Flyttat

Nu har jag o darling äntligen blivit sambo på riktigt.. De enda jag kan säga är att JAG ÄLSKAR VÅRAN NYA LÄGENHET!!!!!!!!!

Min kropp gör fruktansvärt ont men vi har flyttat allt, förutom sängen till gästrummet. O har packat upp ganska mycke. Tvättar o diskar nu!!

Later!

Big Mac

Nu blev jag grymt sugen på big mac burgaren, tänkte nästan lura med mig darling tills jag insåg att klockan är över elva o då har de late night menu o de finns inga mig mac att få :(. Jag är sjukt hyppad över imorron, jag undrar hur mycket jag kommer sova. Känns som när jag va liten o man skulle åka danmarks båten dagen efter då va de alltid svårt att sova. Darling lär somna på två röda. Han håller just nu på att måla de sista på bokhyllan. Han tyckte väl inte mitt jobb va speciellt fantastiskt om man säger så. Nice try va allt han sa....haha

Nää nu e jag grymt hungrig. De kanske blir doncen ändå!!!

Good night people... Imon ska jag bli sambo på riktigt!!!!!!!!!

YES!!!


Present!!!

Idag satt jag o pratade med min kära mor på msn. Vi pratade om att vi inte har något köksbord o då sa hon att vi kunde få de av henne o mormor i inflyttnings/tidig födelsedagspresent :)

Gissa om jag blev glad, blev också några glädjetårar. Blir så himla glad när jag tänker på att detta bord ska få pryda vårat hem!

Visst e de fint?



Halvfärdig...

Nu e mitt projekt billy ska bli svart halvfärdig. Resultat blir väl inte de snyggaste, men de duger. O den ska ju inte stå helt tom så man kommer inte se att de e fläckar lite här o där.

Nu ligger den lilla o sover. Vi har varit på banken o satt in Darlings lön, varit på posten o skickat iväg min csn ansökan, o sen åkte vi o hälsade på darling på jobbet.

Nu ska jag plocka lite med disken o fortsätta måla o sen blir de packa the rest o drömma mig bort... för imon flyttar vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fridag igen?

Men hallå imon e de lördag, the lördag with the capital LLLLLLL. Imorgon ska jag flytta med min underbara underbara man!!! Jag är så lycklig så jag skriker inombords. Vill inte skrika högt för jag passar Caitlyn o då kanske hon blir rädd om jag börjar skrika haha...

Hon sitter på golvet o leker med sitt gossedjur som är en vit katt som vi köpte till henne i the Disney Store. Jag älskar den affären o skulle lätt kunna spendera många dollar därinne.

Idag e de molnigt o inte ens 20 grader, lite halvkasst sådär. Imon ska de tydligen bli lite bättre. Jag hoppas verkligen INTE att de regnar för hur kul blir det att flytta då?

Fär väl se vad vi hittar på idag. Kanske blir ut o promenera, eller en sväng till Darlings jobb o hälsa på.

Nä nu kanske man ska äta lite frukost. Köpte en vattenmelon igår, blir nog till att mumsa på den hela dan.

Later People!

Billy har kommit hem

Yes igår va vi o hämtade en billy bokhylla hos en kompis som också ska flytta o ville bli av med denna. O självklart tackar man ja :)... O idag försöker jag göra ett halvhjärtat försöka att måla om min andra billy bokhylla från brun till svart. Har köpt billig spray färg.. får se hur resultatet blir haha.

Nu e de verkligen så nära tills vi ska flytta. Jag längtar!!!!! Men va konstigt de kommer bli, MEN va skönt att slippa höra små barn varje morgon som springer runt med skorna på o kastar bollar så de låter som jordbävning.

idag ska jag packa de sista, tvätta, måla bokhyllan, åka till banken, o sen ska jag ut o promenixa...

Later people!

En lång natt

Harregu vilken natt, först måste man jaga spindlar o stänga in de i ett glas o sen springa rint med bug spray o spraya bort nästa spindel.. Börjar nästan få lite flashback från När jag o Sofie bodde på Cypern där hade  vi äckliga kackerlackor i våran lägenhet. Annars var de väldigt soft o bo i Ayia Napa i fyra månader, man va ju ganska pepparkaka om man säger så.

Men tillbaka till natten, så drämde jag hel konstiga drömmar, jag va gravid, träffade ett gammalt ex, o ungar som körde bil. Ja jag vet inte vart jag får allt ifrån.

Idag vkanade jag ganska sent. Jag ringde min kära mormor som fyller år idag. Hon e fortfarande väldigt ung. And i love her!!

Här e mamma, jag , o mormor (the födelsedagsbarn!)



O mormor de kommer nåt på posten snart!!

Hunden med strumporna

Min pappa o hans Marita har en hund som heter Zorro. Han är en blandning av allt möjligt, dvs jag kommer inte riktigt ihåg. Han e väldigt fin o snäll. O sen har han vita strumpor också, ja eller de ser ut som de iallafall...



Visst är han himla söt :)

Lite night music

Självklart kan jag inte sova utan surfar runt här på nätet o plötsligt poppade denna låten upp i min hjärna. Fråga mig inte varför. Men jag älskar denna låten, o dåå menar jag på allvar att jag tycker den e bra!



Kolla bara de snygga vit blåa nike skorna Lasse Holm har på sig.

Nää men lätt att denna låt ska spelas på mitt midsommarparty. Förresten när e midsommar i är? Någon help me!!

Night time

Nu pratar jag på msn med JO samtidigt som jag tittar på Real Housewifes of New Jersey. Snart blir de nog night night, jag är lite tired. Idag har de varit helknäppt väder med regn o kallt.

Sen ville jag bara påminna om nån har missat, att på lördag ska jag äntligen flytta ihop med min älskling!!! Hihi.. Jag vet att vi bor ihop nu, men jag känner att jag bor hemma hos honom o nu, men nu ska vi flytta till VÅRAT hem.

So long people. Sleep tight and dont let the bed bugs bite.

Helgen

Nu har de varit långhelg här för vi har haft memorial day (igår). I lördags va jag inne i Philadelphia med Josefin vi käkade lunch, shoppade o pratade svenska!! Heja mig som fortfarande kommer ihåg svenska :)

På söndagen var de dags för årets första BBQ, äntligen! men först blev de lite shopping på Ross-Dress for less. Där hittade jag en fin klänning o söta sandaler.

Sen bar de av till Lake Baringo för bbq. Jag festade till det med lite svenska saker



Kortlek från H&M o svensk cider :)

Hät kommer lite random bilder från kvällen









De va himlans trevligt o vi slutade kvällen med Reggae night.

Update!!

Jag vet de va längesen nu. Men jag är lat, de vet alla, jag har varit busy! (på riktigt). Men vad har då hänt i lilla Delaware? Ja jag har ägnat dagar åt packa, packa, städa, köpa massa små saker som e bra att ha :) Källaren ser ut som ett bombnedslag just nu o jag trodde aldrig att vi hade så mycket grejer som vi faktist har.

Så här ser de ut just nu



Men vad jag längtar tills på lördas då vi ska flytta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


IKEA it is...

Ja de blev helt ändrade planer igår. Fick lurat med mig Darling till IKEA, han hatar ju att åka dit, men jag lockade med frozen yoghurt på ditvägen + att jag sa att jag kör. Tar väl ca 50 min att köra dit. Vi skulle nömligen inhandla det här köksbordet. Ja vi kom ju hem med allt annat än ett köksbord haha. Köksbordet skulle inte få plats i bilen så vi köpte massa nödvändiga saker som knivar, kaffemuggar, plastskålar, handdukar o annat roligt. Vi hann även med att käka lunch där, jag åt nån chicken marsala smakade bamba mat, men vad kan begära för $5?


Så himla konstigt väder här, just nu är de 11 grader o skitväder. Ikväll ska de gå ner till 6 grader. Va e de här? Vinter? Vart är det fina vårvädret? Sen på onsdag ska de bli stårlande sol o 26 grader. Hur går de ihop?

Snart flyttar vi :)... Håller på o packar för fullt. Lite varje dag!

Nä nu ska jag dra till SPCA o leka med hundar!!

Later!

Inte igen

Imorse blev man väckt kl 6 av skrikande barn. Ibland blir jag bara galen av bo här. Igår sa jag t o m till Darling att vi aldrig ska skaffa barn haha. Jjag va ju bara så trött.

Idag ska darling laga lunch te mig. Stek, potatis i ugnen, o kachumbari. Så himla gott!!!! Sen ska vi nog åka o köpa en kaffebryggare. Man får ju två kaffekäringar på besök i Juni ;).... Faktist så dricker darling också kaffe. Bara jag som inte gör de.

Idag regnar de, suck, de regnar alltid på söndagar här. Regnar de nästa söndag så blir jag galen!!!!

Later!

Mina nya vänner

Hääromdagen träffade jag några nya vänner. De verkar himla trevliga, fast de säger inte så mycket. Här e några idolbilder på de.





Verkar trevliga va :)

Very händelsrikt!

Idag har de varit full rulle hela dagen. Åkte till SPCA imorse o gick ut med många många hundar. De e så underbara o fina. Jag längtar tills vi ska adoptera en! Sen åkte jag o lämnade min bil till darling som ska fixa den lite, den behöver lite service om man säger så.

Sen åkte jag hem o passade Caitlyn o Robert. Vi gick till K-Mart o köpte såpbubblor o utomhus kritor. O sen hade vi roligt ute med massa bubblor. Här är några bilder







Nu sitter vi o tittar på Berenstain Bears gillar den serien, de är så gulliga. Snart ska vi äta middag o sen blir de tidigt i säng för småttingarna för jag e trött!

Later!

2 more weeks

Snart snart snart flyttar vi :). Imon e de exakt 2 veckor kvar tills vi ska hämta nyckeln o bära möbler. Idag passar jag Caitlyn igen, hon sover nu för hon är lite sjuk. Redan frdag? Veckorna går så fort. Varmt e det idag också. Vi tog en promenad i morse till banken o till affären. Promenad is the shit!!

Imon tänkte jag spendera många timmar på SPCA, jag längtar! Så fina hundar.

Har käkat mannagrynsgröt till lunch de är mumma. Självklart va den gjord på svensk mannagryn för man kan inte alltid riktigt lita på the american stuff haha. Nee jag vet faktist inte jag har aldrig provat.

Hoppas de blir fint väder på söndag så vi kan gå på bbq.

Later!

YES!

Självklart vann min favorit :). Hon va himla vacker, och från New Jersey. De ligger ju inte så långt härifrån. Nu håller jag på att göra något dumt, nämligen att titta på filmen snakes on a plane. Harregu jag fattar inte varför jag gör de, jag hatar romar o kommer säkert få massor med night mares. Men jag har aldrig sett den. O om jag ser utan ljud så e de ju inte så farligt haha.

Snart blir de sova. Har redan en liten sovande tjej breve mig, ska snart bära upp henne till hennes crib. Ni ser jag e så redo att bli mamma :)

Goodnight people!

Ps. Saknar er mina vänner o min underbara familj!

Här får ni en idolbild på mig så ni inte glömmer mig.



Americas Next Top Model

Nu sitter jag o kollar på finalen av ANTM cycle 12. Har redan min favorit, hoppas hon vinner. Har varit underbart väder idag. Har nyss käkat pasta sallad med kyckling. Jag va så nyttig att jag använde whole weat pasta, vilket jag INTE tycker om. Har även haft en bra dag med Caitlyn, hon är så söt! Hoppas man får en liten dotter som henne i framtiden.

Darling jobber sent idag så han lär man ju inte se på några timmar. Jag tror jag  har ett hål i min tand, de ilar så jag blir galen! Har inte råd att gå till tandläkaren, får ringa mitt försäkringsbolag o se om de betalar. Hoppas de!

Nä nu ska jag forsätta att kolla på TVn.

Later!

Onsdagen

Idag passar jag söta Caitlyn. Klockan e bara strax efter 10 men vi har redan hunnit promenera till affären o köpt mjölk. Fan va skönt de e att gå ibland. Jag har blivit så himla lat sen jag flyttade hit. Men de ska de bli ändring på.

Idag måste jag fixa virus program på min dator, annars lär den väl krascha som den förra. De får darlings kompis ta hand om tror jag.

Jag åkte aldrig till skolan eller SPCA igår, orkade inte. De va så fint väder så jag åkte till parken o gick en promenad istället. O så pratade jag med min barndomskompis Alle hemma i Sverige. I miss her very much. Hon e ungefär lika knäpp som jag o vi har gjort många konstiga saker ihop :). Men nu börjar hon samla redigt med vuxenpoäng o har en bulle i ugnen :). E så himla glad för hennes skull, ja o Rogers också!!!

Nä dax att börja tvätta!

Later!

Min dag

Ja den går framåt. Ska strax bege mig till skolan för jag behöver lite paper därifrån så jag kan skicka in de till CSN. Har lackat en omgång o ska lacka en imon också. De e på spray burk så de e ju inte alltför komplicerat.



Får väl se hur resultatet blir.

Nu ser vårat rum ut som ett bombnedslag, ligger grejer överallt. Darling kommer få liten hjärtattack när han kommit hem. Han är nämligen väldigt ordningsam av sig. Vilket jag tycker om :). Har läst allt för mycket här om kvinnor som verkar ha rötägg till män. Usch o fy för såna!!!!!

Nä nu ska jag lämna den här oredan



o bege mig till skolan o sen till SPCA!

Later!

Fina tavlor

När jag va i Sverige för några veckor sen så fick jag o darling två fina tavlor som min kära mamma hade gjort.



Hon hade virkat Svenska flaggan, men den Kenyanska flaggan är i papper, den va alldeles för krånglig att virka, vilket jag förstår. Men de är jätte fina o kommer snart pryda vårat nya vardagsrum.

Förnya

Idag är jag sågär lite huslig o håller på att fixa våra nattduksbord. Har sandpaprat de o ska laka de snart. Fick hjälp av min kära svägerska Rose. De närmar sig flytt med stormsteg nu juh. Va o skrev på hyreskontraktet igår. De funkar inte som i SVerige precis. Vi har skrivit på ett 14 månaders kontrakt, o kan som sagt inte flytta ut innan de (om man inte vill betala massvis med pengar förstås). Men de känns skönt att veta att vi har lägenhet för ett bra tag. Vi ändrade också flytta in datum till lördagen den 30e maj, bara en dag skillnad men för mig känns de som flere veckor innan o jag e så lycklig. Vårat rum ser ut som fan själv o så lär de bli tills vi flyttar.

Igår va jag på SPCA igen. Hann med 8 hunder igår o stannade i två timmar. Va en hund som va liten galen, o jag blev nästan lite rädd för henne. Sen annars va de bara massa sötnosar, men damn de e starka pitbullsarna. Här e en av mina favoriter, snällare hund får man leta efter! Ska nog dit lite senare igen.

Nä nu har jag ätit vattenmelon o ska fortsätta med min nattduksbord (stavning?).

Later!

En ny ugn!

Yes idag köpte jag o darling en microvågsugn, inte speciellt billigt men nödvändigt. Har redan provat den o poppat popcorn haha. Micron som finns här går inte att poppa popcorn i för den här snurrplattan som finns i funkar inte o då bränner den popcornen på en sida bara. Vi va på farmers market också men hittade inget riktigt, jag hittade en cykel men de ville ha 65 dollar för den så no thanks! Vi kollade efter balkongbord på nätet och hittade detta på IKEA såklart. Sen har vi svarta stolar som vi ska ha till. Sen blir de till att köpa lite najs blommor o kanske plantera lite örter o kryddor (haha de lär ju knappast hända).

Vi köpte även spray färg o spray lack för vi ska måla om våran ljusbruna billy bokhylla till svart o lacka våra sängbord. Ska bli mina projekt nu när jag har massor av tid.

Imorgon ska jag till SPCA o träffa massa sötnosar. O sen ska vi åka o skriva på kontraktet på lägenheten!!!! Jag längtar (om någon missat de)..

Har precis tittat klart på Wallander, som va dubat. Va väl kanske inte så mycke att hänga i granen. Orkade inte ens följa med på slutet så jag fatta inte vem mördaren va!

Good night and happy mothers day!


Söndags lunch

Nu ska jag o darling bege oss till Red Robin o äta lunch. Vi har aldrig varit där o de kan ju vara kul att prova något nytt. Sen ska vi åka till Farmers Market och äta bästa frozen youghurt o gå på deras marknad o se om vi kan hitta ett bord till våran balkong. Vi flyttar ju faktist hit om tre veckor. Jag längtar!!!!!

Senare ikväll ska vi gå o se X-Men på bio. Har aldrig sett någon av de filmerna, men darling fick välja film idag o då får man ju snällt följa med. Fast man får ju goa popcorn så jag står nog ut. O efter de ska vi hem o se på krut Wallander på TV. Yes nu har svenska Wallender premiär här i USA. De ska bli spännande o se :)

Later!

Finaste hundarna!

Idag har jag spenderat några timmar på SPCA o de va hur kul som helst. Gick ut med fem olika hundar,  3 pittbulls, 1 chiuaua, och 1 lab/retriver. Blev helt förälskad i en av pittbullarna, Andrea. Hon var världens goaste hund o trodde att hon va en knähund o ville sitta i mitt knä :). Tråkigt nog kan vi inte adoptera henne eftersom dit vi ska flytta får man inte ha stora hundar som väger över 15kg. Men vad pittbullar e starka, de e inte så himla stora men va stakra de e. Man måste ha dubbel koppel på de när man går ut med de. O så går man till inhängnat område o där kan man släppa de så får de springa runt o leka.

De va verkligen kul o jag kommer gå dit flera gånger i veckan nu när jag har massor av tid när skolan e slut.

Nu e jag helt slut!

Later!

The Swedish Shit

Nu har festen börjat, tänkte kalla de skolavslutnings party a la Anna 2009. Blir nog lite bättre än när man var 14-15 o sprang runt i parker o skogar o drack hembränt o vestfyren 3,5. Haha. De va tider de! Eller not.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen (ja ni förstår). Har redan öppnat en



Yes nu känner jag mig extra svensk!!

Väntar på att Darling ska komma hem. Han ska dricka svenskt öl idag som hans kära flickvän har burit med sig ändå från SWEDEN.


Har hängt en massa tvätt idag! Sen fick jag tvätta om en maskin också för smarta jag tvättade darlings arbetsbyxor med vit tvätt. Inte speciallt lyckat.

Later!



Knock you down

Nu har jag o Ms Caitlyn varit ute på promenad. Vi gick först till djuraffären o tittade på de söta valparna. Skulle vilja köpa de allihopa för de e fan djurplågeri att låta de sitta i små galler burar utan något mjukt att ligga på. De e fruktansvärt! Sen gick vi till K-Mart o shoppade lite bebis kläder till min kusin som snart blir två veckor.

Nu sover hon o jag har precis ätit lunch, köttgryta m ris o chappou(?) de e ett slags afrikanskt bröd som man steker. De e grymt gott. O sen fick de bli lite färsk annanas på de.

Har också hunnit prata i telefon med min svägerska. Vi försökte på msn men hon kunde inte höra mig. Längtar tills de kommer hit i Oktober.

Sitter o lyssnar på denna underbara låt nu.



Nä nu ska jag städa upp lite o börja tvätta sen.

Later!

Frietag

Ja de lät ju nästan som tyska iallafall. Skönt att de e fredag idag, o att jag inte har några läxor att göra denna helgen! Har fått mina betyg nu, o jag blev nöjd även om de inte va de bästa betygen. Jag klarade alla kurser iallafall, o den här terminen har varit sjukt jobbig mycket har hänt osv. Så jag är nöjd o laddar energi till nästa termin. Men först ska jag njuta av sommaren, om den nånsin kommer.

De har regnat NIO dagar i rad nu. Helt sjukt! Vart är våren liksom, vissst de e ju inte kallt. Men varmt, regnigt, fuktigt = åska o blixtar! Näää vill ha sol o skönt väder.

Idag passar jag Ms Caitlyn. Hon är så söt. Igår gick hon runt med ett kort på mig o darling o skrek "uncle and Anna". Hon älskar oss såklart. Kommer bli tomt att flytta o inte bo med henne. Men jag kommer inte sakna barnskrik, spring tidigt på morronen. Haha

Vi ska snart gå ut o promenera o kanske gå till djuraffären o kolla på valparna. Fast då blir jag ju helt sjuk o vill köpa allihoppa.

Ikväll blir de nog utgång, med kopparbergs cider innan! Fattas bara bästa vännerna.

Later!

Almost svininfluensan

Yes här i Delaware där jag bor så har de haft 33 st med the swine flu. Igår började jag må sjukt dåligt o vi åkte till the emergency room. Där fick vi konstaterat att jag inte lider av någon gris sjukdom (haha) utan nåt vanligt virus. Tur de, vi åkte in bara för att ta de säkra förra de osäkra eftersom vi bor med små barn. Men iaf nu har jag sovit osm en stock efter att ha tagit nyquil som man blir otroligt sleepy av.

Men till något annat nu! Jag är färdig med skolan, jag ska inte gå till skolan förrän den 24e augusti. Jag ska vara LEDIG o ha sommarlov o slappa o bara leva o ha de gött. Jag klarade alla mina kurser o är väldigt stolt över mig själv!

Nä nu ska jag vila vidare lite.

Later!


Härliga lördag..

..eller not. De regnar, o e mulet, ingen sol, men det är inte kallt iaf. Idag har jag degat o varit latmask (som vanligt med andra ord)

Har betalt telefonräkning, åkt till recycling placet med all vår återvinning, vart i dollar tree o köpt lite grejer till vårat nya hem. Vårat nya hem!!! Finns de någon som har missat att jag längtar tills 4 veckor. 

Nu ska jag strax bege mig till en billig klädaffär o köpa lite tshirts, short, o pys pys byxor till mig o darling. Jag e grymt galen i mysbyxor :)

Well nu ska jag hänga tvätt o sen bege mig. Btw hänga tvätt är ett utmärkt sätt att spara elräkning pengar på. Vet du hur dyrt de är att låta torktumlaren gå? Nä just de!

Love to the world!

 

Maj månad

What e de maj nu? Tänk att jag ska flytta ihop med min underbara darling om 30 dagar. Ja vi bor juredan ihop, men nu ska vi ju flytta till våran egen lägenhet. Jag blir helt i exstas när jag tänker på de. Jag är så lycklig o han är så underbar min darling. På måndag har jag en lektion i skolan, sen är det över. I cant wait!!!!!

Idag är jag barnvakt åt Caitlyn. vi promenerade till banken, ja hon satt i vagnen o jag gick, istället för att åka bil. De va en skön promenad. När jag kom till banken så han jag knappt komma fram till dörren innan folk hade äppnat den åt mig. Folk är himla trevliga i Delaware.

Ikväll ska jag till Philly o hämta upp Josefin. Vi ska åka till Ikea o vara lite svenska. Vi har aldrig träffats så de e lite blind dejt över de hela haha. Nä men de ska bli kul att snacka lite svenska, de hör ju inte till vanligheterna.

Nu vaknade ms Caitlyn så de e dax för lunch.

Later people!

RSS 2.0