Otroligt...

Förra veckan va helt otrolig för lilla hjärtat. Hon började sitta upp helt själv, hon hittade sina fötter och kan ligga och pilla på dem länge, sen stoppar hon dem i munnen också. Och nu senaste dagarna har hon börjat rulla från rygg till mage hela tiden. Hon gör det till och med när hon sover, och det gör mig livrädd att hon ska hamna med näsan ner i madrass och inte kunna andas.

Men vi är så otroligt stolta föräldrar till våran underbara dotter. Hon kan så mycket och hon sprider så otroligt mycket glädje. Finast i världen är hon. Vad gjorde man innan hon fanns?

Imon ska lilla damen  på fyra månaders kontroll då det även ska bli vaccinering. Hoppas det går lika bra som förra gången. Inge gråt, inge feber, bara en trött liten tjej.                

Kommentarer
Postat av: Maria

Amelia fick liiite feber efter andra omgången sprutor. Har hört att det blir värre för varje gång de får sprutor. Kroppens immunförsvar reagerar på det nu. (eller nåt sånt).Det gick över för A efter en dag, men hon ville bara ha mamma hela den dagen, pappa dög inte. :-)

2011-07-25 @ 20:52:32
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Det maste vara helt underbart! Vad stolta ni maste vara =)

2011-07-25 @ 21:52:15
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0