And math it is

Här sitter jag och pluggar matte. Solen strålar utanför, och jag har balkongen öppen så Zach kan sola, och jag kan andas härlig vårluft. Få bli lång prommis senare. Nu måste jag göra färdigt del 1 av provet imorgon, det är hemma prov första delen vilket jag blev så lycklig för. Detta prov har jag fasat för, fattar nada! Och vill gärna få höga poäng på detta prov, så kanske man kan få ett A i matte.

Nästa vecka är det springbreak, och efter det är det bara 3 skolveckor kvar.. Yay!!!! Sen väntar lååååångt sommarlov.

Later!

VA?

Kollade in väderprognos på nätet och det står att nästa fredag ska det bli 26 grader. Say what? Det vet jag inte om jag tror på. Men det hade ju varit himla skönt :)..

Idag är det lördag och jag borde vara i skolan, men jag känner inte för det! Hade bestämt mig hela veckan att jag skulle stanna hemma idag. Vi skulle ändå bara ha föreläsning och det började halv 9 vilket betyder att jag va tvungen att åka halv 8. Nej tack, har inte missat en enda lektion denna terminen så 1 gång tycker jag inte är så farligt.

Nu har vintern kommit tillbaka hit, det är svinkallt ute och det ska bara bli ca 8 grader idag. Hallå va hände med våren?

Ska strax köra darling till jobbet, sen ska jag hämta hans systerbarn för att vi ska åka till the mall på story time. Det blir nog trevligt. Sen ska jag hem och städa och plugga! Snart är det springbreak :)

Later!

Me & The Frog

Igår när jag och darling va ute på kvällspromenad med våran lilla baby så höll jag på att få två hjärtattacker, blev skrämd av två grodor, eller det kanske va paddor för de va väldigt stora. Vi gick brvid en brunn, det var blött, och jag hade bara flipflops.. Helt plötsligt öppnar ena grodan ögonen. Jag visste inte ens att det va en groda så jag blev ganska skrömd och grinade nästan lite haha! Sen gick vi lite till och Zach började nosa på nögot, som också öppnade ögonen och skrämde mig. Rädd för grodor haha....


Måste bara berätta en annan rolig sak. I söndags åkte vi till djuraffären för att få Zach's klor fixade, jag försöker själv men jag är helt värdelös och jag tycker synd om Zach för det tar hundra år när jag gör det. Jag betalar hellre 10 dollar och någon professional gör de på några minuter. Iaf så lämnade vi av honom, och sen strosade vi runt lite i affären. Sen ropar de ut i högtalarna i affären Zach's parents to grooming. Jag tycker det är så himla kul.. Det finns liksom inga ord för matte och husse här. Utan det är mommy och daddy :)

Nu ligger min lilla hårboll och snarkar breve mig.

Trodde aldrig att det var möjligt att älska ett litet djur så mycket som jag gör...Men åhh vad jag älskar denna lilla hårboll! Han är min lilla darling (även om han driver mig till vansinne ibland)..



Crazy Dog



Sötast i stan

Snart är det sovdax!

Roliga...

Igår hade jag en riktigt bra dag på praktiken. Såna dagar vet jag varför jag valde att jobba med barn. De säger så himla roliga saker.

Jag hade ett projekt igår där vi pratade om Sverige och resor, jag visade Sverige på kartan, pratade lite svenska, visade svenska flaggan, och sen visade jag ett kort på svenska kungafamiljen. FLickorna var helt tagna av prinsessorna, och pojkarna tyckte kungen och prinsen såg ut som poliser haha.

Sen satt jag och målade med en kille när hans kusin kom in (hon går också på förskola där) då sa han till mig She has been sick, she had diareha. Haha jag skrattade lite i smyg.

Sen lekta vi i dramatic play och klädde ut oss :)

Nu ska jag ut med hunden (idag är det sol yay)

Sova kanske?

Här sitter vi och spelar poker, fast jag spelar inte jag tittar på. Jag vinner inget idag ändå. Men vi har trevligt ändå :)

Idag har varit en himla härlig dag. 20 + grader och strålande sol. Jag har varit och handlat, va på farmers market och köpte lite frukt och grönt. Sen åkte jag till darlings jobb och hjälpte de med lite organisera för jag är ju så bra på de :)...

Sen lagade jag taco paj, som ble ok (men inte mer än så)....

Richard säger hejhej...

Gonatt!

Summer

Men crazy, idag ska det bli 22 grader och strålande sol!!! Sommaren har typ kommit, underbart. Behöver jag säga att jag och hunden ska ut och njuta många timmar...

Nu ska jag äta brekafast och sen blir det ut..

Tjingaling!

Oh my

Sitter på balkongen och njter, minst 15 +. Ska strax ta ut Zach på en runda. Det är så härligt, tråkigt bara att jag har huvudvärk. Antar att jag är trött och stressad även fast det inte känns så. Terminen är snart över (faktist) och jag vill verkligen få bra betyg denna terminen!

Bjuder på två bilder live från balkongen :)






Trött

Sitter här och gäspar, vaknade vid kvart i fem med världens mensvärk och kunde inte somna om. När man väl somnat om ringde alarmet bara sekunder efter kändes det som. Vilka sjukar drömmar jag har haft (som vanligt).

Igår ville jag verkligen inte gå till skolan, jag kände bara nooooooooooo jag vill inte till ett klassrum som inte har några fönster. Men jag gick, och tur är det. För vi hade bara lektion i 25 minuter sen sa våran lärare att vi skulle ut och njuta av solen. Yay! Vi har ju övergått till sommartid så det är ljust till nästan klockan åtta och I love it!!

Nu ska jag strax åka till mitt observation project!

Happy St. Patricks Day!

Dagens vårtecken

- Strålande sol

- 16 + grader

- Flipflops premiär

- Blommor som blommar i gräset

- Nervevat i bilen

- Ingen jacka, bara tunn kofta

- Fågelkvitter

- Människor överallt


Jag är så lycklig idag, vädret har verkligen stor inverkan på mitt humör. Underbart väder, oh my jag blir typ kär i allt!! :)


Glader

Solen skiner... gör mig så lycklig.

Idag mailade jag min lärare för jag hade en fråga om veckans uppgift, han mailade tillbaka snabbt, och i slutet av mailet skrev han detta

The highest score possible was 20 out of 20.  Which as you know you scored.  I also wanted to say that you have been doing well in the class...thanks for putting forth a lot of effort into your work.

Det gjorde min dag kan jag säga! Jag blev jätte glad :). SKolan går som på räls nu. Heja mig!

Jahja

Då var bilen död igen, orka!!! Orkar inte, darling försökte hitta felet, men no hitta inget. Så imon blir det bärgning till verkstan. Dvs ingen praktik för min del, visst blir det skönt med sovmorgon faktist. Plus att jag har massa ärenden som jag kan göra imon istället. Men jag blir så trött på det här med bilen, vi har liksom inga extra pengar just nu att lägga på bilen.

Idag har det regnat nästan hela dagen. Vi har varit hos hans syster och umgåtts lite, sen har jag pluggat, och sen lagade darling underbar middag kött, ris i kokosmjöl, och grönsaker. Mums! Han borde verkligen bli kock.

Jag är fortfarande förkyld och mår lite halvkasst. Men jag överlever. Det ska gudarna veta att ibland klagar man för ingenting!! Finns många som har det värre. Jag är väldigt tacksam över saker jag har i livet!

Nu blir det godnatt här!

Regnigt

Regnet har öst ner nästan hela dagen, lite tråkigt..men men. Egentligen vill man bara ta på pyjamasen och krypa ner under täcket. Men när man vet att man måste gå ut med hunden senare ikväll känns det ganska lönlöst. Fast en varm dusch hade ju inte suttit helt fel, och sen lite middag, och sen lite solsidan på tv4 play. Najs fredag.

Jag mår lite bättre, köpte dayquil så huvudet har släppt lite, men jag mår fortfarand einte 100. Har ändå lyckats få några saker strykna på TO-DO listan. Lite mer plugg och sen får det vara bra.

I helgen ska vi nog inte göra nåt speciellt, skola i morgon, darling jobbar jobbar, och sen på söndag ska vi nog umgås med hans syster och ta med henne ut på lite shopping.

Later!

:(

Vakna helt tjock i huvudet och förkyld, blä! Jag har nog tid att vara sjuk, jag har ett prov imorgon som jag måste plugga till, och en hel del annat att plugga i helgen. Och så regnar det, måste vara vädret som spelar ett spratt i mitt huvud. Men det är ju fredag och det är ju skönt. Ännu en vecka som har passerat.

Hunden ligger och sover, och darling tittar på nåt bil program. Han är helt crazy i bilar, och han är en väldigt skicklig bilmekaniker, och kan fixa det mesta på insidan , utsidan , motor, och stero

Menmen ikväll sk avi äta fried rice (hemmagjor) hur enkelt som helst. Bara steka ris, lite kassler, grönsaker, och knäck ett ägg i det hela. Mums!!!

La Sweden

Yes den 19e juli ska jag landa i Sverige, eller vi. Vi har båda bokat resa men man vet ju aldrig med visum. Sverige är ju lite knäppish när det kommer till den biten. Men vi håller alla tummar, tår, och allt annat som går att hålla att han faktist får följa med den här gången. Skulle han inte få det så kommer jag själv för jag måste hem och ansöka om nytt visum. Annars blir jag fast här och kan inte resa någonstans, vi har mänligen planerat att resa till Kenya i December.

Men vad jag längtar till Sverige, det gör jag faktist. Längtar massa efter familj och vänner (allra helst min mamsen! och alla andra självklart). Det ska bli så himla skoj. Hoppas på fint väder!

Denna gången ska jag npg köpa med mig sisådär 700 läpsyl. Mamma skickade 10 st för inte så himla längesen. Har väl 3-4 kvar, fattar inte vart alla tar vägen. Jag är gravt beroende det kan jag ju erkänna. Vaknar tom på nätterna bara för att ta på läpsyl. Om jag åker hemifrån och har glömt mitt läpsyl blir jag gråtfärdig och mina läppar blir så torra så jag blir tokig. Haha....

Later!

New York Baby!

Igår bilade jag och darling till New York, ja inte för att uppleva staden precis. Vi åkte till JFK flygplats för att hämta hans syster Diana som kom från Kenya. De hade inte sett varandra på över 10 ÅR. Helt sjukt, och ändå va det mig hon krama först :)... Jätte trevlig, och är en kortare kopia av deras andra syster Rose (som bor här i USA). Det var en trevlig roadtrip, självklart va hunden med. Han gillar att åka bil, även om han låg och snarkade mest. Lite häftigt att bo så himla nära New York, tar ca två timmar med bil. Ringde min kompis Alle för att sjunga lite happy birthday för henne, samtidigt som jag pratade med henne såg vi frihetsgudinnan och empire state building (på ganska långt avstånd).

Nu sitter jag här och försöker plugga lite, kan inte fatta att halva terminen är redan över. Jag längtar tills 1a maj för då är det over liksom (för denna terminen).

Kärlek till alla!

So True

I know this pain
Why do lock yourself up in these chains?
No one can change your life except for you
Don't ever let anyone step all over you
Just open your heart and your mind
Is it really fair to feel this way inside?

Some day somebody's gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Don't you know?
Don't you know things can change
Things'll go your way
If you hold on for one more day
Can you hold on for one more day
Things'll go your way
Hold on for one more day

You could sustain
Or are you comfortable with the pain?
You've got no one to blame for your unhappiness
You got yourself into your own mess
Lettin' your worries pass you by
Don't you think it's worth your time
To change your mind?

I know that there is pain
But you hold on for one more day and
Break free the chains
Yeah I know that there is pain
But you hold on for one more day and you
Break free, break from the chains

Some day somebody's gonna make you want to
Turn around and say goodbye
Until then baby are you going to let them
Hold you down and make you cry
Don't you know?
Don't you know things can change
Things'll go your way
If you hold on for one more day yeah
If you hold on

Don't you know things can change
Things'll go your way
If you hold on for one more day,
If you hold on
Can you hold on
Hold on baby
Won't you tell me now
Hold on for one more day 'Cause
It's gonna go your way

Don't you know things can change
Things'll go your way
If you hold on for one more day
Can't you change it this time

Make up your mind
Hold on
Hold on
Baby hold on


Underbar låt


Underbart

Igår åkte vi till parken Lums Pond med lilla Zach. Det var helt underbart, solen värmde härligt och jag fick nästan solbränna i ansiktet (eller inte). Zach sprang runt som en galning och träffade lite andra hundar, som alla va dubbelt så stora som han själv.

Nu sitter jag här och klockan är 6, har redan varit vaken en halvtimma. Måste åka halv 7 för att komma i tid till praktiken som börjar halv 8. Men jag är inte speciellt trött, jag är ju pensinär. Jag somna innan kl va 21 igår, I love gå och lägga mig tidigt. Efter idag är det bara 5 gånger kvar på paraktiken. Den 1 maj har jag min sista lektion sen är det ledigt ledigt ledigt ledigt!!

Denna veckan är ganska busy med massa plugga och på onsdag åker vi till New York för att hämta darlings syster som kommer från Kenya, det ska bli väldigt kul att träffa henne. De har inte setts på 10år, sjukt lång tid! Men iaf hon ska stanna i tre månader, hon bor nog hos Darling andra syster. Fast självklart är hon välkommen att bo här om hon vill det. Sen hoppas jag att vi kan boka biljetterna hem till Sweden också :)

Nää nu ska jag gå och fixa mig och väcka darling.

Later!

Ont

Har huvudvärk...bläää.

Väntar på att darling ska komma hem för vi ska åka till en park som heter Lums Pond där hunden kan springa lös och bada om han känner för det. Kanske han kan hitta nån att leka med, eller kanske han kan skaffa sig en tjej (ja hunden alltså)

Sen blir det Italiano middag med pasta, köttbullar (som jag gjort), och tomatsås (som RIchard ska göra bästa ever!). Hunden får äta torrfoder haha...

Imorse vaknade vi vid halv 7, tragiskt på en söndag! Solen strålade och man blev bara glad glad glad!!!

Later!

Det roliga

Förra fredagen hade vi ett par vänner över för lite drinks och poker. Insatsen i poker är alltid 1 dollar. Iom att jag och darling tillhör samma hushåll kan vi alltså vinna eller förlora 2 dollar varje omgång. Men det drabbar väl ingen fattig haha. Vi gick faktist med 1 dollar plus sist, yay!! Vi hade himla trevlig och drack trevliga drinkar och äckliga shots.... Hunden va självklart med på ett hörn också, fast han får ju INTE dricka...


Har hitills gjort två matteprov och har fått högsta poäng på båda :). Heja mig!


Snart ska Jossan komma hit och bo här i tre veckor, vi planerar för fullt vad vi ska göra. Det kommer bli kalaskul!


Nu kan vi nog flytta tillbaka till sovrummet från gästrummet, det är liksom inte iskallt där inne längre. Ska bli underbart och sova i sin egen säng efter typ två månader.


På onsdag börjar Americas Next Top Model...


Det blir nog Sverige resa i sommar....Jag längtar!!! Kebab pizza och lösgodis here I come!


Vårtecken

  • Ca 12 +grader
  • Strålande sol
  • Människor som är ute och joggar i shorts och t-shirts
  • Garage sales (folk som har loppmarknad utanför huset typ)
  • Motorcyklar
  • Alla tvättar bilen
  • Cyklande barn på gatan
  • Ingen värme i bilen + nervevvad ruta
  • Happy faces

Should I go on? Jag är så lycklig, det verkar som våren är här för att stanna! Nästa vecka ska det bli uppemot 14+ :)


RSS 2.0