In the School

Nu sitter jag har i skolan o vantar pa nasta lektion som ar matte for larare. Oerhort trakigt o man lider verkligen av att vara dar haha....

Helgen har varit bra, tagit de ganska lugnt stadat lite, pluggat lite, parken me Zach. O i lordags akte vi hem till varan kompis Stanley for lite forfest o poker. Min man vann hela tiden :) sa sjalvklart blev vi anklagade for fusk, haha daliga forlorare eller?? Sen akte vit ill The Social House o stannade dar tills det stangde vid 4. Igar madde man val som man fortjanade men det gick ju bra de efter lite somn, o middag som darling gjorde. Kott o potatis med gronsaker i ugnen. Han e min masterkock. Sen gjorde han guacomole till mig med.

Denna vecka blir det skola. Om 2 veckor ska vi aka till Atlanta o halsa pa min gamla rommie. Jag langtar, de ska bli super skoj. Hennes 2 hundar har gatt pa samma traningskola som Zach sa jag hoppas att alla 3 ska leka bra med varandra.

Later!

Härligt

Idag gick jag o fick en manikyr, kostade $25 (ca 180kr). Härligt att bli lite ompysslad. Sitter här med läxor nu, lika bra att göra det idag så man slipper i morgon. Söndagar e ju alltid bumbum day o då vill jag inte sitta med läxor. Zach ligger på soffan o snosar. Vi ska till parken sen o promeniza lite...

Ikväll blir de nog lite partyparty :)

Inatt drömde jag att jag var i Sweden o jobbade på Burger King igen, oh no night mare haha!!!

Puss

Veckan

Veckan har varit hektisk men bra. Skolan har gått bra o ajg tror de blir okej klasser denna terminen. De kommer bli mycket pluggande men jag ska ge järnet o få bästa betyg i allt :)...

Det är fortfarande varmt här, fast idag har de varit mulet, regnar o varit lite svalare. Najs! Jag tog Zach till parken o vi gick 5km. Zach va helt galen o hade jättekul. Hoppade i vatten o så.

Idag har jag varit ledig. Va på darlings jobbo hjälpte de lite idag, ja alltså jag fixade inga bilar utan jag organiserade på deras kontor. Alla deras paper va such a mess, så jag som e så bra på att organisera fixade det. Snäll som jag e! Sen gick jag hem o sov i 3 timmar, de va jävligt najs för jag va jätte trött.

Nu sitter jag här o tittar på TV, ska hämta darling halv 10 o då ska vi äta tacos...

Hejsvej!

Haha

Min hund e allt lite tokig. Idag när vi var ute så släppte jag han lös o då fick han sig ett tokryck o började sprina runt runt i en cirkel. Jag kunde inte låta bli att skratta för mig själv. Han får såna tokryck då o då...

Nu ska jag titta på Make it or break it, de e säsongsavslutning idag. SÅ himla spännande. Lagade köttfärslimpa med potatis o sås idag. De va smaskens, har en smulpaj med blåbär i ugnen också. Hade massa blåbär i kylen o va ju tvungen att använda de :)

Later!

Skola

Idag börjar skola, jag har första lektionen halv 11. Jag kan inte fatta att 4 månaders sommarlov e över, Men de ska bli kul att komma tillbaka, börja använda hjärnan lite igen. Och förhoppningsvis träffa lite nytt folk :)

Har bara 2 lektioner idag så de blir mjukstart. Sen blir de till att hem o städa för de ser risigt ut här efter helgens bravader, som jag ska berätta om senare...

Nu ska jag gå ut me Zach!

Later!

Hannah Montana

Ja, jag e en sucker för disney channel. Jag gillar töntiga serier som Hannah Montana, Suit Life of Zach and Cody, och That's so Raven. Idag hyrde jag Hannah Montana - The Movie, den va riktigt bra! Ja jag e 26, men egentligen e jag inte det utan är tonåring. Jag vet inte varför de står 26 år i mitt pass?? Nån som vet??

Här är en av mina favorit låtar från filmen, o självklart ska jag lära mig dansen. Det kan man göra här.



Delikatess?

Ja de säljer många konstiga saker man kan äta här.

Men detta är ändå ganska lustigt, o säkert väldigt äckligt! Haha



Swedish meatballs with egg noddles  and sauce.... Amerikanarna har inte förståt sig på makorner, köttbullar o ketchup... Kanske nåt jag borde införa, fast de e inte så lätt eftersom alla rynkar på näsan när de får veta att jag äter pasta med ketchup.

Presenter

Nu har jag varit på posten och skickat iväg presenter till 2 födelsedagsbarn, eller barn, ser knappast min mamma o pappa som barn. Men kan ju inte berätta va det var i för då blir de ju ingen överaskning. Fast jag kan garantera att de e inget de förväntar sig iallafall hihi...

Snart blir de till att shoppa present till min brorson Timmy som ska fylla 8år, what?? 8år, han hade ju blöja nyss känns de som. 8år min bror har en son som ska fylla 8år. Hallå e inte min bror typ 20 o köper ut från systemet till mig fortfarande??? Tiden går alldeles för fort!!

Nu ska jag äta rester till lunch, pasta med köttfärsås!



Jag o Timmy 2007

Fundraiser

I söndags var vi på fundraiser, en insamling för någon som behöver pengar tex om man är sjuk, någon har dött eller något annat, för en av våra vänner som ska åka tillbaka till Kenya efter lite tråkigheter som har hänt. De va v
l ca 30 pers där o vi grillade, drack lite öl, o spelade poker. Sen höll våran väns mamma tal o bad för alla som var där o hjälpte i denna stund. Det var ganska märkligt för mig, mamman pratade bara Kikuyu medans systern översatte på engelska. Har aldrig hört talas om nåt sånt här i Sverige. Visst har väl alla sett amerikanska filmer o serier där rika människor har party o kallar de found raiser o samlar in pengar till behövande. Men att ett gäng vänner som inte har speciellt mycket pengar gör något sådant här för en vän tycker jag är otroligt snällt o givmilt. Här betraktar vi inte våra kompisar som kompisar utan de är familj. Jag o många av mina vänner har inte sina familjer här utan vi har istället varandra....

Jaja... snart ska jag åka till skolan o köpa böcker för ca 5000kr kul....or not!!

Later!

Alive

Ja visst, jag lever o frodas... Har världens gosigaste hund snarkandes berve mig. Kan man älska en hund så mycket som jag gör? Han är min lilla baby o jag blir lycklig bara av att titta på han, sötast i världen.

Orkar ingenting just nu, försöker få huvudet att förbereda sig på att skolan börjar på måndag. Nästan 4 månader långt sommarlov är över. Men de ska bli skönt att börja använda hjärnan igen. I need that! 

De e bara varmt o äckligt ute, hösten jag längtar efter dig!

I måndags var jag o Zach i hundparken o han lekte jättebra med andra hundar, tills en annan hund som lekte polis la sig i råkade bita Zach i munnen. Då gick vi hem. Men jag är så glad att han kan komma ut o leka med andra hundar.

Nu ska jag laga köttfärsås o pasta, sen ska jag berätta om 2 små äventyr jag varit med om.

Later!

Ny hund?

Ny hund, ja de kanske man skulle kunna säga. Vi börjar undra om de klonat Zach o gett oss en exakt kopia. Det är som en ny hund. Självklart är det våran samma goa Zach men hallå han lyssnar på oss, han gör som vi säger, han är inte galen o springer runt o skäller hela tiden. Jag e speach less, jag finner inga ord för hur mycket han har lärt sig på 2 veckor. Dessa pengar var de bäst spenderade pengar ever. Det var fasligt dyrt, men jag känner att de va värt varenda krona. Här är skolan jag tog honom till. Det är ett off leash program där det används ett speciellt halsband som hunden ett så kallat "tap" när han ska göra någonting. Det är INTE ett elektriskt halsband som ger stöttar när man vil straffa den. Utan den får helt enkelt en "tap" när man vill att den ska göra något. Man aanvänder bara 8 ord o säger aldrig NO till hunden. Endast 8 enkla kommandon används, OFF, COME, QUIET, SIT, DOWN (ligg), HEEL (fot, gå breve), WAIT, PLACE, BREAK (hunden är "fri"). Varje gång man säger något av de här orden (förutom break) så får hunden en liten tap bara för att få hans attention. De e lite inveklat att förklara. Men det är inget som skadar hunden, är rekomenderat av flera vetrinärer, o grundaren till denna skola har jobbat som polishundförare i över 20 år. Detta skadar alltså inte hunden!!!!

Well nog om de, jag är superglad att Zach e hemma o han leker o e snäll o har sovit nästan sen vi kom hem. Jobba med hjärnan e väldigt tröttsamt för en hund.

Här har ni några bilder på stjärnan..







Med graduation mössa o allt. Jag är så stolt över han!

Today is the day

Snart ska vi åka o hämta våran lilla baby. Jag längtar, kan man sakna en hund så mycke? Haha...

Igår skulle jag vara hemma o slappa men det slutade med att jag följde med darling till New Jersey där han skulle hämta några bildelar. Jag körde dit för darling behövde ringa o beställa alla grejer och i New Jersey är det förbjudet att prata i telefon när man kör om man inte har handsfree. Köra i NJ kl 4 en fredags eftermiddag är inget jag kommer göra igen kan jag säga. Gosh sjukt mycket bilar o alla e på krigstigen o vägrar släppa en. Sen hade vi en slampa till GPS också som sa allt försent, typ sväng nu när man redan passerat svängen... Haha... Well våran roadtrip varade väl ca 3 timmar. Sen åkte jag till darlings syster o passade barnen i ca 2 timmar för de skulle på nån middag. De va kul o träffa barnen för vi ses ju inte så ofta nu när vi har flyttat.

Sen åkte jag o hämtade darling på jobbet o sen åkte vi o köpte mat på D&H. Det blev chicken wings o fries med ranch dressing, mumma.

Nu sitter jag här nyduschad o vi ska strax gå. De ska bli himla spännande att se hur mycket Zach har lärt sig. I am so excited!!!!!!

Grattis till pappsen som fyller år idag, hurra hurra hurra! Ska ringa han strax!



Pappa o Zorro


Puss

Pengar pengar pengar

Sitter o tittar på tv3s webtv o lyxfällan. Helt jävla galet hur folk kan dra på sig såna skulder. Sms lån verkar ju vara i förbund med djävulen, oh gosh! Här i USA har jag aldrig hört talas om det. Men det finns andra sätt att skaffa pengar här, man kan tex ta ett title loan. En title e ditt bilägarbevis, man kan alltså gå till den här title loan placet o skriva på kontrakt få låna pengar, kan man inte betala tillbaka pengar inom visst antal dagar som man kommit överens om (+ränta) så äger de din bil. Du har alltså sålt din bil för en sturntsumma.... Skulle aldrig aldrig aldrig göra de!

I USA handlar allt om din credit history, inkomst, hur man sköter sina räkningar osv. Eftersom jag flyttat hit utan inkomst låg min credit history på 0. Har börjat bygga upp den lite smått genom att skaffa ett kreditkort, skaffat mobil abonnemang (där jag fick betala 1000 dollar i deposit eftersom jag inte hade credithistoria), jag står även på vårat TV abonnemang. Jag bygger sakta o säkert upp min credit. Ju bättre credit man har desto bättre lån kan man få.

Jaja jag o min man ska bli rika en dag (rikare än vi e nu haha)...

Puss

Fab

Igår gjorde jag en helt fab köttfärslimpa. Den var urgod, o jag va mäkta stolt eftersom det var första gången. De va ju himla smidigt också, istället för att stå o rulla o steka köttbullar. Darling tyckte också denna va himla najs.

Igår var vi trötter o somnade innan kl 11.. Drömde om min lilla vovve. I cant wait till imorgon då vi ska hämta honom. Hoppas han blir glad att se oss.

Igår tog jag en promenix igen, 5km. I solen, de va ganska svettigt. Sen åkte jag till dollar tree o handlade lite småprylar. Där va de en kvinna förra mig i kön som hade handlat saker för 9 dollar (ca 70kr) då skulle hon betala med check som tar hundra år att betala med. Jag fattar inte det här landet ibland. Varför använder de fortfarande checkar?? Why? Vi betalar våran hyra med check, det är så stenåldern!!!

Idag blir det en tripp till IKEA med Jossan. Har ingen lingonsylt kvar o de e ju himla viktigt. Sen kan man ju alltid köpa en massa annan skit :)... Löve IKEA.

Later!

Farmers market

Idag har jag varit på farmers market o handlat frukt o grönt. De e sjukt mycke billigare där än att handla i affären, ja när de kommer till frukt o grönsaker. Köpte blåbär, jordgubbar, plommon, persikor, paprika, lök, potatis m.m. De luktade så sött o gott bland frukterna... Smaskens! Sen köpte jag en dricka som min darling gillar Ginger Beer. Antar att de e nån blandning mellan root beer o ginger ale. Tycker denna drycken e fruktansvärd men darling gillar den...





Min egna gata

Visst jag e ju värsta kändisen här i USA så jag har faktist fått en egen gata... It's true people...



See!

Chicken

Nu har jag käkat kycklingsallad o tittat på  10 things I hate about you, alltså inte filmen utan en tv-show med samma namn o samma (nästan) karaktärer. Dock inte samma skådespelare, förutom pappan i familjen. Här kan man titta på de.

Pratade med Zachs tränare idag o på lördag öfrmiddag ska vi äntligen få träffa våran baby igen, jag längtar!!!!!!!!!!! Tänk i maj månad visste jag inte ens att min lilla plutt existerade men nu är han våran lilla gulle baby.



Min sötnos


Snart är det helg igen, o sen e de bara en vecka kvar av sommarlovet. Vart tar tiden vägen? De blir nog en lugn helg hemma med min darling. Får passa på att vila upp sig o sen kommer ju Zach hem på lördag o då blir det en massa bus förstås :)

Idag regnar de o e lite svalare ute vilket e skönt, kanske e de hösten som är här o gästspelar? Tänkte göra köttfärslimpa till middag idag, har aldrig gjort de. Undra om de e svårt. Men ack va gott de skulle vara med kokt potatis o lingonsylt o brunsås. Ja fast darling skippar nog såsen, han tycker de e så konstigt att vi har sås till maten haha...

I Love You Man

Har precis tittat färdigt på filmen I love you man, vilken en underbar film. Mycket skratt o lite tårar på slutet. Sen fanns det en puggle med i filmen också som va så himla söt, ja inte sötare än min Zach förstås.

Älskar att hyra film i Redbox, kostar bara 1 dollar, den ska lämnas tillbaka kl 21 dagen efter eller så betalar man 1 dollar till. De e sjukt billigt!!!!

Jaja nu kallar naturen.

Studsmatta?

När jag va i parken igår va det väldigt mycket folk. Vissa promenerade o andra sprang. Kom då o tänkta på att när vissa personer springer så ser det så himla lätt ut. De liksom studsar fram o ser inte ut att anstränga sig alls medans en själv går med tunga steg framåt...

Men självklart hoppas jag på att bli en springare med studsmatta i fötterna inom snar framtid. Jag har de nog i generna då min pappa e löpare o springer kors o tvärs o hit o dit. Försöker få honom att komma över hit så han kan medverka i NY Marathon...

Pappa hör du det? Du o Marita kommer väl hit snart?? :)

Puss to people

Another day in paradise

Idag e de lite halvkasst väder ute, det är fortfarande varmt (25grader) o väldigt fuktigt ute. Känns nästan som de e regn i luften o det kommer nog garanterat regna o åska senare.

Har lite ont i benen av min promenix igår, snacka om att man är i dålig shape. Men de ska de bli ändring på serru. Blir promenad senare också, kanske ska jag också använda min pilates boll o mina hantlar. Värstiga hurtiga juh.

Imon får jag reda på om Zach kommer hem på lördag eller inte. Jag hoppas han kommer hem, I miss him so much!

Nä nu ska jag ringa in o svara på en enkät så får jag $2 rabatt nästa gång jag gå o handlar mat....många bäckar små.

Later!

Walk in the park

Nu är jag hemma efter 45min promenad i parken i 27 gradig värme. Svettigt värre så att säga. Man fan va gött me att komma igång. Lite skön music i ipoden o sköna skor sen e man på g.... Hoppas att jag kan hålla i detta nu.

Efter promenaden åkte jag o hämta darling... Nu blir de duschen o sen blir de bingen. Ska bli skönt att lägga sig tidigt o mysa lite... Kärlek kan man aldrig få för mycket av........

Love!



In America

- Får du svänga höger när det är rött om det inte kommer nån bil.

- Verkar folk vara väldigt självmordsbenägna eftersom de cyklar o går i mörker med varken ljus eller reflexer.

- Finns det sjukt många onödigt TV-program.

- Kan inte ens räkna hur många barn kanaler det finns. 

- Man öppnar de flest dörrar inåt o inte utåt som i Sverige (alla har väl sett cops när de sparkar in dörren hos kriminella,de e så dörrarn ser ut).

- Kranvattnet smakar väldigt äckligt o ska helst filtreras innan de dricks.

- Nästan alla familjer har hund här, fast ingen går ut me den utan släpper bara ut den i trädgården.

- Alla flickor mellan 2 och 9år är galet förälskat i disney prinsessorna.

- Behöver jag ens nömna att de finns sjukt många radiostationer här?

Observer att detta är en väldigt kort lista.... Det finns såååå mycket  mer.





Tråkiga utgifter

Satt o kollade på nätet hur mycket mina skolböcker ska kosta denna terminen. Över 600 dollar (nästan 5000kr), usch o fy. Vem fan vill lägga ut så mycket pengar på böcker. Nu har jag visserligen 4 klasser, men i en klass ska vi ha 3 böcker, i en annan 2st. Why? O jag har försökt hitta billigare på amazon o andra websajter. Men men de enda att göra är att köpa de, inte ta ut de från platsen o fråga läraren om vi verkligen behöver dem, eller om vi kan köpa förra årets upplaga ( som oftast är mycket billigare o de skiljer ca 40 ord i hela boken)... Vi får la se vad som händer...

Darling börjar bli sjuk så ska åka till hans jobb snart med lite iste o halstabletter. Jag e så himla snäll förstår ni!

Later! 

Svettigt

Igår va de 34 grader o helt galet varmt. Det går knappt att vara ute. Jag är så tacksam att vi har AC, annars hade de inte gått.

Pratade precis med Zachs tränare o de sa att han är jätteduktig o gör allt han ska, men han är fortfarande väldigt busig haha. Jag skanar han så himla mycket o det är jättetomt hemma. Men han får antagligen komma hem på lördag :)...

Jag försöker bara slappa o njuta av mina 2 sista veckor om sommarlovet. Idag ska jag åka o köpa böcker, skulle gjort de igår men orkade inte. Vill inte ens för de kostar massa pengar!!

Man får väl också säga grattis till Prinsessan Madeline o JOnas, äntligen börjar de hända något i kungahuset.. Haha... Prinsessan Madeline va min idol när jag va liten. Jag önska jag va som henne o fick bo i ett slott. Min mamma köpta alltid det kungliga året (eller nåt sånt hette de) av min bror när han sålde jultidningar o jag bläddrade ofta i dem..

Later people!

Life..

Ibland grubblar jag på tok för mycket. Jag oroar mig om saker som bara e löjligt o som jag inte kan styra över ändå. Det har hänt så mycket sen jag flyttade hit sommaren 2007. Jag får ofta frågan, tror du att du kommer flytta tillbaka till Sverige. O ärligt talat så tror jag inte det, jag kan inte se mig själv att bo i Sverige igen. O det gör mig så ledsen, det känns som jag har valt bort min familj o mina vänner. Men sådant är inte fallet. Jag har bara valt att flytta till en plats där jag känner att jag hör hemma o där jag e lycklig. När jag flyttade hit för 2 år sen kände jag inte Richard, jag hade aldrig träffat honom innan. Men vi träffades ca en månad efter jag kom hit o har sen dess varit ett par. Jag älskar Richard över allt o han gör mig hel. Han är det bästa som nånsin har hänt mig. Det finns inga ord som kan förklara våran kärlek...

Ändå kan jag må så dåligt o känna att jag har fått välja kärlek eller familj/vänner. Självklart har jag inte valt, det här hände bara. Och det fanns nog en mening med det.

Jag hör hemma här i USA, jag vet de... Men en del av mitt hjärta finns i Sverige hos min familj och mina vänner o så kommer det alltid att vara....

Helgen

Fullt rulle hela helgen, jag e sjukt trött nu o ska strax hoppa ner i bingen. Först vill jag bara städa upp lite. Men har iaf festat med Jossan, shoppat som en galning, slappat på soffan o tittat på Obsessed och Race to Witch Mountain, shoppat vinterskor på rea, käkat japansk mat, längtat efter min vovsing, blivit livrädd av världens storm.

Zach mår iallafall jätte bra o hans tränare säger att han är hur duktig som helst o visar stora framsteg. Det känns s himla roligt att höra... Han ska nog få komma hem på lördag eller fredag. Jag längtar!!!!!!!!

Nu orkar jag inte skriva mer. Bilder o sånt kommer!

Later people!

Just nu

Just nu regnar det och är bara 19 grader, helt underbart! Haha att man kan bli glad över regn. Men på riktigt den här värmen börjar göra mig lite smått galen! Sommarlovet e på väg att ta slut... Shit e jag redo för skolan o praktik? Inte för att jag vet vad det är för mening att ha praktik only 4 timmar i veckan... Men men... Ska bli jättekul iallafall.

Imon e de fredag o då kommer Jossan för lite party party...

Saknar min vovve o drömde om honom inatt. Drömde även om en krokodil som va väldigt lömsk o jag va så rädd att jag skulle bli biten när jag gick o skulle köpa taco glass.

Nä nu ska jag ringa skatteverket i Sverige o fråga varför jag fått skatteåterbäring när jag inte jobbat eller skattat under 2008.

Later!

Saknar

Åh vad jag saknar min lilla Zach. Det är så otroligt tomt o tyst hemma. Ingen som springer urnt o skäller, ingen som ligger breve en o snarkar, o ingen som ville leka med the pink pig. Jag skanar han så himla mycke.
Pratade med tränaren på skolan idag, hon e världens gulligaste, och de sa att han är jätte duktig. Skäller inte alls mycket o leker med andra hundar utan att bråka. Blev såklart jätteglad när jag hörde det :)







Finaste hunden ever!


Miljonär

Jaha då va man miljonär många gånger om :). Varje dag får jag mail om att jag har vunnit pengar o har arv att hämta ut. De e multibelop det handlar om. Sitter här o drömmer om allt jag ska köpa när jag får pengarna i handen...

Haha yeah right! Finns de människor som är så korkade att de går på det här? Haha!

Well man kanske ska prova de kanske funkar..... Or not!

Jaja folk blir ju lurade varje dag...

Så svara inte på Mr Dombari/what so ever om han claim you have money to collect...

Later!

Nytt

I måndags åkte jag o shoppade på Burlington, de har mycket billigt o ofta rea. Så jag köpte 2 par träningsbyxor, 2 kortärmade koftor, 1 väska, 1 par skor och 2 par örhängen. Detta kostade mig ha 470kr. Urbilligt!!!!

Här e mina nya shoes



Kostade 20 dollar (ca 160kr)

Fina örhängen o 2 diadem



Nä nu ska jag bara lära mig att gå i mina nya skor så jag kan ha de på fredag när de e party party som gäller!

Trist

Nu har jag varit o lämnat lilla Zach. Kände mig så himla elak men jag vet att han kommer bli mycket bra omhändertagen o att han kommer få träffa massa hund kompisar. Det är det träningskolan går ut på, att träna hunden samtidigt som den blir distraherad av olika saker (ljud,hundar,osv)... Grät lite när jag åkte....jag e ju så känslig... Men nu blir de lugna gatan några dagar i lägenheten.

Sitter o tittar på Made of honor på våran nya 42" TV. Den e grymt stor. Fick knappt plats i bilen... Men nu är den här iallafall :)

Idag blir det till att slappa o städa upp här. De ska bli skönt att dammsuga utan att bli typ attackerad haha...

De e varmt som vanligt o bara 3 veckor kvar på sommarlovet...Ångest?? Ja bara lite...

Later!

TV

Nu ska vi strax åka iväg o köpa en ny TV. Det ska bli kul att få en större TV. Imorgon ska jag åka o lämna min lilla Zach på training school, de kommer bli jobbigt :(

Idag har vi städat, plockat lite, darling lagade mat. Han gjorde potatismos men panerad tilapia (fisk) o så käkade jag lingonsylt till det. Ja de gjorde ju inte darling för de tyckte han va jättekonstigt.haha. Käkade macka med rödbetssallad igår också, de tyckte han va knäppt o han smakade men de va blä tyckte han haha.... Vi har nog ganska annorlunda matvanor.

I fredags var vi o handlade på BJ's o handlade för nästan 2000kr. Nu har vi bunkrat upp så vi inte behöver handla på väldigt länge...

Ikväll blir det Ben & Jerry Phish Food.... Imon blir de morötter...

RSS 2.0