Blaaa

Jaha nu har jag fatt tillbaka datorn som fortfarande samma problem. Varfor lyssnar jag pa idioter och sen gor precis som de sager? Men men det ska nog vara ordnat snart.

Sitter i skolan nu. Usch jag vill hellre sitta hemma och pilla med mina skolproject, inte har. Det ar typ 100 grader har inne och jag haller pa att kissa pa mig.

Ska strax aka och hamta darling och sen blir det hem och sova. Sov jattedaligt inatt. Sa javla obekvamt att ligga. Halsbranna har jag ocksa, hurra!!!

I'll be back nar jag har en dator....

Woho

Datorn fungerar fortfarande. Får ta vara på varenda minut med den, man vet aldrig när den kommer lägga av. Igår somnade jag klockan 21. Japp. Har sovit ganska bra, med konstiga drömmar. Inte ont i ryggen som i förgår natt.

Idag ska vi på UL, det ska mätas, mätas, mätas. Jag är så nyfiken på hur mycket hon väger. Sist innan jul vägde hon ca 800 gram. Våran lilla är en liten latmask, hon sover väldigt mycker därinne. Hon är vaken nån/några gånger per dag. Hoppas de håller i sig när hon kommer ut, så hon blir en bra sovare. Men med två extremt lata föräldrar kan det väl inte bli annat?

Nu ska jag ta ut hunden innan vi ska sticka iväg.

Later!

Am back

Iallafall för en stund, har fått igång den gamla datorn men man vet ju aldrig hur länge den kommer hålla, för batteriet glappar.

Kan inte fatta att det är 2011 nu. Och om ca 10 veckor kommer våran lilla flicka att födas. Spännande!!!! Och himla nervöst.

Nyår spenderades på ett hotellrum i New Jersey med min man och hund. Klockan 22.30 sov jag som en stock och vaknade sen första januari. Jag är sjukt trött varje dag, kväll, morgon och natt. Somnar varje dag på soffan mellan 20 och 21. Vaknar varje dag vid 4-5, ibland kan jag somna om ibland inte.

Skolan har börjat, och jag vet att det kommer bli otroligt tufft. Jag är livrädd att jag ska gå in i förlossning när jag är på campuset som ligger över en timme bort från sjukhuset. Som tur är har jag två underbara lärare som vet att jag ska ha barn, och ställer upp. De är kvinnor med egna barn, unra hur det hade gått med manliga lärare haha.

Vi har typ allt färdigt för den lillas ankomst. Måste bara köpa madrass, vagn och blöjor. Vi har sjukt mycket kläder. Vi fick massa fint på babyshowern och sen har jag köpt lite på rea.

Nu ska jag köra darling till jobbet. Han har varit hemma några dagar för han har varit sjuk, smittad av mig som va sjuk innan.

Hej svejs!


RSS 2.0