Fullt upp!

Men oj dagarna bara springer iväg, jag förstår inte vart tiden tar vägen. På lördag har vi en ett-åring hemma. Jag kan inte fatta det! På fredag är det ett år sen vi åkte in till sjukhuset för att bli igångsatt. Helt galet!

Men vi lever och mår bra. Fullt upp med skola och hålla koll på en livlig liten dam. Hon är överallt och pillar gärna på allt allt allt. Helst av allt vill hon pilla hunden i rumpan (ja det är sant) haha... Hon är en tokfia.

Sitter i skolan nu och föröker få lite läxor gjorda innan min biologi lektion börjar....

Bjuder på några bilder...
Det är kul att vara på biblioteket...
Lasange är smaskens...
Dricker ur fina muggen som hon har fått av mormor (såklart)...


Ännu en present...

Alice är en lycklig liten tjej med många som älskar henne. Nu har det beställs ytterligare en present, den kommer från hennes gamla mormor, gamla morfar, och gamla gamla morfar (hängde ni med?).... Ett jättefint lektält, ska även köpas tunnel till det, bollar skippar vi nog för de kommer nog hunden äta upp.


Nice day...

Idag har det varit 20+, måste ju vara våren som har rasat in. Tyvärr blåste det storm ute, men det var ändå ganska skönt. Jag och Alice åkte på födelsedags bestyr. Vi va och beställde hennes tårta. Det blir en två vånings tårta. Ena vånigen är choklad med kokoskräm, och den andra är marble (typ tigerkaka)med buttercream. Kommer bli fantastiskt gott. Utsidan kommer prydas med apor och i färgerna rosa och gult. Se bilden, så kommer tårtan se ut men med andra färger. Kommerbli kalasfint (och gott)..

Efter det åkte vi hem till Emma och Gabe på playdate, Meredith och hennes dotter Blythe var också där. Det var trevlig, och det är alltid härligt att tjöta med mammorna. Alice somnade så for vi satt oss i bilen.

Imorgon börjar jag en åtta veckors kurs i skolan. Ska bli intressant.

Happy friday!!


Mer presenter...

Igår hittade jag en docka som jag köpte till Alice. Vi hade pratat om att köpa en docka till henne i present då hon har visat ett positivt intresse över dockor. Hon pussarpå dockan och säger babby (baby). Dockan är i tyg med plastansikte, och det bästa är att den går att tvätta i maskin. Jag tror Alice blev helnöjd :)Dockan heter agggghjja (jag frågade Alice vad hon ville döpa den till och det var namnet hon sa haha)


Sunshine

I dag ska temperaturen stiga upp mot 15 +, och solen strålar. Underbart! Snart ska vi packa ihop oss och åka till djuraffären och få hundens klor klippta. Sen ska vi till parken och promenera i det fina vädret.

I natt hade lilla damen inte det lätt, vid halv ett började hon spy jätte mycket och ville inte sova. Hon somnade efter en stund och vaknade med lite feber. Vi tog en lugn morgon och körde pappa till jobbet sen åkte vi hem och sov i två timmar, det var så skönt! Jag ogillar verkligen att se min lilla baby sjuk, speciellt eftersom hon inte kan säga själv vad som är fel. Men hon verkar må mycket bättre nu, och ett par timmar ute i friska luften ska nog göra gott.

Bjuder på en bild från när vi va i affären igår... Alice vill inte riktigt sitta som man ska i kundvagnen...


Let's get the party started!!

Japp nu är det mars månad och Alice ska snart fylla ett år. Men varför bara fira en dag? Tänkte istället fira lite varje dag tills den 24e. Vi började i fredags med att köpa party prylar. Tallrikar, bestik, dukar i rösa och gult (fina vårfärger). En Happy Birthdayskylt. Vi måste också passa på att be till vädergudarna varje dag så att vi får fint väder på hennes stora dag.

Igår firade vi med att få paket från mamma/mormor på posten. Hon hade skickat bok, kläder, Pippi resväska, och en pipmugg som det står mormors älskling på. Jättefina saker. Resväskan är himla populär!! Alice älskar nämligen att lägga i och ta ut grejer i lådor och väskor.

Nu är baby nybaddad och halvvägs i pyjamasen. Om ca en timme blir det välling och sen bums i säng!


RSS 2.0