Sämst

Visst är jag sämst på att blogga. Tiden bara springer iväg känns det som och ändå gör jag ingenting (jo lite gör jag allt). Vi ska flytta om fyra veckor och har ännu ingen lägenhet, omg. Men det ordnar sig. På tisdag ska vi få svar om en lägenhet vi sökt. Vi håller tummarna och hoppas på den.

Annars så mår vi bra. Den lilla är nu tre månader. Hon växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag. Senaste tiden har hon börjat greppa saker och stoppa i munnen (såklart). Hon kan nästan sitta upp helt själv, och älskar tummy time. Hon har nog inte långt kvar till krypet för hon kan åla sig framåt. Min stora lilla tjej. Hon har även börjat titta på hunden med nyfikna ögon och sträcker ut handen mot honom.

Förra torsdagen var jag inne och opererades. Har haft svåra cellförändringar i pre cancer stadiet som skulle bort illa kvickt. Jag blev sövd och hade verkligen dödsångest för det. Men det gick bra. USA kanske har konstig sjukvård med försäkringar hit och dit. Men de är så otroligt skickliga, hjälpsamma och underbara. Vi vara bara på sjukhuset i ca fyra timmar. Sen va de hem till sängen. Min älsking gjorde ett fantastic jobb och tog hand om mig, bebis, och hund. Han är min hjälte!!! Förhoppningsvis är cellförändringarna borta och kommer inte tillbaka!


Kommentarer
Postat av: Maria

Men vad jobbigt med operation. Kul med bebben som växer och att mamma din kommer. Hur länge stannar hon?Kram på dig!2011-07-02 @ 04:09:46
URL: http://desertchick.blogg.se/
Postat av: Johanna

Oj vad tidig lilla sessan är...ålar redan! Nyfiken liten tjej. Du kommer få det tufft när hon redan börjar röra på sig;) Mycket spring...hihi. Hon är bara en sisådär 5 månader tidigare än vad Hannes va=) Men killar är ju lite sega...haha!

Håller tummarna för att ni får lägenheten!! Skönt att operationen gick bra också. Hoppas på att det håller sig borta nu.kramis

2011-07-03 @ 15:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0