Thanksgiving och åtta månader!

Igår var det Alice 8-månaders dag, samtidigt var det Thanksgiving. Vi var bjudna till en av mammorna, Ana, och hennes familj. Vi hade jätte trevligt och åt gott. Alice körde på i 110 som vanligt och somnade av utmattningen vid halv sex.

Åtta månader, kan knappt fatta det. Hon är så stor och klok min lilla tjej. Älskar när hon skrattar, klappar i händerna, vinkar och pratar. Hon är den underbaraste och jag är så tacksam att jag får vara hennes mamma. Igår tog hon ett steg själv, snart går hon nog. Hon är fullfart hela dagarna...


Helg

Det har varit en trevlig men busy helg som slutade med en förkyld dotter och en liten kollision på parkeringen. Men vi är glada för det, ingen blev skadad och bilar kan man alltid fixa. I fredags var jag på clothswap. Min kompis har det två gånger om året. Man tar med sig sina barns urväxta kläder (jag sparar alla favoriter och tar med resten), sen plockar man helt enkelt på sig kläder för kommande säsong och ålder. Jag hade en hel IKEA påse med mig hem kläder, mestadels tills nästa sommar. Massa fina klänningar, ett par fina (helt oanvända) sketchers.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska visa 8.00 så jag kan registrera mina klasser för nästa termin, som också är min sista...Yay :).

Inatt hade vi en bra natt, förvänanasvärt eftersom liten sov hela tre timmar i går på eftermiddagen. Men hon somnade halv nio och vaknade halv sex i morse!

Snart ska jag till DMV och göra nytt körkort, mitt har försvunnit!

Har ni inget för er så kan ni shoppa lite julklappar HÄR

Fin dag...

I morse mötte vi upp Emma och Amy i parken för en härlig promenad. Vi har hittat bästa promenad stället som är mitt i skogen. Underbart. Tar alltid med mig hunden också för han älskar att springa där. Strålande sol och en massa plusgrader! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det pratades mycket om styvbarn. Både Emma och Amy är nämligen styvmammor till varsin pojk.

Resten av dagen har vi bara varit hemma. Vet inte vad det är med Alice, hon har sovit massa och varit jättegnällig och klängig. Hon tog en lång nap i eftermiddags och nu har hon smnat igen. Hon kanske tar igen lite sömn eftersom hon inte sover så mycket, eller så kanske det är tänder på g. Vem vet?Äta löv är alltid gott :). Fleeceoverallen kommer från Carter´s, mössan är från Villervalla


Sova sova sova

Så natten mellan lördag och söndag ändrade vi klockan. Vilket inte var succe här hemma eftersom lilla Alice trodde att det va morgon kvart i fem. Oh no, så igår var vi tröttare än tröttast. Vid ett tiden åkte vi hem til en av mammorna vi skulle på lite fottball party. Det var himla trevligt och vi blev även inbjudna på Thanksgiving. När vi kom hem var Alice super trött och hon somnade redan tjugo över fem och vaknade kvart i sex i morse (och bara vaknat en gång under natten). Super härligt!!!!!!

Idag är det skola och playdate som gäller. 5 veckor kvar till jullov. Jag längtar. En hel månad utan att tänka på skolarbeten. Sen är det en termin kvar och sen tar jag äntligen examen.

Good news btw, 19 mars kommer min mamma och mormor hit :)

RSS 2.0