Trött

Sitter här och har precis ätit scones som jag bakade i morse. Min darling är galen i scones och det är ju så himla enkelt att göra. Mitt huvud är helt slut efter två timmars mattelektioner där jag försökte suga åt mig varenda litet ord av information. Jag måste verkligen kämpa med matten för just nu ligger jag på underkänt. Vet inte vad det är, well jag antar att det är mycket i mitt liv just nu och jag orkar inte riktigt fokusera. Men jag måste måste måste göra det nu. Jag kan inte få underkänt, det går bara inte!!!

Vid fem är det dags att åka till skolan igen. Vi ska ha en grupp presentation, jag och två andra tjejer. Jag har gjort hela jobbet själv. Why?? Jo för det första så bor de 50 minuter från mig och jag har ingen lust att åka dit extra. Sen så är presentationen att designa ett klassrum, och jag gillar arts & craft så jag tyckte det va roligt att göra detta. Sen skrev jag bara en sida om vad klassrummet innehöll. Lätt som en plätt. Jag vet att de andra två tjejerna tycker att jag gjort för mycket, men det va kul att göra de. De sa att de own me babysitting forever. Så det låter ju bra :)

Har foglossning så ibland vill jag bara gråta så fort jag tar ett steg, har mycket sammandragningar och förvärkar. Jag hoppas att hon är på G. Hon är ju färdigbakad därinne så jag tycker hon får komma snart (men absolut inte på en måndag då jag måste gå på mina mattelektioner :)

Later!!

Mat....

Nu står min darling och lagar mat till oss. Det luktar underbart! Det blir marinerad kyckling, potatis och morötter i ugnen. Och så har jag gjort tzatziki. Åhh nu är jag super hungrig. Det kommer bli så gott.

Idag har vi varit på dollar tree (allt kostar en dollar) och sen åkte vi till Walmart. Fick köpt en jättefin skötväska (som egentligen är en vanlig väska) för 14 dollar (ca 98kr)... Himla fin va den. Sen köpte jag en pyjamas med knappar (bra att ha när man ska amma) och två amingsbehå. Sen åkte vi runt och kikade på hus. Hittade inga än, men vi har ju många månader att leta.

Senare blir det plugg. I morgon går jag in i vecka 37.. Snart blir det bebis :)... Jag längtar ihjäl mig varje dag....

Nesting...

Jag har helt klart drabbats av nesting. Nesting är väl typ sätta bo, eller liksom fixa, städa, dona, och göra färdigt allt innan lilla fågelungens ankomst. Idag har jag städat, pluggat, diskat, tvättat, bakat. Hittar helt onädiga ställen att städa på. Allt ska dammas, varenda liten list. Tvätta har jag gjort ca 704 gånger de senaste veckorna. Jag fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt + att jag har tvättat massa massa bebis grejer of course.

Nu står bullarna på jäsning och ska snart in i ugnen. Blev vanliljbullar istället för kanelbullar. Jag älskar det. Tanken är ju att ha i frysen och ta med till sjukhuset, men det lär ju knappast bli några kvar haha.

Pluggar gör jag för fullt. Det är lite kämpigt med matten, jag bli tokig. hade en quiz jag gjorde online i torsdags. Det var fem frågor och jag satt i två timmar. Jag försöker göra färdigt så mycket jag kan nu innan hon kommer. Tror inte det blir lätt att plugga med en liten i famnen. Tur att jag har världens bästa darling som jag vet kommer hjälpa mig så otroligt mycket.

Bjuder på en bild på mig och snygging Zach...



No more TV

Nä nu får jag nog sluta titta på TV. Jag bara gråter och gråter. Det spelar ingen roll vad jag tittar på. Roliga, glada, och lyckliga program. Spelar ingen roll, jag gråter ändå. Ledsna, allvarliga program, jag gråter som en tok.

Haha dessa hormoner makes me crazy...

Och självklart kommer jag inte sluta titta på TV. Jag älskar TV :)

Lycklig

Idag känner jag mig så himla lycklig. Va hos doktorn i morse, hon sa att hon brukar sätta i gång sina patienter i vecka 39. Vilket betyder att baby kommer inom 4 veckor. Det är ingenting!!! Jag längtar så himla mycket. Vi va även på ultraljud, vi har nog världens finaste lilla flicka där inne. Hon va inte helt med på noterna och ville inte riktigt samarbeta. Men hon lekte med sina tår med ena handen. Mitt hjärta smälte. Sen tog hon tag om ena handleden med den andra handen. Fina fina tjejen. Vi längtar sååååå mycket...



Någon som ser näsborrarna???



Här håller hon i foten...


Hur kan man inte bli kär och längta som en galning?


:(

I fredags hade vi 20 + grader och strålande sol. Det var underbart och man kände våren i luften. Idag har vi 3- och 1 dm snö Det är så deprimerande. Jag hade verkligen hoppats hoppats hoppats på att våren verkligen va här. Åh va depressning..... Blä dumma snö.

Igår hade jag nog den värsta dagen jag haft under hela graviditeten. Jag mådde så dåligt. Jag hade så himla ont. Jag trodde nästan att igår skulle hon ploppa ut, för det kändes nästan så. Det var många tårar och det var inte roligt. Tur att jag har världens bästa darling som finns där och tar hand om mig. Vad hade jag gjort utan honom?

Hoppas att idag blir en bättre dag!

Later....

Lördag

Idag ska  jag försöka göra lite nytta. Städa, tvätta, plugga, och kanske baka lite kanelbullar. Darling jobbar som vanligt och hunden ligger och snarkar. Det är världens storm ute, solen skiner och det är några plusgrader.

Igår hade vi 20+ och strålande sol, tro att man fick vårkänslor då :). Min gamla roomie och hennes sister+in+law va här och sov över. Vi va på Christiana Mall och käkade lunch och shoppade lite bebis kläder. Det va ganska plågsamt, för min del iallafall eftersom jag hade sjukt jävla ont i fogarna (heter de det). Antar iallafall att det var foglossning. Kunde knappt gå. Va inget roligt. Men om fem veckor ska det ju vara över :)

På kvällen lagade darling mat till oss och vi tittade på american idol. Vilket fredagsmys :)

Vår känslor

Oh my vilket underbart väder vi har haft idag. 15+ och strålande sol. Helt underbart. Jag och Zach va iväg till parken. Han sprang runt och jag satt och pluggade. Nu har jag precis ätit left over pizza och slappar lite.

Kanske borde plugga lite.

Imon kommer min old roomie Megg och hälsar på. Vi har inte setts på evighete så det ska bli kul.

Inatt sov jag fruktansvärt dåligt. Hade jätte ont i ryggen, spelade inte hur jag låg. Och när jag till slut hittat en bekväm ställning, så går lillan bananas där inne så jag inte kan ligga så. Hon bråkar readn med mig :). Det har varit full rulle där inne i några dagar. Trodde det skulle bli mindre rörelser eftersom hon inte har så mycket rum att röra sig i. Men NOOOO här har vi akrobatic hela dagarna :). Tänk att snart ska vi träffa henne. Vi längtar längtar längtar... kanske jag har sagt innan...

Lipsill

Nu sitter jag här och gråter igen. Tittar på "one born every minute", ett program från en förlossnings avdelning någonstans här i USA (jag har glömt vart). Hur kan man inte gråta när man får se de små liven komma ut. Åhh jag längtar så!!

Idag va vi på ultaljud och lilla flickan väger 2097 gram just nu. Hon har också längt hår i nacken, vi får hoppas att hon har hår uppe på huvudet också :). Vi kunde inte se på toppen av huvudet för hon låg inte speciellt tillgänglig (säger man så?). Hon ligger väldigt långt långt ner, kan ju förklara varför jag måste kissa typ hela tiden. Så nu får vi hoppas på en easy labor :).

Jag längtar längtar längtar. Jag längtar mer och mer för varje dag. Jag bara vet att hon kommer vara världens finaste. Jag vet att hon kommer bli otroligt älskad (och bortskämd)...

Nu ska jag snart åka och hämta lite mat och åka med det till min darling och hans jobbarkompisar. Sen måste jag åka och handla....


Heja Sverige!!!!

Idag var vi pa car seat inspection. Helt frivilligt. Vi har namligen kopt en bilstol som ar convertable, dvs den ar fran 5 lbs (2.5kg) till 60 lbs (30kg). Nar vi va pa rundtur pa sjukhuset sa pratade de om bilstolar och namnde da att aven om det star att den passar 5lbs sa ar det inte sakert att den passar en sa liten bebis anda (det har med langden att gora).

Iallafall sa akta vi dit idag och kvinnan som hade det sa att vi hade en av de basta bilstolarna och denna passar absolut nar de ar nyfodda. Sa det va skont att veta, att vi slipper kopa en till. Vi pratade lite, och jag fragade nar de rekommenderar att vana barnet framat. Hon sa da tva ar, men sag tveksam ut. Hon berattade att hon tyckte det va lite val tidigt. Har vander manga barnet nar de fyllt ett ar. Varfor kan man ju verkligen undra.

Men iaf, sa sa jag att dar jag kommer ifram sa rekomenderar de fran fyra ar. Are you from Sweden fragade hon da. Ja svarar jag glatt. Da berattar hon att Sverige ar ett av de ledande landen nar det galler sakerhet for barn i bilen. Sa heja Sverige!!!

Jag har INGA planer pa att vanda mitt barn nar hon fyller ett ar. Helt galet tycker jag!!!


Matte prov

Inatt har jag sovit gott, men konstiga drömmar som vanligt. Drömmarna blir bara värre och värre haha. Vet inte vart jag får allt ifrån. Strax ska jag köra darling till jobbet och sen ska jag till skolan och göra ett matteprov. Mattekursen jag tar är halva i klassrummet, och halva får man göra på egen hand. Så vi har inga prov i klassrummet utan man får gå till ett test center och göra provet. Och självklart har jag väntat till sista dagen som vanligt :).

Senare blir det hem och plugga, leka med Zach, tvätta och plocka i ordning... Senare ikväll ska vi nog hem till en kompis på lite inflyttningsfest. Det ska bli kul.

Kan inte fatta om sju veckor är hon garanterat här :)... Jag längtar..... (och är terrified)....

Later!

Lilla du...

Nu ligger du och guppar i mammas mage. Du har varit väldigt livlig det sista dygnet. Är du på väg att komma ut? Inte än lilla vännen, du ska bakas i sex veckor till. Vi längtar så mycket efter dig. Vi längtar efter att se dig och lära känna dig. Du har bott i mammas mage i snart 34 veckor. Du har drivit din mamma till vansinne. Du har gjort din mammas mage otroligt hårig.

Men vad gör det? Vi ska ju få den finaste gåvan av de alla, vi ska ju få dig!

Vi längtar längtar längtar, men kom inte än! Ok!!!

Mamma och pappa älskar dig redan otroligt mycket!!!


Lasagne

Här står jag i köket i pyjamas och lagar lasange. Gör den efter ett recept från arla. Det ska nog bli smaskens, speciellt med rivna morötter till det. Lyssnar samtidigt på Rix fm webradio. Skönt att höra lite svenska röster och reklam. Ibland längtar jag efter Sverige så det gör ont ända ut i tårna. Kommer jag någonsin flytta tillbaka? Ingen som vet. Jag vet iallafall att jag skulle aldrig flytta utan Richard.

Idag va vi hos läkaren. Allt såg bra ut. Frågade också hur länge de låter en gå över tiden om hon inte kommer på utsatt datum. Hon svarade a couple of days, vilket betyder ett par dagar. Vilket betyder att om hon inte kommer innan 28e mars, så kommer hon någon gång mellan 28mars och 1a april. Tro att jag blev lite nervös då.. Hallå de är ju snart!!!!

Så här ser jag ut i dagsläget iallafall i V.34(33+3)


Va bra

Va bra att jag hitills har gjort allt utom att plugga. Skypat med moster, tvättat bebis kläder, jobbat på läxa som ska va inlämnat om två veckor, lagat ugnspannkaka. Men inte har jag pluggat till mitt prov.... Skärpning på mig själv haha...

Får väl sätta mig ner och läsa lite...



Jag och finaste vovven...

Cute!!

Idag har vi varit och sett på våran lilla baby. Hon sov stenhårt och bägrade att röra på sig. Men hon va lika söt ändå. Huvudet är fortfarande ner, och vi hoppas att det stannar så. Jag frågade igen om de kunde kolla igen om det verkligen va en tjej, och det va ingen tvekan om det.

Finns en himla rolig website där man kan designa egna tryck på kläder och annat. Här hittar ni den. Tänkte beställa något liknande den här



Sitter och slöar när jag borde plugga. Har ett prov ikväll, men det är så tråkigt!!! Jag längtar så mycket efter våren, igår strålade solen (fast det var iskallt) men jag fick verkligen vårkänslor...

Våren skynda dig!!! Ok!!!

Gråter

Här sitter jag mitt bland läxor och bara gråter. Jag gråter för att jag lyssnar på en låt som jag bara ÄLSKAR!!!! Har älskat den sen första gången jag hörde den. Här  skrev jag om den för två år sedan.

Jag bara gråter och gråter, varför vet jag inte. Jag är inte ledsen gråter utan bara gråter för jag älskar sången och den gör mig lycklig....

Nä nu måste jag återgå till läxorna, sedan blir det rättegång. Kan ju berätta mer om det sen..

Massa besök...

Blir det på toa varje dag hela tiden. Börjar bli tröttsamt. Senaste dagarna måste hon ha växt som en galning eller så har hon flyttat neråt... Kanske ska börja med blöja så man slipper springa dit hela tiden....Nädå! 7 veckor kvar, får jag väl stå ut....

Toapaper kostnaden har väl fem dubblats sen jag blev gravid ;)

Bebis?

Inatt dromde jag att jag fick traffa varan lilla baby. Hon va fantastiskt sot, forutom att hon hade munnen full med vuxen tander. Haha, vi f[r hoppas att det inte hander. Kunde ju atminstone varit mjolktander :)

Jag langtar mer och mer varje dag efter henne. Det ska bli sa spannande att traffa henne. Jag ar sa nyfiken pa hur hon kommer se ut. Jag bara vet att hon kommer ha pappas nasa. Tank om hon kunde fa mina bla ogon. Men det lar ju knappast handa. Men onska gar ju alltid :)

Och snalla bebis, ha inte allt for krulligt har, jag vet inte hur jag ska ta hand om det da :)

Konstig???

Ar det bara min hund som har valdigt ovanliga sov positioner? Sahar ligger han ofta....



Varan sotnos...


Men ahhhhh...

Sa ska man vara duktig och sadar housewife aktig och baka kladdkaka som min sambo alskar... Da funkar inte ugn javeln. Vi har ju gas spis/ugn. Lagan har sloknat och jag varken vet eller vagar tanda den igen. Bla!! Sa nu star det en icke fardig kladdkaka i ugnen....

God Morgon

Klockan ar strax over tva och jag har precis vaknat. Sov bara fyra ynka timmar i natt sa jag tog mig en valfortjant vilostund pa tre timmar :).. Precis vad jag behovde.

Tankte koka lite potatis och ata fiskbullar. Ar extremt hungrig. Kanns som jag inte har atit "riktig" mat pa lange. Ofta ar jag lite lat sa ater jag bara flingor. I love flingor.. Men nu kanner jag for riktig mat.

Ikvall blir det fredagsmys med darling och galna hunden. Ska forsoka fa in lite skolarbete ocksa...

Happy fredagsmys....

Mar bra

Ja bra mar jag faktist. Visst har jag bade den ena och den andra gravidetskrampor. Men efter att ha last att det kunde vara 1000 ganger varre ar jag tacksam for sma krampor. Ofta har jag ont i ryggen, sover sadar, halsbranna kommer och gar. Jag ar oerhort gnallig och kanslig vissa dagar. Men jag ar tacksam att jag fortfarande kan gora allt jag gjort innan. Jag kan ga ut och ga, visst det kan gora ont, och ja jag gar valdigt langsamt haha. Vilket ibland kan vara jobbigt nar man har en oxe till en hund som drar pa.

Hoppas det haller i sig :).

To the doctor...

Nu har vi precis avnjutit en delicious frukost, med nybakade scones. Jag ar sa hurtig och gick upp och bakade strax innan sju i morse.

Strax ska vi aka ivag till doktorn for att se hur det ar med den lilla. Jag tror hon mar hur bra som helst :). Hoppas vi far kika pa henne....

Senare blir det skype dejter och plugg.

Later!

I am back

Nu har vi antligen kopt en ny dator. Underbart. Ska bara forsoka klura ut hur jag kan installera svenskt tangentbord sa jag kann ha svenska bokstaver.

Men vi mar iaf bra. Bebis vaxer och gror och ar beraknad att komma om 7 veckor och 6 dagar. Om jag borjar bli lite nervos? Yes sir!!!!!! Haha...

Haller pa att installera viktiga saker, men snart kommer det massor med update!

Later!

RSS 2.0