Fina

Jag är så dålig på att blogga just nu. Jag är fullt upptagen med att sitta och titta på min lilla Alice. Jag kan bara sitta och hålla henne och titta på henne hur länge som helst. Hon är det finaste som finns i hela världen.

Hon är en snäll liten ängel, bara gråter lite när hon är hungrig, eller det ska bytas blöja. När hon är vaken är hon väldigt med och tittar runt, och tittar på en. Då smälter jag.

Jag och darling undrar varje dag hur vi kunde skapa något så underbart....

Åh jag älskar att vara mamma och jag älskar våran lilla ängel.


Zach

Inatt har vi sovit ganska så gott. Helomvänding från föregående natt när vi sov ca 2 timmar. Nu ligger fina Alice i sin babysitter och bara tittar runt. Hon är verkligen den finaste i världen. Jag kan fortfarande inte fatta att hon är min, att hon har bott i min mage.

Idag ska vi hämta hunden, jag är nervös. Tänk om han blir helt galen. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :)

Snart ska darling tillbaka till jobbet.. Blir nervös över det med haha. Bara nervös hela tiden.

Later...

Hemma

Nu är vi hemma. Det känns jättekonstigt. Det är en hel ny värld. Vi har inte hämtat hunden ännu, får bli imon eller på måndag. Måste få landa lite först.

Vi har världens snällaste och finaste lilla Alice. Hon bara sover och sover och äter. Och jag vet att det kan ändras efter ett par dagar. Men just nu njuter vi för fullt.

Hon är så fin så jag kan inte sluta titta på henne. Jag kan inte fatta att jag har fött henne. Som jag kämpade. Men det var det värt. Varje sekund av smärta är som bortglömt nu när jag tittar på henne.


Alice


Fina fina Alice

Nu är hon här... Så liten och så underbar... 3075 gram och 49.5cm lång. Så hon vägde mindre än va de trodde hon skulle göra...

Men hon är så underbar! Har pappas näsa, mörkt hår. Det ser ut som hon har blås ögon just nu, men det varar nog inte så länge...

Men åh hon är vår lilla sparv. Jag är helt i en annan värld. Klockan är kvart över fyra på morgonen, jag kan inte sova. De har tagit henne så hon ska få sitt första bad. Sen blir det dags att amma. Hon suger som ett litet pro säger de :)

Förlossningen var det bästa och det värsta jag någonsin varit med om. Jag trodde jag skulle dö flere gånger om, men ut kom hon efter 90 minuters krystande...

Vi så glada och lycklig (och trötta)....


Pepp

Här ligger jag och börjar få lite smått ont. Jag hoppas det är på gång...

Ligger och tittar på en unge i minuten... Måste ju förbereda mig haha


Bebis

Nu är vi på sjukhuset. Förhoppningsvis blir det bebis idag. Har fått drop, är öppen 3 cm...

Hello

Nu är jag back. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Många tankar som flyger runt i huvudet. Gravid i vecka 40 (39+2)... Ibland känner jag mig lite deppig när jag tänker på att jag inte ska vara gravid så länge till. Det känns tråkigt och roligt. Det är ju verkligen speciellt att vara gravid, att känna henne där inne, sparkar man får. MEN vad vi längtar efter att träffa henne. Och det ska ske snart :)

Hungry

Harregu va jag är hungrig hela tiden. De senaste dagarna har jag känt mig utsvulten även om jag äter massor. Helt sjukt. Kanske kroppen som laddar inför förlossning? Inatt var jag uppe och åt två skålar med flingor klockan tre. Sen när jag vakna halv åtta var jag sååååå hungrig.

Jag har läst att man ska äta mycket kolhydrater innan förlossningen. Nemas problemas, jag älskar pasta och onyttigt bröd :)

Nä nu ska jag gå och göra varma mackor. Senare ska jag på purse party, typ tupperware party fast med väskor. De har säker massa gott att äta där haha....

Little one...

Är inte så liten längre. Hon väger nu 3,4 kg. OMG!!! Med nästan två veckor kvar till BF. Visst är inte vikten 100%ig men det brukar vara väldigt nära. Idag var vi på vårat sista ultraljud, lite tråkigt faktist... Men vi har iallafall haft turen att få göra 11 st ultraljud. Det låter hur mycket som helst juh....

Idag känner jag mig bara blääääääääääääääääääääääää. Jag känner mig tung och väldigt väldigt obekväm. Inget känns bra. Jobbigt att gå, foglossningar, och bara dåligt humör.

Hoppas imon blir bättre...

Nu ska jag titta på Americas Next Top Model, sen ska jag sova!

Natti natti...

Baby stuff

Här kommer lite fina grejer som vi har fått och köpt till den lilla...



Hemmagjord diapercake... I love it!



Fina strumpor kostade bara 45kr..



Så söta baseball strumpor som vi fick på babyshowern..



Skor jag verkligen inte kunde låta bli att köpa...



Denna fick bebis och Richard (så de kan lära sig svenska) av min moster...



Jag älskar våran bouncer, som både vibrerar och spelar musik. Fick vi av darlings barndomskompis Joe.



Badbaljan vi köpte igår...

,
,
Bilstolen, en av de bästa sa sjukhusets bil inspektör... 2 mugghållare var ju också livsnödvändigt ;)



Jag älskar den här tavlan, så himla söt. Priset? Ca 100kr!


Att föda barn...

Har precis kollat färdigt på en unge i minuten på nätet. Jag är helt besatt av att titta på förlossningsTV. Varför kan man ju undra? Och idag frågade jag mig själv varför tittar jag på detta. I dagens avsnitt såg kvinnorna ut att ha så himla ont. De skrek, och då kände jag hur fan ska jag klara det där.

Jag blir förvirrad i mig själv. Jag har egentligen ingen plan hur jag vill att det ska vara. Jo det har jag väl, men jag kommer inte skriva något förlossningsbrev, jag kommer vara open minded och inte säga så här ska jag göra, jag vill inte göra det här.

Jag har diskuterat med darling massa gånger om det här med bedövning. Lustgas existerar ju inte här, utan det är ju ryggmärgsbedövning som gäller om man vill ha nåt. Jag vill prova utan, men går det inte så tänker jag inte lida. Men jag hatar sprutor och stick. Jag tror jag klarar det bättre när det redan gör ont i mig. Jag vet inte. Jag kommer ta det som det kommer. Så länge det kommer en frisk liten flicka ut så spelar det ingen roll.

Jag är både förväntansfull och rädd.

Men jag är så ivrig att träffa hon den lilla....

Sommartider hej hej...

Yes nu har vi sommartider här. Inatt flyttade vi fram klockan. Så ikvall strålade solen nästan till halv åtta, helt underbart.

Jag är fortfarande gravid, men är ordentligt trött på det nu. Jag är så trött, jag är så grinig, och grinar, och klagar, fötterna värker.

Idag har vi käkat tacos och nu tittar vi på filmen Unstopable... Upp tidigt imon och ha prov, sen blir det rättegång (som jag ska berätta om)...

Vi längtar efter bebis!!!

Tröttast i stan

Igår och idag har jag varit så otroligt otroligt trött. Har vaknat tidigt både igår och idag, för vi har haft tidiga besök hos doktorn. Idag när jag kom hem var jag tvungen att sova i två timmar, och jag är fortfarande lika trött. Har noll energi.....

Idag var vi hos läkaren och hon kollade om jag hade öppnat (säger man så?) mig nåt. Men noooo här var det lika stängt som systembolaget en söndag i Sverige. Jag vet att det inte är dags för bebis än men jag är sååååååå otålig. Tänker på det hela tiden. Längtar så efter henne. Vill träffa henne nu!!! Tålamod är inte mitt förnamn precis.

Nu måste jag strax gå ut med hunden. Inget som lockar i det här svenska sommarvädret vi har. Regn regn regn och ca 10 +- Till helgen ska det bli fint väder. Kanske solen kan pigga upp mig lite. (Ja mormor jag ska äta mer grönsaker!!!) :)

American Idol

Ibland kan man undra vad som är viktigt här i livet. Stannar vi någonsin upp och tänker på hur jävla bra vi har det, hur blessed we really are. I årets American Idol var det en kille med i uttagningarna som hade en fästmö som hade varit med om en tragisk bilolycka, hon överlevde men har fortfarande svåra men efter olyckan. Denna killen, Chris Medina, tänkte aldrig för en sekund på att lämna sin fästmö (som säkert många skulle gjort). Han jobbar nu som hennes personliga assisstent.

Chris kom långt i uttagningarna, men han kom aldrig till top 24. Men nu har han släppt en singel. En helt underbar låt. Lyssna på orden och tänk efter hur bra du har det egentligen. Blir arg på mig själv som kan klaga på små saker hela tiden. Aldrig att jag sitter åh vad bra jag har det egentligen. Skärpning på det...

Åh jag kan verkligen inte få in youtube videon här.. Men klicka här och lyssna..


Bebis

Inatt drömde jag att jag födde våran bebis. Det tod ca 5 minuter och gjorde inte alls ont. Vilken dröm förlossning haha. Min mamma och mormor va där, men Richard va borta. Bebis va det vackraste jag sett med blåa ögon och svart hår. Åh vad jag längtar nu!!!!

Idag har jag varit i skolan och gjort matteprov. Satt nästan två timmar. Vi får se hur det gick.

Idag blir det städa, tvätta, och baka jordgubbstårta. Det har min hårt arbetande man beställt. Ikväll kommer nog lite kompisar över. Det ska bli trevligt....

Later!

Trötter

Oh my jag är så trött. Har precis vaknat upp efter en nap på två timmar. Well, man får väl passa på innan hon kommer :)...

Idag va vi hos doktorn igen. Mätte magen och lyssnade på hjärtat. Himla mysigt. Magen växer precis som den ska. Ska ägna resten av dagen åt att plugga. Har ett matteprov på lördag som måste gå galant.

Solen strålar men det är iskallt ute. Snart ska det bli varmare, jag väntar. Jag älskar våren här, lite som svensk sommar lagom varmt.

Sen händer det absolut inget intressant här. Bara väntar och väntar :)

Lilla du...

Idag va vi och tittade på dig igen. Allt såg bra ut, men du är så blyg och sätter alltid händerna för ansiktet så vi inte kan se dig. Vi längtar så efter att få se dig. Du sov mestadels, och vi fick vänta länge för de ville att du skulle kissa där inne (din blåse var överfull). Så vi fick se dig kissa :).

Fina lilla du, vet du att din mamma och pappa älskar dig så himla mycket redan. Vi längtar längtar längtar tills vi får träffa dig. Vi pratar ofta ofta om dig.

Undra hur du kommer vara, vem kommer du att vara lik? Jag är helt säker på att du kommer få din pappas näsa. Du kommer säkerligen också få mörkt krulligt hår.

Jag bara vet att du kommer vara världens finaste.

Kom snart, vi är redo nu!!

Vi älskar dig fastän vi aldrig träffat dig....

RSS 2.0