PANIK

Varje dag får jag typ jättepanik när jag tänker på att jag är mamma. Jag har varit mamma i snart ett år, men jag är fortfarande så osäker, och känner alltid "hur kan jag vara mamma när jag är ett barn själv". Jag är ett barn, så fort det händer nåt eller när det är jobbigt så ringer jag till mamma eller mormor och grinar.

Jag får panik när jag tänker på att jag har ansvar för den här lilla människan, att det är jag som ska guida henne här i livet, att det är jag som ska lära henne vad som är rätt och vad som är fel. Det är jag som ska ge henne mat, och rätt mat måste det vara liksom, inga snusklubbor och citron saft liksom. Det är jag som måste se till så att hon inte äter olämpliga saker (idag hittade jag henne i hundens bur där hon satt och åt torrfoder). Jag har liksom ansvar för henne...

PANIK!!!Men det ska nog gå bra, tänk va många fantastiska mammor det finns, så varför skulle inte jag vara en av de?

In the park..

Idag åkte vi till parken och njöt av några timmar i strålande solsken. Alice började med att ta en nap. När hon sen hade vaknat så fick hon snabbt på sig skorna och så promenerade hon iväg. Allra roligast är det att äta gräs och löv, smakar ju jätte gott :)

Annars är det också roligt att hålla hundens koppel. Hunden va självklart inte kopplad för då hade det nog slutat illa :)
Bra att de håller i varsin ände :)


En trevlig söndag!

Igår åkte vi på roadtrip. Som alltid när jag och darling åker på roadtrip så åker vi fel. Det skulle ta en timma och 20 minuter dit, men det tog oss två timmar, vi hamnade mitt ute i ingenstans haha.

Vi åkte och hälsade på våran kompis Rachel och hennes sambo. Där fick vi middag, och jag hade gjort semlor till efterrätt. Semlorna va smaskens :). Alice höll full låda som vanligt, och var inte still en sekund. Hon somnade innan vi hade ens lämnat parkeringen.

kom hem vid 8 och va tvungen att göra läxa. Vad hände med min framförhållning? Som vanligt sitter jag i sista minuten och gör läxor.

Idag ska det bli strålande sol och 15+ så vi ska till parken senare. Sen ikväll har jag skola.

Alice önskelista...

Här är Alice önskelist från Lindex, Jag älskar Lindex barnkläder, så fina och bra kvalite!
The Little Gym

Förra helgen var vi med våra kompisar , Ana, Panos och deras dotter Demi, på th Little Gym. Ett ställe där barnen får llära sig motorik, leka, och springa runt. Det är som ett litet gym för barn helt enkelt. Jag var där i somras med Alice, men det var ju inte alls roligt för då kunde hon ju inte gära något mer än att ligga och splattra.
Men den här gången hade hon jätte roligt, hon sprang runt och var inte blyg av sig. Lekte med bollar, klättrade på madrassar, kröp genom tunnlar, och lekte med såpbubblor. Hon tyckte det var jätteroligt. Kanske så ska vi joina the Little Gym, kanske kan bli henne födelsedagspresent :)


Am back!

En månad har gått, jag fattar inte vart tiden tar vägen. Dagarna springer, jag hinner knappt att andas ibland. Det är mycket i skolan, Richard jobbar hur mycket som helst, samtidigt ska man hinna med varje med varje minut med underbara Alice, ta ut hunden, leka med honom, och ta hand om hushållet. Men jag är lycklig (och trött)!

Igår blev våran underbara 11månader. Om 1 månad blir hon 1år, jag fattar det inte. Hon är så underbar, och ett leende från henne får en att glömma alla bekymmer och besvär. Hon är verkligen en liten person nu som pratar och undrar. Hon säger dada, mama, doggy, tittut. Hon kan också klappa händerna på 3 olika språk, svenska, engelska och swahili. Så fort hon hör musik börjar hon dansa, hon är så go!!!! Hon älskar sin hund och tycker det är jätteroligt att dra honom i svansen och i öronen. Hon inte bara går nu, hon springer också. Hur bra balans som helst har hon. En liten pillemaja är hon också, älskar att dra ut kontakter! Hon vet hur man klättrar ner från soffan. Hon är super smart helt enkelt :)

Lilla damen har absolut inget bordsskick :)


Funderar på brevbäraryrket

Övar på snygga poser...


Älskar att vara utomhus!


No pictures please!!!


RSS 2.0