Vardagslyx

Jag bara älskar vardagslyx, or not, haha. Men idag gjorde jag världens vardagslyx kap. Jag beställde tre hel årspremunationer på tre olika tidningar för endast 120kr. Ja ni läste rätt endast 120 riksdaler. Fatta va billigt, det var typ gratis! Kunde inte låta bli!

Älskar USA, här kan man typ få allt i princip gratis, eller väldigt väldigt billigt!


Vi har söndags slapp med football, städning och pluggande. Liten sover sen några timmar tillbaka och snön är borta. Ja det snöade faktist igår (fast det regnade bort efter en stund).

Imon är det måndag, ifall någon hade missat det!

Hejsvejs!

Tradera

HÄR

kan ni hitta fin fina kläder till billig peng...


Den lilla...

I måndags blev Alice sju månader. Jag har inga ord, allt har gått så fort. Vart har tiden tagit vägen. Snart flyttar hon säkert hemifrån också :(, nä jag bara skoja.

Men det har varit de sju bästa månaderna i hela mitt liv. Hon är så smart min lilla tjej. Hon ligger inte på lat sidan så att säga.

Alice kan

-Sitta
-Krypa
-Sitta från krypa
-Promenera om man håller i hennea
-Resa sig upp när hon håller i nånting
-Söger dada, Richard är så stolt

Och det senaste, gå själv med gå vagnen. Jag är super stolt :). Tur att vi har heltäckningsmattor för det går inte så fort då :). Vi tror att hon kommer nog börja gå inom snar framtid, men vi får se.

Hon är iallafall solstrålen i våra liv. Hon är nästan alltid glad. Väcker oss alltid på morgonen med skratt och pilla en i ansiktet.  Hon är smart, om man säger "where is ...." så tittar hon runt omkring och letar efter vad man frågat.. Tex where is vovven (jag är grym på att blanda språk haha). Hon lär sig tre olika språk (Svenske, engelska, Swahili). Hon är mycket smart!!!!

Vi älskar våran lilla Alice så himla mycket...No words...



Kan man vara sötare??


Skynda fynda!!!!

Kom och köp fin fina kläder och skor...


KLICKA HÄR


Fullt upp...

Ibland tycker jag att jag inte gör något med mitt liv, fast ändå har jag fullt up. Dagarna rullar på och på måndag blir lilla Alice sju månader. Helt sjukt. De flesta av hennes kompisar är födda i februari och är åtta månader så det pratas redan ett års kalas haha. Vi alla ska nog ha ett gemensamt kalas för bebisarna, annars blir det att spring runt på kalas varje vecka i över en månad.

Själv har vi redan fixat tårtan till Alice (ja den är inte färdig alltså). En av mammornas man är konditoor (känd sådan), min man är bilmekaniker. Min väns bil behöver lite body work, så bil reparation mot tårta. Väldigt bra val :)

HÄR kan ni gå in och läsa lite om honom (min väns man alltså haha). Han vann TV-showen "The next great baker" på TV-kanalen TLC. HÄR kan ni titta på de.

Iallafall nu skulle inte hela inlägget handla om honom.

Imorgon ska jag lämna hunden på kennel, hanska på mini semester i två dagar och få lugn och ro. Vi har nämligen superviktiga saker för oss denna helgen. Imon kväll ska vi hem till en av mammorna på bon fire, och lite festligeheter. Och sen på söndag ska vi ha ett halloween mingel här. Alla bebisar ska komma utklädda :). ALice ska vara nyckelpiga...

Later!

I am alive...

Vad dagarna går fort. Känns som att det är full rulle hela tiden. Lilla damen är all over. Nu kan hon resa sig upp själv, hon kan sätta sig upp efter att krypit eller legat på magen, och hon är en liten babbelmaja. Vi är så stolta föräldrar!

Till något annat, skypade med min kära bror och svägerska igår. De ska ju komma hit och fira jul. Fan va sköj de ska bli :). Iallafall så ska vi åka på minisemester tillsammans till NY City. Äntligen ska jag få se julskyltningen i NY. Åh vad jag längtar!!!!!!! Åh så längtar jag efter mina brorsbarn, jag längtar tills de ska få träffa sin lilla kusin (som kommer vara 9 månader när de kommer hit)

Nu sitter jag på Panera Bread och ska plugga, behöver lugn och ro. Richard är hemma och leker med Alice....

So long!!!

In the Pumpkin Land

I lördags trotsade vi mörka moln och gav oss iväg för att plocka pumpor. Det var smarta jag som hade kommit på den strålande iden. Det måste ju vara jättekul tänkte jag...

Nja, det var inte speciellt spännande. Det var ganska jobbigt och tråkigt om jag ska vara ärlig. Och dyrt!!! En pumpa för 7 dollar som ksotar 5 dollar i affären. Men det var en kul upplevelse, och det kommer säkert bli roligare om några år när Alice är större och fattar vad som händer.

Efter pumpa plockningen åkte vi och strövade i affärer en stund och hittade både det ena och det andra. Det ena och det andra kan hittas HÄR

Bjuder på några bilder från pumpa plockningen.



Ja man får ju faktist leta lite efter pumporna...



Vi hitta dem :)



Yes vi hitta den..



Mamma, det är inte roligt att sitta här och posa med en pumpa...


Pure Party

För några veckor sen samlades sex av oss i mamma gruppen för att göra babyfood tillsammans. En av mamorna hennes man är professionel kock och har eget kök så vi fick låna det. Vi hade himla kul, det tog ca 7 timmar, och vi fick massor massor med hemmagjord barnmat. Eftersom vi just har börjat så blev det bara frukt och grönsaks purer (visst stavar jag fel haha). Hela kalaset gick på 7 dollar (ca 50kr). Vi skalade, hackade, in med allt i ett steamer skåp, pureeade och sen hällde vi upp i små skålar, och iskubsformar (heter det så?). Vi hade en riktigt kul eftermiddag, papporna passade bebisarna ute i cafedelen. Väldigt lyckat och jag längtar tills vi ska göra mer babyfood nästa gång.



Emma och Netesha (hennes mans kök vi fick låna)



Emma förbereder..



Ana hackar (yes vi är två Anna i gruppen, fast hon stavar med ett n)



Happy Emma med alla persikor



Slutspurten


More more more

Börjar få upp ögonen för det här med tradera säljning nu...

Så kika gärna in på mina auktioner HÄR 

Annars är statusen fortfarande förkyld och hostar... Ska strax åka till posten och sen ska jag till min kompis skola och göra en observation i hennes förskoleklass (hon är lärare alltså)..

Tjingaling!!!

Sjukstuga

Denna veckan har varit jobbig. Har varit sjuk och eländig. Hade ju varit ok om man hade kunnat ligga hemma på soffan och snyta sig och äta vindruvor i tid och otid. Men med en sex månaders vilding är det ganska svårt. Men det har gått bra, det är ju tur att man har världens bästa man som verkligen gör allt för sin familj!!! Han är den bästa som finns!

Men idag samlade vi energi och gick ut på långpromenad med hunden. Frisk luft ska vara bra. Alice är ju förkyld och täppt i näsan. Vi passerade en lekplats och stannade för att gunga lite, jag vet att Alice gillar det..







Finns inget underbarare än lilla damens leende och skratt. Våran älskade Alice!!!


RSS 2.0