Jobbig vecka..

Den här veckan har nog varit den värsta veckan i mitt liv. Det har varit långa dagar, lite sömn, många tårar och skratt. Vi har varit ikyrkan varje kväll. Jag känner mig lycklig att jag är en del av den Kenyanska communityn (vad ehter det på svenska?) här i USA. Jag är svensk, men jag är också Kenyan!!! De är underbara människor. Givmilda, välkomnande och helt underbara.

Imorgon ska Nick flygas hem till Kenya för att begravas, igår var det memorial service! Det var också många tårar blandat med skratt. I fredags var vi på viewing, vi fick alltså komma till begravningsbyrån och se Nick, ta farväl (fast det är inte farväl, det är vi ses igen). Alice va också med, även om hon inte alls förstår nånting. Det var konstigt att se han ligga där i en kista. Man ville bara skaka liv i honom och skrika vakna.

Jag har fortfarande inte accepterat att han är borta, det kommer ta lång tid! Nick va så speciell och underbar. Han va min brosa från en annan morsa, och jag är så glad att han var i mitt liv.

Mitt liv har förändrats denna vecka, jag träffat underbara människor som jag inte hade träffat om det inte vore för vad som har hänt. Många förändringar kommer ske, och jag har insett mycket i mig själv. Jag har insett att jag är en fantastisk människa och att det finns många som verkligen uppskattar mig.

Nu måste livet fortsätta, vi måsta lära oss att leva med smärtan och saknaden efter Nick, jag vet inte hur det kommer att gå. Vi får ta en dag i sänder!

Ta vara på varje dag, du vet aldrig när det kan bli din sista!


R.I.P

Vet inte vad jag ska säga. Allt känns meningslöst. En av mina bästa vänner finns inte mer. Han dog i en olycka fredagen den 13e (kommer alltid att hata den dagen). Dagarna bara går förbi. Jág kan inte göra nånting. Sitter mest och stirrar ut i världen.

Varför skulle han dö? Han var bara 30år och världen bästa. Han va min brosa från en annan morsa. Han har alltid funnits här för mig.

Jag fattar det inte och vill inte acceptera....Världens bästa Nick, jag kan inte fatta att jag aldrig mer får se dig! Så jävla jävla jävla orättvist!

I love you Nick, and I will miss you forever!


Ett Års Kalas

Skulle bloggat om detta tidigare, men vi har varit sjuka så det har varit en riktig skitvecka!.

Men iallafall förra lördagen vaknade vi upp till moln och regn. Hela min party ide var förstörd. Vi skulle nämligen ha Alice kalas i en park där vi kunde grilla och ha kul. Va ledsen och medans jag körde hunden till hotel så hoppades jag på ett mirakel. På vägen hem när jag hämtat ballonger jag hade beställt öste regnet ner. Det var bara att ringa runt och bjuda in alla till våran lilla ostädade lägenhet. Morgonen började iallafall mysigt med pannkakstårta till lilla damen. Pannkakor med grädde och frukt tyckte hon va smaskens.

Kalaset blev en succe! Vi hann städa, alla kom inte samtidigt så vi fick plats. Det kom nästan 60 vuxna och barn, och det gjorde mig så glad. Att vi har så många fina vänner som ville fira våran underbara Alice. Hon fick hur mycket fina presenter som helst. Även hennes underbara familj i Sverige har skickat mycket fina saker! Vi är så glada och nöjda över kalaset. Kan jag säga att söndagen var slappar dagen med stort S, även för lilla Alice. Vi hade ju folk från ett på dagen till halv 12 på natten. Det tar på krafterna vill jag lova!

Här kommer lite bilder från kalaset.


Kan säga att tårtan var lika god som den ser ut. Helt underbar, fanns inte en bit kvar när alla gästerna hade gått hem. Alice älskade den och skulle t o m slicka tallriken. Sista bilden är en bråkdel av alla presenter hon fick. Hon fick massvis med kläder, skor, bäcker, leksaker, pengar och presentkort.

Det var en helt underbar dag!


RSS 2.0