Fire Safety

Igår gick brandlarmet här på jobbet och vi fick evakuera hela byggnaden. Brandkåren kom men det var ingen fara. Falskt alarm!! Jag håller på att ordna så att brandkåren kan komma hit och visa sin brandbil. Vi har nämligen Community week som tema denna veckan.

Det är inte helt smidigt att evakuera med små barn och bebisar. Vi har spjälsängar med hjul, och det får vara 4 st bebisar i varje spjälsängar. Vi har ju två pytte bebisar också som vi självklart bar.

Hoppas det blir en lugn dag på jobbet. Ikväll är det MNO. MNO är moms night out. Vi brukar försöka träffas en kväll i månaden. Ikväll ska vi på dessert night, blir inte några sena party kvällar precis. De flesta av oss jobbar och 3 är gravida med nr 2.

Tjingeling....


Önskelista...

Eftersom vi redan startat jul tåget så kan man väl filalite på en önskelista till Alice.... Sverige gör väldigt fina barn kläder, här finna nästan bara prinsess tjafs som jag inte alls är förtjust i...
 
Här kommer några godbitar som tomten gärna får komma med...
 
 
Alla kläder kommer från Kappahl förutom den sista som är från Lindex....
 
Tomtten du vet var jag bor:)

The baby room...

Där jag jobbar så har vi barn från 6 veckor upp till 12år.
Vårat babyroom har plats för 8 bebisar, just nu har vi 6st varav den yngsta är 5 veckor gammal och den äldsta 1år. Fruktansvärt att behöva lämna sin lilla lilla bebis på dagis. Men här är det kulturkrockar number one, de tycker inte det här. Det är normalt för de... Jag gråter lite inombords när jag tänker på hur det skulle kännas att behöva lämna min lilla bebis på dagis....

Här kommer några bilder på vårat babyroom...


Nu är det jul igen...

Jaha snart måste ju julen vara på insprång för de har börjat sälja massvis med julgrejor i affärerna och såg precis julreklam på tvn...

God jul!!!


Måndag

Idag visade termometern bara +4 imorse. Men jag klagar inte. Jag njuter av frisk och kall luft, sommaren har varit alldeles för länge!

Kl 4 imorse steg jag upp. Vi åker vid 6, men jag gillar att vara uppe i tid och göra allt i lugn och ro. Alice väcker jag precis innan vi ska gå och hon kommer till dagis i pyjamas. Jag klär om henne så fort vi kommit hit.

Idag är det en hektisk dag på jobbet med kontroll från ett food program som vi medverkar i. Så just nu tar jag en 5 minutare och äter lite ananas!

So long!


Diaper Cake

Blev ganska nöjd med min första diaper cake någonsin...


I am back...

Det var inte igår jag skrev här. Mycket har hänt, tiden har gått och liten har blivit mycket stor och börjat på dagis och jag har börjat jobba!

Jag jobbar på Alice dagis som föreståndare. Är så himla stolt över mig själv som fick ett sånt bra jobb direkt efter examen!!! Berättar mer om mitt jobb senare!

Nu väntat jag på att Alice ska vakna så vi kan åka handla lite saker till blöjtårtan jag ska göra idag. Vi ska nämligen på baby shower ikväll :)


RSS 2.0