cream cake... Mums :)

Happy lördag!

Insidan som räknas...

Att det är insidan som räknas vet vi ju alla... Detta gäller även lussekatter. Jag bakade idag, de blev inte speciellt gula eller vackra, men de va goda :)

Senare blir de lussebullar frossa med julmust... yay...


Min duktiga kille...

Kom hem från affären och min duktiga kille låg på soffan. Tror inte han har flyttat sig därifrån när jag va borta... Lika lat som matte och husse :)... Han är så duktig... Min fina kille....


Freitag...

Vaknade halv fyra imorse, kan ju bero på att klockan åtta igår kväll låg jag och snarkade på soffan. Vid halv tio gick jag och la mig i sängen... Så halv fyra var jag och tuppen uppe haha.. Somnade på soffan lite senare men va uppe igen vid halv sju.

Nu ligger vovven och snarkar i mitt knä och jag tittar på Real Housewifes of Beverly Hills. Vovven har blivit helt konstig, varje natt ska han sova med sitt huvud på min mage. Han måste känna på sig att det är nåt där inne :)

Häromdagen lämnade jag han första gången själv i lägenheten, annars brukar han få vara i sin bur. Jag vet det låter helt hemskt, men det är det inte. Han är mysig filt, vatten och godis i sin bur. Men nu ska vi försöka så han kan vara ute i lägenheten när vi inte är hemma. Det gick jättebra iallafalla. Jag ska prova idag igen när jag ska iväg och handla.

Later!

Snart så...

IDag har jag städat och organiserat garderoben i gästrummet. Det ska ju snart bli lillans rum, plus att vi får ju gäster i December och då måste det vara snyggt och städat :)

Slängde massa skit och massa timma skokartonger "som kan vara bra att ha". Snart börjar jag bli som mormor :)... Love you mormor!!!!

Städade också igenom våra julsaker, vi har massor... Ja eller ganska mycket iallafall. Våra fina julstrumpor som jag själv har dekorerat, i år får vi ju sätta upp en till. Självklart ska Lillan ha sin egna med sitt namn på :)


Lindex

Lindex har otroligt fina barn kläder...

Här är några jag skulle vilja ha till min lilla.... Tomten läser du min blogg???


Till nästa jul....


Himla fin...


Med detta till....


Ett måste till en liten kanelbulle :)


Söta katten Jansson (han heter så va??)

Dear Tomten let me know if you behöver min adress :)


22

Ät precis en härlig tangerine, typ clementine fast större. Den innehöll 22 kärnor.... Crazy!!!!



Men gott va det iallafall :)


Hormoner del 54

Harregu nu sittar man och lipar till huset fullt. Allvarligt talat! Dessa hormoner sprutar snart ur öronen på mig. Jag lipar himla mycket till TV.. Det kan vara allt från en kattunge till någon som friar.

Nä nu ska jag torka tårarna och fortsätta att plugga.

Peppar

Sitter här och försöker göra färdigt en assignment som är due today. Så himla tråkigt. Jag längtar tills denna terminen är över. Fyra veckor kvar..... Jag längtar så mycket. Sen blir det jullov i fyra veckor. Vad underbart att bara lata sig och njuta. Låta magen växa, sova när som helst. Jag ska förgylla dagarna med att äta knäck och pepparkakor och titta på svensk web TV på alla program jag vill se nu i höst men inte riktigt hinner mer. Åh vad jag längtar.

Äter lite turkisk peppar nu, himla smaskens.....

Klockan fem måste jag åka till skolan, hoppas provet går ok. Har inte pluggat nåt än. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :)..

Later!

Gott?

Hur gott låter det här då?

Ketchup flavored chips.... Kanske man borde prova?


Vilken vecka?

Harregu jag kan inte fatta att jag är i vecka 21 redan, nu kan man liksom börja räkna neråt för jag har varit gravid längre än det är kvar till BF :)

Vi ska uppdatera våran registry på babies r us och lägga till lite saker. Om 44 dagar är ddet julafton och dags för våran babyshower. Jag längtar....

Jag mår ganska bra, lite illa till och från. Jag somnar på soffan varje kväll för att jag är så trött haha. Jag har börjat sova bättre, vilket jag är så tacksam för. Magen växer och knakar och det är helt sjukt. Jag känner lillan därinne, men inget på utsidan ännu. Jag längtar tills vi kan börja känna på utsidan.

Nu ska jag strax köra darling till jobbet.....

Later!

Potata gratäng

Håller på att skala lite potatis, det vankas nämligen potatisgratäng till middag. Hoppas det blir supergott. Fast inget slår ju min älskade mormors potatisgratäng, den är bäst alla gånger!!!! Den lagade hon två gånger till mig när hon och mamma va här förra sommaren.


Sen blir det plugga plugga plugga. Har ett prov och en imlämning imorgon. Sen ska jag slappa torsdag och fredag och göra inget. Baka lussekatter möjligen, det har jag nämligen tjötat om i flera veckor nu :)

Nä nu måste jag fortsätta skala....

Tuesday

Igår var jag världens trött och orkade inte blogga. Jag vaknade halv fyra igår morse och kunde inte somna om. Klockan sex åkte jag och lämnade darling på jobbet och sen åkte jag till praktiken. Helt galna ungar, den ena värre än den andra.

Hem och åt kyckling som smakade som plast...bläääää...

Btw, jag hade glömt mina böcker i skolan. Vilket minne jag har. Det blir bara värre och värre...haha!

Idag har jag varit i en fjärde klass och gjort observation. Läraren va himla trevlig och berättade att hennes mormor hade immigrerat från Sverige på 1920 talet. It's a small world after all :)

Nu har jag precis käkat fralla med ost och marmelad och lite choklad på det....

Snart ska jag skypa med Sofie, som för övrigt kommer hit den 28e december, I can't wait!


Where are you???

Snälla literacy bok vart är du? I need you. Hallå jag har en exam på onsdag och nu är du helt spårlöst borta.. Jag har ingen aning om vart min bok och pärm är. Hur ska jag kunna plugga till ett prov utan anteckningar, eller bok? I am screwed pretty much!

Det känns som ju mer magen växer desto mindre blir min hjärna. Jag har noll koll längre. Jag har alltid haft 100% koll på allt och alla, but I totally lost it now. Jag glömmer saker, jag är vimsig, klantig... Harrregu....

Snälla boken kom hem!

Sunny Lördag

Vilken jävla natt, nämnde jag att jag avskyr våran nya granne. Han tror att alla är intresserade att lyssna på hans reggaton/spanish whatever music mitt i natten. One more time och jag ringer polisen. Jag sov så himla dåligt och hade bestämt mig för att inte gå till skolan idag. Men vaknade kvart över sju och kände att jag måste verkligen gå för jag har redan missat några lektioner.

Kom hem från skolan, vem spelar hög music om inte Mr grannen himself. Min hjärna börja nästa koka. Jag ringde hyresvärden (som har öppet varje dag). Och hon sa att jag kan skriva ett klagobrev. Då sa jag men jag håller på att go crazy right now. Hon va väldigt förstående och ringde då till våra grannar som sedan sänkte. Va fan jag betalar inte 900 dollar för att bo i ett jävla ghetto lyssna på hög kass music all day and all night long.

Men men..... Sitter och kollar på mina kurser för nästa termin. Jag ska göra allt jag kan för att försöka hinna med allt innan lillan kommer. Men det är ju lite svårt, även om vi har ett beräknat förlossningsdatum så vet man aldrig när hon vill titta ut. Så länge hon inte är för tidig är jag nöjd :)

Nu har jag extrem huvudvärk och hunden är galen som vanligt....

Later!!

Bläääää

sch igår och idag har jag kännt mig fruktansvärt sur och irreterad. Varför vet jag inte. Och jag kan inte skaka av mig den här känslan och jag blir snart galen på mig själv.

Alla småsaker som inte är bra just nu är värdsproblem för mig.

Number one:

Jag är så jävla trött på våra jävla idiot grannar.... De spelar TV och musik med högsta bas. Va fan är de döva där inne eller? Det är så jävla irreterande att höra dunk dunk dunk varje dag. Vi har klagat hos hyresvärden och sen var det tyst i en vecka eller två. Jag kommer garanterat klaga igen om de inte slutar.

Number two:

Husbyggare i Americat. Vem fan bygger pappershus? Vi hör allt våra grannar gör. Så jävla irreterande. När vi ska bygga hus ska jag skeppa ett najs hus från Sverige med dunderisolering och en bra dörr. Jävla skit!

Number three:

Våran dammsugare. Fan nu har den bara helt lagt av och suger inte nåt. Over all så är amerikanska dammsugare skräp. Jävla 1800-tals dammsugare. Åhhhhhh.... Hur ska jag kunna städa?

Number four:

Jävla brödrost. Den rostar bara på ena sidan mackan... Vad är det för stil? Ska inte en tio $$ brödrost hålla mer än ett år??

Number five:

Andra grannens ungar som klampar som jävla elefanter i trappuppgången. Harregu jag fattar inte hur små barn kan klampa nåt så förfärligt.

Number six:

Jävla white trash ghetto people som hänger i våran trappuppgång. Lämnar skräp och röker både det ena och det andra här inne. Usch, ska fan ringa polisen nästa gång jag ser de. Det lustiga är att de bor i ett radhus på andra sidan gatan.

Sådär, då va jag nog färdig på allt klagande idag. Nu ska jag åka to the mall och sänka mina bekymmer i tröstshopping a la windowshopping. Eftersom jag inte har en spänn. Ska nog till target och burlington också och register för mera babysaker :)

Goodbye!

Crazy Wifes

Jag är en sucker för reality TV. Real Housewifes är en favorit... Hitills har det varit Orange County, New York, New Jersey, Atlanta, DC, och nu Beverly Hills. Atlanta är den enda jag inte följt, men de andra har jag tittat på.

Den senaste Beverly Hills är verkligen over the top! En del av kvinnorna ser ut som skräcködlor med så mycket smink och plastic fantastic. Helt galna är de också. En av de spenderade 60 000 dollar (ca 420 000kr) på sin dotters fyra års dag. Harregu.... Har de inget vettigare att lägga pengarna på? Typ skicka de till mig eller nåt :p
Dottern såg inte ens glad ut....





Paj

Snart är det thanksgiving, vilket innebär att affärerna är överfulla med all sorters paj. Jag är inte speciellt förtjust i paj. Men pecanpie är urgott. Väldigt sött sött sött, man kan inte äta så mycket. Men va gott det är :)


Regn

Idag regnar det för fullt. Jag har faktist städat och tvättat lite. Funderar på att ta med hunden till parken, han är inte så förtjust i regn men han älskar att springa i vatten och där det är blött. Har ju gummistövlar och rejäla kläder så jag behöver ju inte lida precis. Fast först ska jag äta lite fiskbullar som blev över från igår.

På söndag ska vi gå in i vintertid. De är ju lite efter i detta land ibland ;).... Funderar på att sätta upp adventstakarna snart. Det är så mysigt ut. De är inte speciellt juliga utan en är svart och en är röd. Dagen efter thanksgiving, den 26e november, ska vi ta upp granen. Lite tidigt kanske, men det är tradition som vi skapa förra året och det tänker jag fortsätta med.

Later....

Presenter

Tänk att den lilla inte ska komma än på fem månader men har redan fått massa fina presenter...

Fina kläder som blivande mormor har skickat (haha ser ni hundens nos)




Självklart ska lillan heja på Sverige även om hon bara är halvsvensk :), gammelmoster skickade detta




Mysigaste apfilten som hon fått av blivande faster. Hon va så säker på att det va en flicka och skrev till Alice Viktoria innan vi ens visste att det va en flicka :)




Det är så roligt att få massa fina bebissaker. Jag längtar tills vi ska köpa lite grejer också. Men först ska räkningarna betalas :)...

Fishballs

Sitter och jobbar med mitt skolarbete och tittar samtidigt på a birth story. Man har ju mycket att lära haha. Tänk att jag redan är halvvägs. Det känns helt sjukt, det har gått så himla fort. Hoppas resten av resan gå lika fort.

Idag tänkte jag äta lite fiskbullar som söta Jossan har tagit med sig all the way from Sweden. Jag älskar fiskbulalr med kokt potatis och rivna morötter, allt mosat ihop. Åh va hungrig jag blev nu!

Nä nu måste jag göra färdigt this paper och sen skala potatis....


Onsdag

Morgonen började inte speciellt bra. Jag hade en mardröm och vaknade av att jag skrek och grät. Richard försökte väcka mig men det gick inte så bra. När jag väl hade vaknat kunde jag inte sluta gråta och skaka av mig drömmen. Blev lite bättre och vi tog ut hunden, sen bakade jag scones och vi bara myste.

Efter jag kört darling till jobbet åkte jag till hans syster och plockade på mig lite mer babysaker. Två fulla påsar med kläder, en blöjhink och babyfiltar. Har hur mycket kläder som helst nu! Toppen!

Nu sitter jag här och borde göra mitt arbete som ska vara inlämnat idag, men så tråkigt! Har något i halsen, vet inte vad det är. Äckligt!!!

Hunden bara snarkar som vanligt :)



Prinsen....

Ryck upp dig

Nä nu blir jag trött på mig själv. Jag är trött!!!!!!!!!!! Somnar runt nio på kvällarna och brukar vakna runt 5-6... Helt galet! Haha.... självklart ska man vakna sjuttio elva gånger varje natt för att det är obekvämt att ligga på rygg/mage/sida..... Vilka problem man har.

Idag har jag massa saker jag vill göra... baka lussebullar, göra lite skolarbeten, plocka undan lite, skala potatis... Men jag orkar inte just nu....

Istället är jag lat och sitter här och tittar på TV.... nu ska jag ta mig själv i kragen..... I want the lussebullar!!

Här får ni en bild på min darling med de flygande öronen :)


Lilla Hjärtat

Idag va vi hos doktorn och lyssnade på lilla hjärtat.. Helt underbart ljud :). Allt såg bra ut och jag hade bara gått upp 1 lbs (0.454kg) totalt har jag gått up 7lbs (ca 3.5kg)... Hoppas det håller sig i den här takten :)

Allt såg bra ut, och vad mer kan man önska??? Det är allt man kan önska, en frisk liten baby!!

Nu ska jag äta lunch, I am a hungry woman :)...

Babyshower

Ja bor man i Americat så ska man väl självklart ha en babyshower....eller? Varken jag eller Richard är från Amerika. I Sverige existerar väl inte speciellt många babyshowers (eller det kanske det gör?), i Kenya har de väl en slags babyshower, inte precis som en traditionell Amerikansk sådan.

Men iaf vi har bestämt att ha våran babyshower på julafton i år. Vi gör det lite tidigt för att jag kommer inte ha tid i vår när jag ska försöka plugga entermin på mindre än tre månader. Julafton blir perfekt i och med att jag vill skapa tradition från förra året med julfest på julafton. Det blir alltså två flugor i en smäll.

Jag har absolut inte en babyshower för att folk ska komma med presenter, man är lika välkommen utan. Men det ska bli kul att ha en fest för våran lilla flicka som ska komma i mars juh :)

Så igår va jag och darling på babies r us och gjorde en regestration. Vi helt enkelt anmälde oss och fick en scanner och kunde gå i affären och scanna allt vi vill ha. Och sen kan folk gå till affären och se vet de vad vi vill ha, smart va :). Jag gjorde mest regestration för att få en free gift bag och en massa kuponger :). Ska göra regestration på två affärer till (mera giftbags :)

Nää nu är jag hungrig, kanske man skulle äta lite glass....

I Love School

Jag gillar verkligen en av mina lärare, hon är även föreståndare för förskolan där jag gör praktik. Eftersom vi har en fyra timmar lång lektion på lördagsmorgnar så låter hon oss göra massa saker istället för att stå och prata prata prata...

I lördags pratade vi om cooking in the classroom. Sen fick vi göra lite enkla cooking grejer.. Vi gjorde bla en donut spider...

Man behöver en donut, salta pinnar, glasyr, och m&ms....



Snygg va :)

Dear America

America - the land of dream..... Fast ibland är de så himla efter....


Idag ska tex hyran betalas. Den betalas med check varje månad.... Hallå lever vi på 50-talet eller? Jag har aldrig i mitt liv sett en check i Sverige..

Där vi bor, skriver man på årliga 12månaders kontrakt. Vill man inte binda sig i 12 månader får man betala ca 100 dollar extra... Så här är det på de flesta ställena runt om i Delaware (vet inte hur det är i andra stater)

Min bank.... TD bank, med slogan Americas Most convinient bank.. Alltså Americas mest bekväma bank... Ja det enda som är bekvämt är att de har öppet alla dagar i veckan med generösa timmar, gratis pennor, och drive thru bank. Men harregu jag har aldrig varit med om maken om en bank som tar ut så mycket avgifter... Ha x amount of pengar i ditt konto annars får du betala en viss summa varje månad.... Tröttsamt...speciellt eftersom det är nada ränta på dessa konton....

But I still love my America :)

RSS 2.0