Flyttkaos...

Här hemma råder full flyttkaos då vi ska flytta om två veckor. Jag längtar. Tänk att vi ska flytta in i lägenhet som vi inte ens har sett. Woooo stoppa pressarna, jag är inte så tokig som ni kanske tror. Vi har självklart sett en likadan lägenhet. Här där vi bor får du inte se lägenheten du ska flytta in i (som i Sverige). Här har oftast hyresbolagen en visningslägenhet. Så i stort sett så har vi ju sett lägenheten. Men man vet ju aldrig...

Känner mig ganska lugn på den fronten. Sen att vi ska flytta till en mindre lägenhet gör mig lite bekymmrad då jag undrar om alla våra saker ska få plats. Min sambo tycker helst att vi ska slänga allt vi har och bo med det allra nödvändigaste bara. Helst inget på väggar, inga onödiga möbler, prydnadsaker kan du bara glömma, och torkade rosor ska genast kastas i sopporna.

Va skönt att det är jag som dekorerar och bestämmer. Det gör mig lugn att veta att jag kan behålla mina torkade rosor, mina dagböcker från 1993 och framåt.

Längtar!Ett stycke flyttkaos...

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

hehe ja visst är det så att mamma och pappa vet bäst om sitt barn. Hur gammal är ditt barn? Edvin har börjat bli arg om han inte får något när han sitter i knät vid middagsbordet, hehe. Så han vill verkligen också äta, så då känns det rätt att börja med det. Hade han inte varit intresserad och protesterat såfort man försökte ge honom något hade vi givetvis väntat lite till. Skönt att läsa att du trivs med amningen, tycker du ska köra på det om det är det som känns rätt :)

2011-07-10 @ 09:41:05
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0