Gott Nytt År

I cant believe it, 2010 är här om några timmar. Det ska bli ett toppenår, de vet jag redan nu :).

Ikväll ska vi hem till våran kompis Joe, blir nog inte sent eftersom Darling jobbar kl 8 imon bitti. Men det ska bli kul, hunden hänger med också. Gillar hemma fester så man kan ta med sig han.

Tänkte kasta ut julen denna helgen, lika bra att passa på när man fortfarande är ledig. Fast ljustakarna får stå kvar i fönstrena. Inatt har de snöat massa, och så ska det regna imon, underbart......not!

Well nu ska jag ut på ärende och sen ska man försöka hitta nåt att ha på sig ikväll, blir nog sweatpants haha!

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER OCH FAMILJ!

The Julbord

På vårat julbord i år hade vi detta:

- Skinka
- Prinskorv
- Köttbullar
- Potatisgratäng
- Janssons Frestelse
- Get
- Katchumbari (tomatsalsa)
- Lussekatter
- Rischoklad
- Ischoklad
- Knäck
- Marsiparngrisar
- Pepparkakor

Ja de va nog allt, jag hade gjort allt själv förutom prinskorvarna och geten. Gu va duktig jag e :)

Alldeles för tidigt..

Nu är klockan kvart över sex och jag ska strax köra darling till jobbet. Det är alldeles för tidigt för mig, jag är jätte trött. Tur att man kan slappa hela dagen :). Får städa upp resten från helgen festligheter också. Sen ikväll är det mucho viktigt football på TV. Vårat lag Philadelphia Eagles ska spela Denver Colorado..... Vi måste vinna!

Hunden är fortfarande jättetrött och ligger och snarkar jämte mig.... Jag ska också sova när jag har kört darling... Förresten så har all våran snö regnat bort sen igår....pissblöt väder är det nu.

Later!

Tomtemor o Tomtemor

Här är jag o Jossan ready to party.... Sen blev det svart tills vi vaknade upp i morse...haha.. Nää jag bara skoja, but what happend in this house stays in this house...haha


Santas little helper


Yes Yes Yes

Fick världens bästa julklapp av Darling



Can inte fatta att jag är förlovad... Det är bara sååååå awesome :)

Darling, you are the best thing in my life, I love you sooo much!


To the Vet

Nu är klockan tidigt på morgonen och jag ska köra Darling till jobbet. Sen ska jag och Zach till vertinären för check up, och en spruta. Senare ska jag till frissan och bli snygg i håret. Mitt hår ser ut som ett skatbo just nu. Sen blir det hem till att forsätta städa, och röja. SKa baka vörtbröd också. Hoppas jag lyckas med det.

Nää nu ska man ut och sätta sig i en kall bil....

Later!

Julskinka

Igår gjorde jag julskinka som jag köpt på IKEA, nu funderar jag allvarligt på att åka till IKEA och köpa en till. Why? För att den blev så jävla god så jag tror allvarligt att vi kommer äta upp den innan julafton. Haha..

Snön ligger fortfarande vit ute. Det är fint och solen skiner.. Jag sitter i mina nya pyjamas byxor i fleece som är såååå sköna... Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, darling är ledig, kanske åker vi ut på äventyr senare...

Later!

Snygg sida

Nu har min blogg blivit grymt mycket snyggare, visst är det fint. Tack till Linda som gjorde ett så fint jobb!


Lite snö...

Yes de blev ganska mycket snö till slut...





Nu ligger julskinkan i ugnen, och jag har åter igen misslyckats med knäck. Jag brände den på spisen.. Blir tokig. Ska prova en gång till, sen är sirapen slut. Har iaf gjort jätte fina marsipan grisar.. Jag e så pysslig nämligen...

Senare när skinkan är färdig ska vi ut på lite julshopping... Affärena stänger ju vid midnatt idag för de är ju så nära jul....

Later!

Julstök

Idag har det snöat enroma mängder.. Darling blev hemskickad från jobbet så vi har bara myst och julstökat.

Bla så försökte jag göra knäck i micron, va hände? Jo burkenn smälte haha.... Sen försökte jag göra kokostoppar men de simmade ut över hela plåten haha... Då tog jag mig ett glas vin istället och käkade ett par knäckemackor med herrgårdsost som jag köpte på IKEA igår. Ja vi har ju gjort lite makeover här hemma. Bilder kommer sen...

Här kommer några bilder från idag...



Min lilla baby i snön...He loves it...



Microknäck??? Nooo just very hard att städa...



Dörrkrans före makeover...



Dörrkrans efter makeover.....

I juletider

Har jullov och är more busy then ever. Vi ska ju ha stort partaj på julafton så jag försöker förberede, baka, laga mat, och städa. Har försökt pynta lite, och granen är klädd. Lussebullar är bakade, ischokladen är gjord (och uppäten haha), pepparkakor bakats och dekorerats, pepparkakshuset är färdigt för inflyttning. Kylen är full, frysen är full, balkongen får agera barskåp. Choklad kalendern öppnas varje dag och vi räknar sakta ner till julafton, men tiden bara rusar. Vi har hunnit tända tre ljus i våran adventljusstake och första snön har kommit (och försvunnit). Vi har lyssnat på julmusik och bestämt att inga julklappar köpa till varandra. Har varit i Philadelphia och sett på Lucia tåg. Jag är otroligt ledsen över att det inte blev någon Sverige resa men detta är kanon så jag hänger inte läpp. Här kommer lite bilder.



























I am so ready for christmas!




Jullov

Äntligen har jag jullov :). De känns helt underbart. Ska bli 4 veckor av slappa, umgås, o slappa lite till. Kan ju lätt ligga och glo på TV en hel dag..haha...

Blev ganska nöjd med mina betyg också, det har varit en jobbig höst och jag har varit nära på att ge upp många gånger. Tur att man har folk som stöttar en.

Nu har kylan kommit till Delaware, det är svinkallt! It sucks, när man har hund som måste gå ut.

Snart ska jag köra Darling till jobbet sen ska jag nog hemma och julstöka lite. Kanske skulle prova mig på lussekatter, eller vörtbröd. Min kära mor har nämligen skickat vörtbröd krydda, saffran, och så skickade hon den nya marabou vinter (fast dem e slut för länge sen haha)..

Later!

Nu e de jul igen

Snart e de julafton, lar val knappast nagon ha missat. Vi julstokar for fullt. Gran, julpyssel, och igar blev det ischoklad ocksa. Smaskens. Ikvall ska jag baka kanel/vanilj bullar som jag ska ta med mig till skolan imorgon vi ska namligen ha frukost med klassen. Vad passar battre an swedish kanelbullar liksom?

Har inte hant sa mycket. Har 2 lektioner kvar och har klarat alla mina kurser, sa tacksam for de. Och de ska bli sa skont med 5 veckors ledighet.

Pa julafton ska vi stalla till med stort partaj. Vi bjuder in nara och kara och ska bjuda pa bade svenska och kenyanska lackerheter! Det ska bli riktigt roligt. Fast visst kommer jag sakna min familj i jul.

Later!

RSS 2.0