Blond? Nooooo

Ibland är det in med det nya och ut med det gamla...


Roligt

Håller på att titta på Solsidan på Tv 4. Jag håller seriöst på att skratta ihjäl mig. Haha vilken underbar serie!

Fredagsnöje

Här sitter jag och slapper med ett halvt glas rosè, det är man väl värd när man har städat och handlat och tagit hand om hund?

IDag är alla skolor stängda eftersom det är bad snöstorm ute, say what? Snöstorm? Where? Det snöade ynka
10cm under natten, och för det så stänger de alla skolorna. De är allt lite klena amerikanarna.

Idag har jag pratat med både mamma och min moster. Mamma pratar jag jämt med men har inte pratat med min moster på länge. Vi är nästan jämngamla jag och min moster (nästan iallafall). Kan inte fatta att jag inte har träffat min lilla kusin som föddes i April förra året. Detta är det negativa med att bo såååå långt bort. Men det är tur att skyppe och msn finns. Förhoppningsvis så kommer vi åka till Sverige någongång detta året.

Nu ska jag strax dammsuga och göra lite läxor, ikväll vankas det nämligen party här! Jag och mina homeboys, det blir nog trevligt.

Trevlig Helg!

Babbel

Sitter här har små pluggat lite, har städat gäst toaletten, tagit hand om disken, och lagat hemma gjorde hamburgare. Jag är så duktig :). Fick förresten svar från mi lärare som jag skrev om i förra inlägget att han trodde jag va nån annan och att jag självklart hade rätt!

Inatt ska det tydligen komma snö igen, orka!! Fast jag såg att det ska bli typ 9 plus grader nästa vecka, I cant wait! Våren jag längtar efter dig.

Hunden vandrar runt som vanligt här, tittar lite på TV, skäller på grannarna, och äter på strumpor han hittar på golvet.

Så roligt har jag i mitt liv just nu, vi har snart gått in halvvägs i terminen. Och jag längtar till sista april för då är det no more school!!!! Yay!

Puss

Suck

En av mina lärare kan göra mig grymt irreterad. Det är en online class så vi har ingen face to face kontakt, utan all communication sker via mail. Vi har fått ett prov med 25 frågor där han vill at vi ska ange minst två källor för varje fråga. Sen finns det några frågor som man ska skriva ett svar och en del frågor som man antagligen väljer a,b,c,d. Hur the f ska man ange två källor på en sån fråga. Uppenbarligen finns ju bara svaret på ett ställe i boken eller i de andra källorna. Irreterande!!!

Blää för skolan imon!

Trötter

Här sitter jag och är trött, ändå gick jag till sängs innan kl var 10. Idag ska jag åka till min kompis mamma skola för jag har ett observation project där jag måste observera ett barn som är har något form av handikapp. Det ska bli riktigt intressant. Synd bara att det tar över en timma att köra dit. Ibland blir jag såååå trött på att köra bil. Sen blir det ju inte bättre av att bilen håller på att rasa ihop haha... Nä men ett nytt avgasrör är ett måsta inom snar framtid. Yay va kul och betala sån skit. Tur att darling kan fixa det iallafall.

Nu ska jag städa upp lite innan jag åker...

Tjingaling!

Black Ice

Igår hade jag en nära döden upplevelse när jag va ute och körde. Det har ju varit himla fint väder de senaste dagarna och snön har ju smält väldigt fort, vilket har resulterat i massa vatten på vägarna, som senare blir is på kvällen/natten eftersom de blir kallt då. Så jag körde igår och plötsligt hade jag ingen kontroll över bilen outan den slirade bara fram och tillbaka. Självklart försökte jag bromsa, vilket man inte ska göra!! Det hela var över på några sekunder. Och jag är så tacksam att det var inga andra bilar på vägen för jag åkte fram och tillbaka över de båda filerna. Men usch va obehgaligt det var. Jag ringde dalring och bara gröt och benen skakade. Va ju tvungen att köra hem, så jag körde lugnt och sakta och tio i två på ratten...

Usch gillar inte att köra på kvällarna!

Mysfredag

Försökte hitta något ord på engelska som skulle översätta mysfredag...men njee de gick ju inte riktigt. Cozy friday låter inte riktigt som my fredag tycker jag. Vi ska iallafall ha mysfredag idag med hemma lagade hamburgare, klyftpotatis, och semlor! Yes igår bakade jag semla bullarna, och resten ska jag fixa om en stund. Det blir nog smaskens.

Har varit väldigt busy senaste veckan med massa skolarbete. Jag hade min försa "lektion" i måndags för 3-åringarna på praktiken. Det gick bra och jag fick beröm. Sen fick vi en uppgift i en av mina klasser att tillverka ett spel för barn i 3-4 års åldern, så det har jag jobbat med massa också. Jag gjorde ett kortspel där man lär sig räkna från 0-11. Himla snajsigt blev det. Sen hade jag verkligen pyssel i fingrarna och vad passade inte bättre än att våran matte lärare gav oss en xtra credit uppgift till nästa prov. Vi ska tillverka snurror (typ sån man har när man spelar twister) med olika färger och grejer (det är lite mer komplicerat än va det låter). OCh den som gör den mest kreativa får 3 poäng i slutet av terminen. Och det är guld värt, kan höja betyget om inte annat. Jag hoppas jag vinner för jag har lagt ner många timmar på dessa snurror.

Skolan går riktigt bra just nu, hoppas de håller i sig ända tills terminen är slut. Sista april för att vara exact, sen väntar nästan 4 månader utan läxor, prov, och annat. Jag längtar!!!

Bjuder på en bild på min lilla gosing


Dj Anna

Här sitter jag och min man och försöker DJa med 90 talets DJ maskin... Såndär man stoppar i CD skivor i. Idag är ju allt gjort på dator. Cred till alla DJs, this is hard. Matcha låtar och grejer, njeee jag står hellre och shakar los och tar en drink eller två. Darling har DJat både Gyllene Tider och Darin idag...haha



Snygg va...haha

Fruktsås?

Min kära sambo kan ju ibland tycka att svenskarna är lite underliga... Härom veckan satt vi och diskuterade svenska maträtter.

Då sa han, "But yeah you are eating your meatballs with fruitsauce, thats like wierd"... Frutisauce tänkte jag, jag blev som ett frågetecken. Jag har väl aldrig ätit köttbullar med fruktsås...

Ja om man inte kallar lingonsylt för fruitsauce liksom....


Stackarn

Asså jag vet inte vad som är up med hunden men han dreglar. Vi torkar, han dreglar, vi torkar, han dreglar...you get the point! Fick tag på vetrinären och hans dregel kan orsakas av flera saker. Han är ju en fena på att äta snö så han kan mycket väl ha ätit typ salt eller annan skit som de har på marken. Sen kan han något som sitter fast i munnen på honom (vi har inte sett nåt), eller så kan han ha något problem med magen. Fick rådet att mata honom 4 gånger om dagen med varmt ris och kyckling och ge honom 10mg pepcid om dagen. Jag vet faktist inte vad pepcis är flr något, på boxen står det mot halsbränna typ. VI får se vad som händer. Är han inte bättre efter helgen så får vi åka in med honom... Min lilla baby! Skulle göra allt för honom.... Nu ligger han här brevid mig o sover... Lilla darlingen...



Världens finaste...

Bildregn

Våran sötnos



Min bil ganska insnöad



Me



We



Brandkåren som kom och hälsa på i lördags



Ganska mycket snö idag onsdag


Here we go again...

Jaha då va de snö igen, skolan stängd! Så nu campar vi i vardagsrummet igen och bara myser (och städar och pluggar). Det började igår kväll och ska hålla på typ hela dagen. Det blir en lugn vecka.

Hunden älskar snön. Synd bara att han har blivit en dregel monster. han dreglar och slafsar, jag undrar om det är nåt fel på honom. Jag ringde vetrinären, men självklart var det ingen som svarade. De är väl insnöade de med haha.

Ska baka att gäng kanelbullar och semlor idag tänkte jag. Sen kanske det blir ett glas vin eller två. Det är ju faktist lill lördag.

Jag är så kass på updatera, jag har ju liksom inget glamuoröst liv att skriva om.

Bilder kommer sen.. nu måste jag lata mig lite...

Snöööö

Nu har vi varit insnöade hela helgen. Började fredag kväll och höll på till lördag eftermiddag. Oh my vad mycke snö det var. Helt otroligt! Så vi har inte gjort speciellt mycket denna helgen. Vi spelade scrubbles (alfapet?) Jag vann :), va nog första gången. Blev lite pluggande och massa TV tittande. Sen fick vi besök av brandkåren också. Två av våra grannar hade fest, typ gemensam fest så de sprang mellan lägenheterna, och nån därinne fick för sig att sätta på en rökmaskin (sån där som finns på discon typ) japp då gick brandlarmet i trappuppgången. Så brandkåren fick komma att stänga av den. Men men...

Imorse var skolan inställd också så det blev ingen prakitk. Och imon kommer det mera snöstorm så jag tvivlar på att det blir någon skola, de har redan ställt in alla klasser på två av de fyra campusen som min skola har. Fast jag klagar inte hihi. HUnden älskar snön, även om han blir kall så kan han inte låta bli att sprina runt, och gärna äta äta äta snön...

Skulle ladda upp bilder men det går inte just nu, men det kommer imorgon då!

Ciao!


Klockan tickar

Men dagarna springer iväg...Snart är Februari slut och våren ska komma. Fast vi har fortfarande sex veckor av vinter kvar. Skolan går bra, det är ganska mycket att göra men jag kämpar på.

Har varit på gymet idag och senare blir  det matte lektion, mycket viktigt eftersom jag ska göra mitt första matte prov imorgon.

har tusen grejer på to do listan att göra denna veckan. Hoppas på friday date med darling på fredag. Vi ska nog ut på middag och sen åka till Delaware Park där de har kasino eller nåt liknande, det viktigaste är iallafall att de har en armade banditer :)....yay!!

Sen blir det massa plugga där imellan såklart...

Tack och hej!

RSS 2.0