Juletid

Nu är julen över, Alice första jul. Va riktigt lyckad med massa fina paket och god mat och härligt sällskap. Bror med familj är här så vi försöker umgås, shoppa och bara ta det lugnt. På måndag börjar allvaret igen. I tisdags va vi i NY city. Hemskt väder så den dagen blev ganska förstörd, men vi hann med ett besök på svenska godisaffären Sockerbit. Trevlig! Idag är bror och Dessan i Atlantic City så jag och darling leker tre-barnsföräldrar. Det går bra! Imon blir det Amish country och lite shopping, sen blir det supe på Nyår och sen åker gästerna hem. Sen har jag en vecka att vila upp mig innan sista terminen på skolan börjar. Förresten så har Alice en öron infektion, vi har haft några riktigt jobbiga nätter så jag ringde läkaren och mycket riktigt hade hon en infektion, så nu är det antibiotika i tio dagar. Igår kväll fick hon sin första dos antibiotika och lite alvedon sen sov hon från kl 20 till halv sex, underbar natt!

Sen kan jag också meddela att lilla damen har börjat gå så nu är det full rulle i vårat hus! Hon är så söt, våran docka!

Här kommer lite blandade bilder...
Ute och går med pappa på Svenska Ambassaden i Waashington D.C.
Alice och bästisen i likadana kläder (inte planerat faktist)Att äta är ju jättekul...Julafton...
Årets julkort...
Alice snygg i sin nya tröja från NY...
Min lilla pepparkaka...


Stolt...

Jag är så himla stolt över mig själv. Jag har klarat skolterminen godkänd i alla ämnen, samtidigt som jag har varit heltidsmamma till världens goaste Alice. Utan hjälp. Det har varit bled, svett och tårar (nästan). De två sista veckorna har varit väldigt jobbiga. Richard har jobbat från 9-22 varje dag sex dagar i veckan. Jag har haft fullt upp med sista läxorna, lilla Alice, hunden, städa och tvätta. Richard ska nämligen vara ledig när vi får besök från Sverige så han har jobbat och slitit på grund av det. Så den 20e december ska vi ha ledigt ihop i många härliga dagar. Jag längtar!

Men jag är så stolt att jag klarade denna terminen. Och nu är det en termin kvar, sen är det graduation som gäller! Woho!


Matte!

Här sittter jag på min sista mattelektion nånsin, hoppas jag iallafall. Känner lite revansh eftersom jag va tvungen att avbryta denna kursen förra terminen pga av min graviditet. UNDERBART. Snart är det jullov. Jag har en muntlig presentation på onsdag i spanska. Detta kommer ske via skype eftersom det är en online klass. Ska bli spännande.

Sen väntar EN månad med underbart jullov!! Jag längtar. Om två veckor kommer även familjen Örngren (kära bror och svägerska och brorsbarn) och stannar över jul och nyår. Det tåras i ögonen när jag tänker på det. Det kommer bli underbart. JAG LÄNGTAR!!!

Vi ska göra massa trevligt, och bara slappa och umgås. Vi ska även ut på tur till Washington D.C. och New York City!! Längtar....

Önska mig lycka till!

RSS 2.0