Yes Yes Yes

Låt mig presentera......

MR. AND MRS. ÖRNGREN






Today...

Nu har vi nyss kommit hem från en härlig middag på chilis. Nu håller ungarna på att somna o jag ska också hoppa i säng tidigt, jag e hel trött....

Jocka o Dessan har shoppat o Dessan ville köpa ett uppblåsbart tåg som va hur stort som helst. Vem vet de kanske köper med sig de innan de åker hem haha. Hon e ju lite jultokig Dessan :)

Imon e de halloween, då ska vi ha lite kids party här. Bella ska va en prinsessa (vad annars?) o Timmy ska vara pirat. Sen kommer Richard's systerbarn också, där ryktas de om Batman o prinsessa. Själv ska jag klä ut mig till Football player. Lätt att jag vinner best costume haha...

Later!

Att inte förstå

Här sitter en kille som är 8år o en man som är 29år. Den ena pratar bara engelska o den andra pratar bara svenska. De spelar monopol trots att de inte förstår ett ord av va den andra säger.

Det är helt underbart att se.... De spelar ingen roll vad man pratar här i världen man kan ändå förstå varandra...

Lilla bellafis ligger o sover efter en lång dag. Fina halloween kläder är inhandlade... bilder kommer i helgen.. På söndag kommer även viktiga saker här i bloggen... de får ni inte missa...

Update!

Ja nu sitter vi här, jag mår äntligen bättre. Fast jag hostar...

Idag ska Jocke o Dessan åka till Atlantic City o spela upp sin förmögenhet :). Jag ska vara världens bästa faster o bara skämma bort mina gullungar så mycke det går.... De e väl de faster är till för?

Vi ska bla åka o köpa halloween kläder o åka till lekparken. Sen ska vi äta mac n cheese.. O titta på massa TV o massa bus!

Kommer mer uppdatering resten av veckan.

Later!

Cirkus...

Va en jävligt dålig natt, jag har mått skit o höllpå att frya ihjäl o brinna upp om vart annat. Kvart över 7 ringer telefonen o de e min bror som ringer o medelar att de är fast i Frankfurt, har missat sitt connection flyg för att flyget från Göteborg va försenat. Jaha... Sover vidare lite o sen går jag upp o ringer mitt försäkringsbolag o medelar att jag måste till sjukhuset, de säger att jag kan välja o gå dit de accepterar min försäkring...  Jaha jag åker till Newark Emergency rum. Väntar väntar väntar... Får komma in, har över 39 grader i feber... Läkaren vill göra test för svininfluensan. Hon kör upp en stor tops i näsan vilket gör svinont. Kommer tillbaka 5 minuter senare o berättar att jag testar positivt, de misstänker alltså att jag har svinfluensan.... Tar mer prover som ska skickas på lab o de tar 2 veckr för att få resultat. Får tamiflu utskrivet... jag sitter bara o gråter.... Ingen närkontakt med nån i över 5 dagar... What??? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej de går inte.. Mina underbara brorsbarn kommer imorgon o jag ska inte få krama de???? Kommer bli svårt...

Kanske nästan kan säga att de va tur i oturen att de missa sitt flyg så jag hade tid o gå till läkaren. Skulle ju egentligen åkt upp direkt o mött de. Så om jag hade gjort de så hade jag kunnat smitta de alla me svininfluensan...

Tycker synd om Jocke o Dessan o barnen som suttit på flygplatsen hela dagen.... Hoppas verkligen de kommer iväg imorgon som sagt nu...... Jag längtar juh så efter de!!!


Våran baby!

Fina höst kort på våran lilla Baby, som vi ska sätta i Kennel när vi reser till Sverige :(







Sötast i stan....


Varje morgon

Varje morgon när jag kör till skolan e de traffic traffic traffic.... Men de e bara tuta o köra... är e man itne snäll o släpper fram folk, utan de e bara att trängas.... E du snäll kommer du ingen vart!



5 filer åt varje håll.... tycker inte d e speciellt mycke längre... Köra i New York o LA va värre....

Dricka...

Sitter här med te (hur fan stavas de e gentligen?).. har precis käkat lite omelett o några jordgubbskex. Känner mig fortfarande hängig o lite småsjuk. Jag har inte tid med detta nu. Massor som ska fixas denna veckan. Massa plugg, Jossans födelsedags firande på fredag, o sen kommer ju brosan med familj på lördag (då ska de vara städat, handlat, osv). Vill inte bli sjuk, men känner att de hänger i luften o knaprar piller o dricker nyquil som gör mig oerhört sömning. Så jag antar att jag bara sjukter upp att bli sjuk. Lär väl rasa direkt när brosan o de har åkt efter 10 dagar hålligång med mina favorit brorsbarn!!! Men de lär vara värt de!

Hoppas vi kan boka resa till Sverige snart också. Ska skicka ansökan om visum för darling också. Annars får han inte komma in i lilla svedala... Men men de ska nog gå bra.

Nu måste jag göra en activity plan tills imorgon. Sen ska jag gå å snarka!

Puss o goodnight!

En bebis

Inatt fick jag en bebis. Jag hade inte varit gravid utan fick barnet av nagon kvinna som var gravid at mig. Bebisen hade tander, vilket inte va helt ovanligt fick jag veta i min drom. Bebisen hade inget namn o jag vet inte om det var en flicka eller en pojke. Vem som var pappan framgick inte heller. Vet att jag lag pa 9e vaningen pa sjukhuset o min mamma kom o halsade pa. Sen va jag tvungen att ga till simhallen for att dyka efter min redbull som jag hade tappat i basangen...

Inte undra pa att man e trott ibland nar man vaknar, som manharjar pa natterna... O en hund som skaller for minsta lilla ljud. Jag blir galen pa han ibland....

Sitter i skolan nu o ska snart ha mina forsta lektion. Kan de inte bara vara over snart? Well de e ju bar a8 veckor kvar till jullov. Denna veckan ar fullspackad! Hur ska man hinna?? Langtar till fredag, fast mest till lordag (no hard feelings Jossan)..

Har varit smasjuk hela helgen o kanner mig inte hundra idag heller, men the show must go on.

Idag regnar de INTE o de e ju skont for de har regnat hela helgen.... Himla fab alltsa!

Love to my people!!

Fredagsmys

Nu sitter jag här med tända ljus i hela lägenhete, lyssnar på rix fm på datorn, och hör surret från tvättmaskinen. Har förberett de mesta av middagen, de blir beef enchilladas gjorde på spinat tortilla bröd o avocado sallad. Grymt gott. Ska försöka plugga lite innan jag tar en lång varm dusch. Det regnar ute.

Jag o Zach va i parken förut i regn o blåst. De va vi o en till där. Amerikarna är rädda för regn. Vi gick en runda i skogen också. Zach sprang löst o hade det toppen. Han va något sketen o blöt när vi kom hem så de blev ett bad för honom. Han nanar på soffan nu.

Har hyrt två filmer som vi ska se idag, the proposal och nån bil film till darling. Ska hämta han halv nio o sen blir det hem o mysa....

Later!



De va kallt, så jag hade mössa på promenixen (och vantar)

Orkar inte i rosa

Nu orkar jag inte i rosa idag. Jag e sjukt trött, ögonen går i kors o jag sluddrar när jag pratar me Jossan på skype. Skype is the shit!!!

MER FLAGGPUNCH ÅT FOLKET!!!!

Skolan går bra, mycket att göra som vanligt!! De e hårt att vara college student...

Ja men här kommer två bilder på världen underbaraste lilla vovve... tagna av mästerfotografen Jossan





Kan man bli annat än kär????

Ja ville bara säga att de e inte varelsen på bilden som har skrivit inlägget....

Hej hopp!

Matte på svenska?


Me Like


Fudge brownies




Höstmysigt på balkongen






In da school




Cold...






Gonatt


Plugg plugg


Sötast i stan






Massa plugg


Ingen rubrik


Lörtagggg


Rosa


RSS 2.0